aslında en büyük motive iş arkadaşın ona baktıkça yeme isteğinde azalır.ondan hiç bir eksiğin yok unutma istersen sende olursun.Evet canim ya dogru soyluyorsun iyi ki sizler varsiniz...bir sekilde yasam bicimi haline getiricem dogru soluosun 74 te senin ole gobegin varsa ben kendimi dusunemiyorum :-( is arkadasimda 61 kg 170 boyunda o kadar ski diyet yapiyorki 2 kilo aldim diye ben kendime bakiyorum 40 kilo vermem gerekiyor ama vericem basaricam artik canima tak etti cunku
olsun canim sorun değil çalışan bayansın . Spor şarttSbeden çok özür. Geç girebildim bugün. Ancak fırsat bulabildim. Kilom 53,4kg. Yola devam. Havalar güzelleşiyor. Spor spor sporsuz olmaz.
waww buda iyiymişaslında en büyük motive iş arkadaşın ona baktıkça yeme isteğinde azalır.ondan hiç bir eksiğin yok unutma istersen sende olursun.
Canim benim . benimde kendime olan guvenim yerlerde oldugu için bi ara fazla bunalimliydim. Ben yedikce guvenim yerlere iniyordu. Ama sen yedim ohh pisman degilim diyorsun ama bak sonra boyle oluyo. Yinede senin bilecegin bisey yemeye devam edebilirsin mutlu olacaksan sen 79 olana kadaaaaarr biz seni çoook özlerizAhhh ahhhh kendime olan inancim gitti kizlar. Benim motivasyan yerlerde geziyor. ...
79 olmadan gelmem araniza
Canim benim . benimde kendime olan guvenim yerlerde oldugu için bi ara fazla bunalimliydim. Ben yedikce guvenim yerlere iniyordu. Ama sen yedim ohh pisman degilim diyorsun ama bak sonra boyle oluyo. Yinede senin bilecegin bisey yemeye devam edebilirsin mutlu olacaksan sen 79 olana kadaaaaarr biz seni çoook özleriz
Evet filecm dogru soyluyorsun sende uzun zmaandr yoksun ya surekli gir sende senin azmin su ve s bedenin azimleri beni motive cunku sizler 90 kusurlerden bu kilolara inmiş basarmis insanlarsiniz aksatma sende cunku bende aksatmayacagimaslında en büyük motive iş arkadaşın ona baktıkça yeme isteğinde azalır.ondan hiç bir eksiğin yok unutma istersen sende olursun.
Canim ben kapaliyim birde yasim daha buyuk duruyor kilolu olunca seninde yasadiklarin sende azim uyandirmis maasallah ilginize alakaniza gercekten tesekkur ederim sabahlari yuruyuse cikac bol bol yuruycemcanım bol bol yazışalım sen yeterki zayıfla. bide çocuğun olsa bu kiloda psikolojin bozulrdu ben ne günler geçirdim . yaşam kaliten düşüyor eşinin yanına yakışmıyorsun genel olarak yazıyorum. ondan sonra kadın eli kibar zarif olunca daha hoş oluyo şişman olunca kocaman yaba gibi . yaşından büyük görünüyrsn . nefes darlığı. ben 105 kilo ile doğum yaptım . Allah biliyo yattığım yatağın yattğım tarafı parçalandı ayrıldı. attık. alttaki demir iskelenin ayağı kırıldı . bunlar moral bozudu . ben eskiden zayıftım ama zayıf olmanın kıymetini bilmiyordum. 105 i görünce şimdi bile baya anladım ne kıymetli bişeymiş. bide 65 e düşsen uçarak iş yaparım gezerim . hafif olmak dizlere bedene iyidir.bide 55 lere düşersem değmeyin keyfime
yook canım esım evde..antepteydı bugun..mesafelerı yakınlaştı bana artıkk..cook sukurr en azından beraberiz ..evdeydımm tum gun..karsı komsumla yangın merdıvenı duzenledıkk..evı temızledımm..yoruldumm..dınlenmeye calısııyorumm..ooohh ohh keyf yapıyosun caım benımm:))Çay içiyorum beybisi :* yaninda da bugün degisiklik olsun hakkimdir bugünluk diye bir kac sey yiyorum abartmadan. Kizimda ayagimda uyuyor esim biraz gecikecek. Bir yandan da ilk.sayfayi duzenliyorum grup birincilerini yaziyorum simdi sira 60 grubunda . Bugun 2 saat uyudum kizimla iyi geldi.Sen ne yapıyorsun bugün nasil gecti tek misin suan
