4 Aylık kilo verme yarışması

Kilon veren aynı kalan herkessleriiii tebrik ederim arkadaşlar.
Yaz kapıda ha gayret sıkalım dişimizi arabaya binmeyelim yürüyelim yürüyelim yürüyelim
Yazın terli gezmeyelim iki adımda kıpkırmızı olmayalım

Menüm ve sporuma gelirsek
Sabah 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 zeytin ve 1 dilim tahıl ekmeği
Akşam ton balığı, 1 domates, 1 biber.
Sporuummmm
100 sguat
45 dakika yürüyüş
30 dakika leslie

Selam kizlar bu hafta feci artidayim kilom 71.3 kg.
Bugun itibari ile silkelenip kendime geldim kizlar artik bozmiycam hedefim 01.07 da 58 olmak hayde kizlar pes etmek yok daha sıkı asiliyoruz diyete tam gaz
Kilo veren kizlar sizleri tebrik ederim benim gibi kilo alanlara da hemen taparlaniyoruz bugunden tezi yok son iki ay en gec yazliklar giyilecek alisverisler yapilacak hepinizi optum
sbeden S su123 happyangel01 masallah sizlere cok guzel kilo vermissiniz

Kilom ayni 61 değişiklik yok malesef. Ya bi 60 a dussem birakacam bi sure diyet isini ara verecem.Umarim haftaya 60 a düşerim. Olmayacak şey değil hergun ise giderken yurusem veririm.hedefim haftaya 60 kg olmak.hadi hayırlısı.herkese de başarılar.

Kizlar mrb kilom 103.9 sacma sapan beslendim beni kendime getirin lutfen kizlar moralim sifir ne guzel gidiyordun misafir pasta borek derken off artik misafirde kabul etmicem nerdeyse..napayim kizlar cok yogun calisiyorum birde dolu kacamak yaptim beni motive edin
....................

Hemen el atıyorum bu konuya
Bak canım sadece diyet yapmalıyım dersen olmaz hep başa sararsın.Bunun için önce kafanda bitir işi. Hedef karar her şeyi belirle. Bu yaşa kadar yedik de noldu biraz da az yiyiverelim.
İnan zayıflığın verdiği hazzı hiç bir yemeğin tadı vermiyor insana.
Bir de muhakkak spor yap. Hiç bi şey yapamıyorsan tv izlerken uzan bacaklarını indir kaldır çocukların yaptığı gibi yani. Zamanla biraz biraz arttır.
Yardımcı olabildim mi bilmiyorum ama inşallah olmuşumdur

Teşekkür ederim tatlım.
Toparlan tabi bak yaz yüzünü gösteriyor artık renkli renkli cıvıl cıvıl giyinelim

Ayy ne güzel yazmışsın haklısın domates gibi kizarmayalim . Evde abur cubur bu ara çoğaldı. Yemiyorum. Aksam yemegim saat 4 bucukta bir kase yoğurt idi . Artik iki bardak sütlü kahve hakkım kaldi bugün yaptim az sogusunda iceyim . Bu arada ezan okundu namazida kilayim yine buraya geleyim

sağol canım :) yaza 68 olsamda razıyım tebrik almak ne güzelmiş

buralara takılan er geç motive olur canım yoğunda olsanız kaçamak yapacaksnz sizde bize motive vereceksinz bizd size katılmayan çok kişi var bi kaç kişi buralarda yaşam mücadelesi veriyoruz ama başarıyorzda çok şükür :::)) YAZ GELDİ HALA 3 LÜ RAKAMLARDASIN BARİ ÇİFT RAKAMLARA İNSEN Bİ AN ÖNCEDE BİZDE SEVİNSEK KENDİNE YAZIK ETME YAZ SICAĞINI NASIL GEÇİRCEN BUNALIMDA MI KOCAMAAAN GİYİSİLERLE Mİ. BEN 76 KİLOYA DÜŞTÜM GÖBEĞİM HALA ÇOK VAR KİM BİLİR SENİNKİ NE KADAR BÜYÜKTÜR YETERİNCE MOTİVE OLDUMU DAHA YAZABİLRM :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…