- 29 Kasım 2011
- 1.204
- 664
- 198
oo superr cook ıyı canımm..hedefınde harıkaa vallahı..bende yarın ıcın bıraz umutluyumm en azından eksılerdeyımm canımm..yazın ben bayagg verırım sıcaktanda yıyemem..yasayıp gorcez bakalımmteşekkür ederim şekerimbir sonraki ay için iddialıyım. artık aklım başıma geldi zaman kaybetmek yok :) . artık haftalık hedefim 1 kilo ve bugün akşam yemeğimi 3 buçukta yedim nasıl canım iyimi . 6 buçuktada da sütlü kahve bir kupa
afıyet olsun canımmOhhhh ben 1 porsiyon ciger yedim ustune dee 1 dilim yaş pasta
ama cookkkk rahatladim
beni hiç bi şey engellemiyo sonuncuda 1 tepsi revaninin 4 te 1 ni 2 günde yemiştim kendimi tutmasam hepsinide yerdimevdeydim canım tum gun..mısafırım vardı benımde..ıkram ettıklerımden yemedımm sadece meyveye eslık ettımm..oda sadece elma yedımm dusunn:))ılerleme var sankı bendee..bırde mens donemınde aşırı tatlı ıstegınıde yesıl cayda cozum buldum yesıl cayy ııctıgımde tatlı ıstegım kayboluyoo..
beni hiç bi şey engellemiyo sonuncuda 1 tepsi revaninin 4 te 1 ni 2 günde yemiştim kendimi tutmasam hepsinide yerdim
ne mutlu size akraba beni geriyo. çok merak ediyorum ne kadar eksidesin yarına az kaldı :) yazı bekleme şimdiden zayıfla. adana sıcağıda kötü olur kicook sukurr canımm ..zaten ne esımın ne benım akrabamız yook burda..sadece arkadaşlarımız var.
oo superr cook ıyı canımm..hedefınde harıkaa vallahı..bende yarın ıcın bıraz umutluyumm en azından eksılerdeyımm canımm..yazın ben bayagg verırım sıcaktanda yıyemem..yasayıp gorcez bakalımm
:)) bende aksine tekken daha çok yiyorum kalabalıkta nefsime daha hakimim . hemde baya. bu seferki reglide kendime hakim olacam artık emek ziyan etmek yok canımtanıyosun artık benı az cook normalde bende yerdımm hemdee ne yerdımm yanıı hakkını verırdımm..amaa kendı evımde genelde hızmet ettım canımm..annemlerde olsaaa yada ben gıtmıs olsaydım yerdımm yanı:))
teksem gecıstırıyorum genelde çorbayla tostla ..sankı sankı canımda ıstemıyoo..:)) bende aksine tekken daha çok yiyorum kalabalıkta nefsime daha hakimim . hemde baya. bu seferki reglide kendime hakim olacam artık emek ziyan etmek yok canım
pekk bı heyecan yaptımm sabahaa .:))ıyı gecelerrr beybısıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?