kesinlikle canım çrş. yı sabırsızlıkla bekliyo olacağım zaten yine tartıldım ve 300 gr daha gitmiş yani 58,2 olmuşumBENDE AYIN 10 UNA KADAR HER AN REGL OLABİLİRM BİRAZCIK DÜZENSİZ. AMA HENÜZ ŞİŞKİNLİK YOK BİRAZDAN ÖLÇÜLERİMİ YAZACAM GERİLEME VAR :) :) :) . BU ÇARŞAMBA DAHA ÇOK VERİRSİN .regliyide atlattın
insan ne de mutlu oluyor değil mi. sabah o kayıpları görünce gözün aydınkesinlikle canım çrş. yı sabırsızlıkla bekliyo olacağım zaten yine tartıldım ve 300 gr daha gitmiş yani 58,2 olmuşumumarım sende ideal kilona ulaşırsın kuzum
hemde ne mutluluk canım teş.ederim kuzum evet az değil valla ya inanmadım bi kaç kez daha tartıya çıktım baktım 58,2 gösteriyo tamam dedim 300 gr gitmiş bende kızımın yaş pastasını yiyerek ödüllendirdim kendimiinsan ne de mutlu oluyor değil mi. sabah o kayıpları görünce gözün aydın300 gram hiç az değil . bende dün akşam biraz kendimi ödüllendirdim . 1 halley yarım paket bisküvi 3 kurabiye ve yarım çikolta ama sabaha 200 kayıpla uyandım
Çok teşekkürler kuzucum gerçekten azmin elinden bi şey kurtulmuyor.Bu arada
S beden
Su ve
Happy
Kizlar tebrik ediyorum sizi
Istenince neler yapilacagini gosterdiniz herkese
Ozellikle su harikasin masallah
Benim de giden azmim sizlerle yerine geldi
Kızlaarrr ne güzel sohbetler etmişsiniz.
Ben de sporu yenice bitirdim her yerimden ter aktı valla 5 dakka daha dayan diye diye tamamladım.
Öncebi ölçülerimi yazayım sonra da müjdeli haberimi vereyim yani benim için müjde de sizde sevinirsiniz gibi geliyor
Göğüs 88
bel 65
Kalça 96
Haberiimmm iseeee
artık üstüm 36
Altım 38 beden kızlar çok çok çok mutluyum yaa
Yupppyyyyy...su321 Bu ay toplam 4.000 gr vererek 60-69 grubunun 1.si olmuştur. Kendisini tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.
Waww 90 68 100 iken baya incelmissin. Tebrik ederim canim. Bende pesinden geliyorum :))).Kızlaarrr ne güzel sohbetler etmişsiniz.
Ben de sporu yenice bitirdim her yerimden ter aktı valla 5 dakka daha dayan diye diye tamamladım.
Öncebi ölçülerimi yazayım sonra da müjdeli haberimi vereyim yani benim için müjde de sizde sevinirsiniz gibi geliyor
Göğüs 88
bel 65
Kalça 96
Haberiimmm iseeee
artık üstüm 36
Altım 38 beden kızlar çok çok çok mutluyum yaa
Evet tatlım basen ve iç bacak için baya uğraşıyorum işe de yarıyor galiba. Üstten çok gitmesini istemiyorum artık zaten belim yeterince ince yeter bana.Waww 90 68 100 iken baya incelmissin. Tebrik ederim canim. Bende pesinden geliyorum :))).
sağol canım . benim biliyorsun kaba yağlarım çokEvet tatlım basen ve iç bacak için baya uğraşıyorum işe de yarıyor galiba. Üstten çok gitmesini istemiyorum artık zaten belim yeterince ince yeter bana.
Gel gel...Sende baya baya incelmişsin canım tebrik ederim.
Sen aslında güzel kilo veriyorsun inanıyorum ki üç dört aya 60 ı görürsün yaniiii temmuzdasağol canım . benim biliyorsun kaba yağlarım çokONLAR BİTSİN BÖLGESELEDE GEÇERİZ
Listeye yazmami istersen bize boyunu kilonu ve hedef kilonu yazbugun toplam 940 kalori alındı
Kahvaltı 08:00 (200 kalori)
2 dilim kepek ekmeği
sütaş süzme peynir kucucuk
Ara 10:45 (70 kalori)
1 adet elma
Öğlen 12:39 (400 kalori)
1,5 dilim kepek ekmeği (80 kalori)
4 kaşık normal yogurt içine nane ve bol kırmızı bıber (124 kalori)
az beyaz penır (100 kalori)
kıymalı ıspanak (100 kalori)
Ara 16:00 (70 kalori)
1 bardak light süt
Akşam 17:30 (200 kalori)
2 kaşık nesfit 1/4 muz 1/4 armut
1 bardak lıght süt
yarım saat sonra ofisten cıkıyorum kızlar en az 5 km yuruyecegım yine :)
Azcik tuz koysaydin . Ben koymazsam yada biseyleri fazla degistirirsem psikolijim bozuluyorArkadaşlar akşam Yemeğim, bu akşam hiç iştahım yoktu. Bari vitaminli olsun diye salata Yaptım. Salatada tuz yok, Zeytinyağı ve limonlu:)
canımm cook yakınız 68.2 benımm68.5 kızlar az ama öz
canımm arkadaşım amelıyat oldu 12 den berı yanındaydımm refakatçı olarak..gözaltı torbalarını aldırdıı cook guzeldıı ınsallah dahada güzelleşecek ınsallah..sımdı geldım evee ..sen naptın canım nasıl gectı gununn ??76 ya da düştük. Yol uzun . Happy canım sıkılıyor nerelerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?