4 Aylık kilo verme yarışması

Canim cok tesekkur ederim ya haklisin bugun tekrar kepekli ekmegimi falan aldim misafirim cok geliyor yogun is ve misafir aslinda yorucu ve yogun bir hayatim var zayiflamam gerekirken aksine kilo aliyorum cnku istahim harika benim :-( ama zayiflik nasil bir duygu onuda bilmiyorum hic 60lı kilolarda hatirlmiyorm lisede bile 74 kg idim.keske zayiflik para ile satilam.bişi olsa :-(

helallllll
haklısın yemekler zayıflık kadar haz vermez. ayrıca kiloluyken yemek yemek bile vicdan azabı tadı güzel olsa ne olur bunuda oku canum fenomencimm

Evet canim ya dogru soyluyorsun iyi ki sizler varsiniz...bir sekilde yasam bicimi haline getiricem dogru soluosun 74 te senin ole gobegin varsa ben kendimi dusunemiyorum :-( is arkadasimda 61 kg 170 boyunda o kadar ski diyet yapiyorki 2 kilo aldim diye ben kendime bakiyorum 40 kilo vermem gerekiyor ama vericem basaricam artik canima tak etti cunku

Kizlar can sınız cook tesekkur ediyorumm size sabah kahvaltmi paylasirimm yeniden aktif olmaliyim biraz azaldi misafir 7 aylik evli olunca misafir dolu dolu gelior esimin ailesinde en kilolu benim eltimin 3 cocugu var 55 kg digeride ole zayif onlar kadr zarif olmayi cok istiyorumm

canım hergun yedıklerını yazz faydasını umarım gorursunn..

canım bol bol yazışalım sen yeterki zayıfla. bide çocuğun olsa bu kiloda psikolojin bozulrdu ben ne günler geçirdim . yaşam kaliten düşüyor eşinin yanına yakışmıyorsun genel olarak yazıyorum. ondan sonra kadın eli kibar zarif olunca daha hoş oluyo şişman olunca kocaman yaba gibi . yaşından büyük görünüyrsn . nefes darlığı. ben 105 kilo ile doğum yaptım . Allah biliyo yattığım yatağın yattğım tarafı parçalandı ayrıldı. attık. alttaki demir iskelenin ayağı kırıldı . bunlar moral bozudu . ben eskiden zayıftım ama zayıf olmanın kıymetini bilmiyordum. 105 i görünce şimdi bile baya anladım ne kıymetli bişeymiş. bide 65 e düşsen uçarak iş yaparım gezerim . hafif olmak dizlere bedene iyidir.bide 55 lere düşersem değmeyin keyfime

sabah:yumurta
1 dilim ekmek
4 zeytın

ogle:2 tavuk pırzola
2 dilim ekmek

ara:havuc kahve

aksam:2 servıs kasıgı kabak yemeği
3 dilim ekmek
salata

gece:armut cevız kahve

nbr canım napıyosun??topık cook sessızz..kımsecıkler yookk..nasıl gectı gununn canımm??
Çay içiyorum beybisi :* yaninda da bugün degisiklik olsun hakkimdir bugünluk diye bir kac sey yiyorum abartmadan. Kizimda ayagimda uyuyor esim biraz gecikecek. Bir yandan da ilk.sayfayi duzenliyorum grup birincilerini yaziyorum simdi sira 60 grubunda . Bugun 2 saat uyudum kizimla iyi geldi.Sen ne yapıyorsun bugün nasil gecti tek misin suan

100.3 kilo ile 100-109 grubu içerisinde yer alan veronika_nika bu ay içinde toplam 1.900 gr vererek 90-99 grubuna dahil olmuştur. Ayrıca 100-109 grubunun 1. si olmuştur kendisini tebrik ediyorum. Ayrıca istese daha hızlı kilo verebilecegini düşünüyorum.

Son düzenleme:
Ahhh ahhhh kendime olan inancim gitti kizlar. Benim motivasyan yerlerde geziyor. ...
79 olmadan gelmem araniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…