ben dıını konulara cook ac bırıyımm..aılemden fazla bıısı ogrenemedımm..onları suçlamıyorum cunku onlarda aılelerınden bısı ogrenmemısler kı bana ogretsınler canımm..liseden sonra cook sukur kuran kursuna gıttım namaza başladım ogun bugundur allahım kabu etsın kılıyorum bırakmadım..çantamda daıma bı etegım bı başörtüm vardırr..kaçırmamaya ozen gosterırırm canımm..bende annemlerın orda laalegul dergısıne uye olmuştum heray gelıırdı..ve cook seyı oradan ogerndımm..burdanda baslıcam allah kısmet edersee..allahıma ne kadar sukretsem azdırr oylebırını çıkardı kı karsıma ondanda cook seyy ogrenıyorumm..bızım taraff hepp alkoll alırr..aılede alkol almayan bi biz varız desem yerııdırr..lalegul tv yıde ızlıyorumm ama dergılerı daha cook hoşuma gıdıyoo..Bir yandan da lalegül tv izliyorum happycim
hosgeldın canımm..cıtırr cook guzell bı gelınn olcaksın ınsallahhKızlar rrrr
30 Mart aksami 71.6
1 nisan aksami 71.1
-500 gram gitti
sabaha kaç olacağım merak ediyorum
facedede mutluluğun sıfresı dıye bı yer var..orda günlük tesbıhatlar dualar sureler paylasılıyoo onlara katılıyorum caanımm..aksam 10 gıbıde dualama yapılıyoo cook guzell bı sayfaa..bak ıstersenn hoşuna gıderse sende katılırsın canımmBir yandan da lalegül tv izliyorum happycim
sbeden yarın senıde ekler boyunu kılonu ve hedefını yazarmısın canımmKızlar rrrr
30 Mart aksami 71.6
1 nisan aksami 71.1
-500 gram gitti
sabaha kaç olacağım merak ediyorum
Insallah canim.en azindan su seksenlerden çık artik grubun değişsinYani neden yedim diye cok bunalima girmiyorum ama irademe neden sahip cikamiyorum diye üzülüyorum. Evet 17 nisan dogum günüm o gune kadar 79 ile aranizda olacam kizlar.... tutacam kendimi artik
bende kapaliyim canim inan bende cok buyuk duruyordum. Bide benim.burnum dudaklarim bile büyümüştü . Burnum.80 den kurtulunca baya normalde döndü. Simdilik cok yürüme kilon çok dizlerine zarar en fazla 30 dk yeter. Zayiflamak istiyirsan sunuda yap bence . saat 4 5 gibi aksam yemegini ye ama ölçülü olsun sonra sabaha kadar.hic bisey yeme cok daralirsan yogurt süt tercih edebilirsin. Kilo verirken bu baya yardimci oluyor.kilom cokken ruh dengem bozuktu simdi hersey baya normale döndü. Artik eskisi gibi buyukte göstermiyorm bakisim gülüşüm konuşmam hep degisti. bakalim 60 lara inersem ne olacak. Darisi sana seni buralarda zayiflamis gormek isterim. Daha yeni evlisin kilo tavan cocuk olursa daha da tavan olur. Zayifla hayatina renk katCanim ben kapaliyim birde yasim daha buyuk duruyor kilolu olunca seninde yasadiklarin sende azim uyandirmis maasallah ilginize alakaniza gercekten tesekkur ederim sabahlari yuruyuse cikac bol bol yuruycem
evet malesef. seni takip ederim ederiz sevincine ortak oluruz . Bu takip edilme motive edicidir.insan basarisinin takdir edildiğini görmek ister. Biz nasil zamanla kedimizi kanitliyorsak sende bize kanitla. Alinan her kilo dizlere 4 kilo baski yaparmis. Bu saglik yaslilikta da lazim. Simdi sen hizli zayiflayabilirsin kilo cokken hizli gidiyor az az yiyince menülerini hergün eksiksiz paylas yorumlayalim[/QUOTE]Suanda 2 normal insan agirligindayim yani icimde bir insan fazla tasiyorum bu kilo ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?