Ölçü mecbur değil ölçüleri önceden almistim isteyen katılmıştımerhaba ölçü de yazacaz mı ben kaçırmışım
bu hafta 68 geçen hafta 68,40 haydaaaaa
Tamam canimyarın sabah yazacağım canım. kilom da 58.6
Sbeden seni teprikedrim nazar değmesin ben bu sabah tartilmadan evden çıktım sonrada birseyler yedim yarın sabah bildirim yapsam yada geçen haftayı mi yazalımgeçen hafta 77.300 düm.
bu hafta
-1200 ilee 76.100
Teşekkürler canim :)) yarin sabah yazabilirsinSbeden seni teprikedrim nazar değmesin ben bu sabah tartilmadan evden çıktım sonrada birseyler yedim yarın sabah bildirim yapsam yada geçen haftayı mi yazalım
Tamam canım tesekkurlerTeşekkürler canim :)) yarin sabah yazabilirsin
Hemen el atıyorum bu konuyaKizlar mrb kilom 103.9 sacma sapan beslendim beni kendime getirin lutfen kizlar moralim sifir ne guzel gidiyordun misafir pasta borek derken off artik misafirde kabul etmicem nerdeyse..napayim kizlar cok yogun calisiyorum birde dolu kacamak yaptim beni motive edin
....................
Teşekkür ederim tatlım.Selam kizlar bu hafta feci artidayim kilom 71.3 kg.
Bugun itibari ile silkelenip kendime geldim kizlar artik bozmiycam hedefim 01.07 da 58 olmakhayde kizlar pes etmek yok daha sıkı asiliyoruz diyete tam gaz
Kilo veren kizlar sizleri tebrik ederimbenim gibi kilo alanlara da hemen taparlaniyoruz bugunden tezi yok son iki ay en gec yazliklar giyilecek alisverisler yapilacak hepinizi optum
sbeden S su123 happyangel01 masallah sizlere cok guzel kilo vermissiniz
Ayy ne güzel yazmışsın haklısın domates gibi kizarmayalim . Evde abur cubur bu ara çoğaldı. Yemiyorum. Aksam yemegim saat 4 bucukta bir kase yoğurt idi . Artik iki bardak sütlü kahve hakkım kaldi bugün yaptim az sogusunda iceyim . Bu arada ezan okundu namazida kilayim yine buraya geleyimKilon veren aynı kalan herkessleriiii tebrik ederim arkadaşlar.
Yaz kapıda ha gayret sıkalım dişimizi arabaya binmeyelim yürüyelim yürüyelim yürüyelim
Yazın terli gezmeyelim iki adımda kıpkırmızı olmayalım
Ülke karıştı emniyete saldırı bir kişi ölmüş kızlar dün de savcı sehit .Allah vatanımızi korusun Üzgünüm
sağol canım :) yaza 68 olsamda razıyım tebrik almak ne güzelmişSelam kizlar bu hafta feci artidayim kilom 71.3 kg.
Bugun itibari ile silkelenip kendime geldim kizlar artik bozmiycam hedefim 01.07 da 58 olmakhayde kizlar pes etmek yok daha sıkı asiliyoruz diyete tam gaz
Kilo veren kizlar sizleri tebrik ederimbenim gibi kilo alanlara da hemen taparlaniyoruz bugunden tezi yok son iki ay en gec yazliklar giyilecek alisverisler yapilacak hepinizi optum
sbeden S su123 happyangel01 masallah sizlere cok guzel kilo vermissiniz
buralara takılan er geç motive olur canım yoğunda olsanız kaçamak yapacaksnz sizde bize motive vereceksinz bizd size katılmayan çok kişi var bi kaç kişi buralarda yaşam mücadelesi veriyoruz ama başarıyorzda çok şükür :::)) YAZ GELDİ HALA 3 LÜ RAKAMLARDASINKizlar mrb kilom 103.9 sacma sapan beslendim beni kendime getirin lutfen kizlar moralim sifir ne guzel gidiyordun misafir pasta borek derken off artik misafirde kabul etmicem nerdeyse..napayim kizlar cok yogun calisiyorum birde dolu kacamak yaptim beni motive edin
....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?