4 Aylık kilo verme yarışması

kesinlikle canım çrş. yı sabırsızlıkla bekliyo olacağım zaten yine tartıldım ve 300 gr daha gitmiş yani 58,2 olmuşum umarım sende ideal kilona ulaşırsın kuzum

_________ göğüs bel göbek basen
geçen ay____104 ...... 87....... 109 ........ 108
bu ay ______103........ 83........ 105......... 105

kızlar ciddi bir incelme olmuş bende. çok fazla kilo vermesemde incelme var. resmen bedenim sıkılaştı çok belli zaten farkındaydım. böyle devam edecem . bir sonraki ayda daha ince olacam sıra sizde

kesinlikle canım çrş. yı sabırsızlıkla bekliyo olacağım zaten yine tartıldım ve 300 gr daha gitmiş yani 58,2 olmuşum umarım sende ideal kilona ulaşırsın kuzum
insan ne de mutlu oluyor değil mi. sabah o kayıpları görünce gözün aydın 300 gram hiç az değil . bende dün akşam biraz kendimi ödüllendirdim . 1 halley yarım paket bisküvi 3 kurabiye ve yarım çikolta ama sabaha 200 kayıpla uyandım

hemde ne mutluluk canım teş.ederim kuzum evet az değil valla ya inanmadım bi kaç kez daha tartıya çıktım baktım 58,2 gösteriyo tamam dedim 300 gr gitmiş bende kızımın yaş pastasını yiyerek ödüllendirdim kendimi

Kızlaarrr ne güzel sohbetler etmişsiniz.
Ben de sporu yenice bitirdim her yerimden ter aktı valla 5 dakka daha dayan diye diye tamamladım.
Öncebi ölçülerimi yazayım sonra da müjdeli haberimi vereyim yani benim için müjde de sizde sevinirsiniz gibi geliyor
Göğüs 88
bel 65
Kalça 96
Haberiimmm iseeee
artık üstüm 36
Altım 38 beden kızlar çok çok çok mutluyum yaa

Gelelim günün değerlendirmesine...
Sabah 1 yumurta, 1 dilim peynir
Akşam bir kase kadar barbunya ve çoban salata
Sporum daaaa
100 sguat
30 dakika plates
45 dakika leslie 3 milllllll.....

Waww 90 68 100 iken baya incelmissin. Tebrik ederim canim. Bende pesinden geliyorum :))).

Waww 90 68 100 iken baya incelmissin. Tebrik ederim canim. Bende pesinden geliyorum :))).
Evet tatlım basen ve iç bacak için baya uğraşıyorum işe de yarıyor galiba. Üstten çok gitmesini istemiyorum artık zaten belim yeterince ince yeter bana.
Gel gel...Sende baya baya incelmişsin canım tebrik ederim.

Evet tatlım basen ve iç bacak için baya uğraşıyorum işe de yarıyor galiba. Üstten çok gitmesini istemiyorum artık zaten belim yeterince ince yeter bana.
Gel gel...Sende baya baya incelmişsin canım tebrik ederim.
sağol canım . benim biliyorsun kaba yağlarım çok ONLAR BİTSİN BÖLGESELEDE GEÇERİZ

bugun toplam 940 kalori alındı

Kahvaltı 08:00 (200 kalori)
2 dilim kepek ekmeği
sütaş süzme peynir kucucuk

Ara 10:45 (70 kalori)
1 adet elma

Öğlen 12:39 (400 kalori)
1,5 dilim kepek ekmeği (80 kalori)
4 kaşık normal yogurt içine nane ve bol kırmızı bıber (124 kalori)
az beyaz penır (100 kalori)
kıymalı ıspanak (100 kalori)

Ara 16:00 (70 kalori)
1 bardak light süt

Akşam 17:30 (200 kalori)
2 kaşık nesfit 1/4 muz 1/4 armut
1 bardak lıght süt

yarım saat sonra ofisten cıkıyorum kızlar en az 5 km yuruyecegım yine :)

Listeye yazmami istersen bize boyunu kilonu ve hedef kilonu yaz

Arkadaşlar akşam Yemeğim, bu akşam hiç iştahım yoktu. Bari vitaminli olsun diye salata Yaptım. Salatada tuz yok, Zeytinyağı ve limonlu:)

Eklentiler

• image.webp
    73,3 KB · Görüntüleme: 81
76 ya da düştük. Yol uzun . Happy canım sıkılıyor nerelerdesin
canımm arkadaşım amelıyat oldu 12 den berı yanındaydımm refakatçı olarak..gözaltı torbalarını aldırdıı cook guzeldıı ınsallah dahada güzelleşecek ınsallah..sımdı geldım evee ..sen naptın canım nasıl gectı gununn ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…