4 Aylık kilo verme yarışması

evet çok şükür artik berabersiniz bu çok onemli bi daha da Allah ayirmasin sizi.

beni duygulandirdin. Masallah sana nasipli insanmissin bazen insan akrabalari ailesi bile takva sahibi iken fayda goremiyor.Lalegül dergisinin her ay iceriginden bahsediyor.bende üye olacagim yarin hemde senin sayende bir uye daha kazanacaklar. Insallah gecmise dönük dergileride bulabilirim. Gecen sayilarda da cok degerli bgiler var arada bahsediyorda.keske ailende kilsa. Teyzemde amasyada. Demisti ki bir gün orda büyük bir cami varya ici geziliyor. Iste orayi gezerken görmüs acik pantolonlu kizlar cantalarindan eteklerini ortulerini cikarip namazlarini kilmislar namazin onemini iyi kavramislar demekki eskiden soylemisti.kimse kimsenin icini bilemiyor. Ama insallah birgun kapanirlarda buda farz .Allah sana esine hayirli bir ömür nasip etsin

asivemai Bu ay toplam 1.000 gr vererek 50-59 grubunun 1.si olmuştur. Kendisini tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.
teş.ederim canım benim diğer arkadşlarıda tebrik ederim normalde daha çok kilo verirmiştim şimdiye ama işte geçen hafta regl olunca şişlik oldu kilo çıktı ama düzeni bozmadan devam ettik anca bu kadar oldu buna da şükür diyip yola devam ediyoruz

Günaydın kızllarrrr
30.03.2015........72,0
02.04.2015........70,7
Fark -1,3 kg

Eklentiler

• kilo.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 70
Gunaydin kizlar

Dun ve bugun duzene girdim gibi nisan ayi guzel olacak ins

Dun
Kahvalti
1 elma
1 portakal Sut

Ogle
1 tabak kozlenmis biber patlican
3 köfte
Ayran
Ara 2 kepekli biskuvi
Aksam
2 tavuk baget ve 2 kasik sebze
Bolca salata
Ayran

kızlar burda hedef kilolarınız mı yazıyo umarım istediğiniz kilolara kavuşursunuz

Bu arada
S beden
Su ve
Happy
Kizlar tebrik ediyorum sizi
Istenince neler yapilacagini gosterdiniz herkese
Ozellikle su harikasin masallah
Benim de giden azmim sizlerle yerine geldi

Kizlar olculerimizi yaziuoruz bu ay icin dimi. Sabah almayi unutmusum eve gidince alip yazayim hemen

BENDE AYIN 10 UNA KADAR HER AN REGL OLABİLİRM BİRAZCIK DÜZENSİZ. AMA HENÜZ ŞİŞKİNLİK YOK BİRAZDAN ÖLÇÜLERİMİ YAZACAM GERİLEME VAR :) :) :) . BU ÇARŞAMBA DAHA ÇOK VERİRSİN .regliyide atlattın

Bu arada
S beden
Su ve
Happy
Kizlar tebrik ediyorum sizi
Istenince neler yapilacagini gosterdiniz herkese
Ozellikle su harikasin masallah
Benim de giden azmim sizlerle yerine geldi
teşekkürler tatlım. sonunda yola girdim. canım yakamoz nerelerde yaa uzun zamandır yok biliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…