Gecmis olsun canimgünaydın kızlar bayadır gelemiyorum,bu aralar gerçekten gelen giden çok oluyor.birde büyük oğlum epilepsi hastasıydı geçen ay Erzuruma gittiğimizde şükürler olsun doktoru artık yavaş yavaş ilaçı bırakalım dedi çok sevinmiştim.Pazartesi gine Erzurumdaydım bu seferde çocuk psikiyatristi'ne götürdük DEHB TEŞHİSİ konundu (dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu) ona da canım sıkıldı bakalım 1 ay öğretmeni ve biz ilaçsız sourunu çözmeye çalışcağız olmasa ilaça başlıyacağız.
kilomda pek bir değişiklik yok bu ay fazla gitmedi:78 kiloyum
tamam canımBenim kilomu 82.5 olark ayni girin canlar....
ve bu 1 ay aktof olamayabilirim. Kendi gunlugum de daha aktof olmayi düşünüyorum. Ve kitap okumak istiyorum bol bol evde.
ilerleme yoksbeden kilom 81 cnm
Günaydın kizlar kilom 98.4 Eki Görüntüle 1476403
geçmiş olsun canımSelam kizlar umarim herkes iyidir.cocuklar yine cok hastalar diyet falan hak getire yani.
Kilom ayni 81.4
waww nasıl verdin tatlım bu aralar nerelerdesingünaydın kızlar
geçen haftaki kilom 59.5
bu haftaki kilom 58.5
fark 1kg
Günaydın kızlar;
Kilom:61,1 (+300 gram)
Şu sıralar çok tatlı yedim. Diyette yapmıyorum maalesef. Yeniden diyete başlamam lazım
Günaydın arkadaşlar
Güne - 500 gram la başladım
Kilom 81.1
Gunaydin kizlar
Kilom 63.5
300 gr artidayim malesef
Belliydi o kadar duzenxizlikle boyle olacagi
canım ozletme kendınıı..bızde uğrarız senınn topıgınee..en azından crs ları ggeeelllBenim kilomu 82.5 olark ayni girin canlar....
ve bu 1 ay aktof olamayabilirim. Kendi gunlugum de daha aktof olmayi düşünüyorum. Ve kitap okumak istiyorum bol bol evde.
çok geçmiş olsun Allah oğlunun şifasını versin inşallahgünaydın kızlar bayadır gelemiyorum,bu aralar gerçekten gelen giden çok oluyor.birde büyük oğlum epilepsi hastasıydı geçen ay Erzuruma gittiğimizde şükürler olsun doktoru artık yavaş yavaş ilaçı bırakalım dedi çok sevinmiştim.Pazartesi gine Erzurumdaydım bu seferde çocuk psikiyatristi'ne götürdük DEHB TEŞHİSİ konundu (dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu) ona da canım sıkıldı bakalım 1 ay öğretmeni ve biz ilaçsız sourunu çözmeye çalışcağız olmasa ilaça başlıyacağız.
canımm cook gecmıs olsun allah bununla bıraksın..allahım çocuklarımızla sınamasın bızı..benım cocugum yook ama bı tane prensesımız var yegnımm..onun gozunu gozluyoruzz teyzeyken kucucuk rahatsızlığında sınırlerım bozuluyoo..canım turkıyemızde her yerdeki dr muthıs amaa ben ankarayı tek gecıyorumm..ımkanın zamanınn varsa ankaraya gec canımmgünaydın kızlar bayadır gelemiyorum,bu aralar gerçekten gelen giden çok oluyor.birde büyük oğlum epilepsi hastasıydı geçen ay Erzuruma gittiğimizde şükürler olsun doktoru artık yavaş yavaş ilaçı bırakalım dedi çok sevinmiştim.Pazartesi gine Erzurumdaydım bu seferde çocuk psikiyatristi'ne götürdük DEHB TEŞHİSİ konundu (dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu) ona da canım sıkıldı bakalım 1 ay öğretmeni ve biz ilaçsız sourunu çözmeye çalışcağız olmasa ilaça başlıyacağız.
ooo tebrıkk ederımm canımm benımmgeçen hafta 77.300 düm.
bu hafta
-1200 ilee 76.100
gecen hafta:69.8
bu hafta:68.2
gıden:-1.600
canımm evıme geldım başladım vermeye..ınsallah devamı gelır canımm..
ve aleyküm selam canım tebrikler :)Selamun aleykum kizlarrr... Kilom 64.300 cok sukur 1.200 vermisim. Hedefe son 2 kilo
aleyküm selam canım. geçmiş olsun.teşekkürler :)selamın aleyküm arkadaşlar bu hafta da çok yoğundu çok uğrayamadım kilom da sabah tartıldım yine sabitti grip oldum halsizim spor da yapamıyoruminşallah bu hafta buraya daha sık uğrayıp daha hızlı kilo vericem veren arkadaşları tebrik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?