- 29 Kasım 2011
- 1.204
- 664
- 198
tskler hayatımmBu arada
S beden
Su ve
Happy
Kizlar tebrik ediyorum sizi
Istenince neler yapilacagini gosterdiniz herkese
Ozellikle su harikasin masallah
Benim de giden azmim sizlerle yerine geldi
rabıa tekrar senı aramızda görmek ne guzellBen eskiden hep şeker katardım neskafeye çooook uzun zamandır içmedim geçen bi içiyim dedim şekersiz olduğu halde o kadar şekerli geldiki bana
eveett yookk nerelerdee kı yakamozz ???teşekkürler tatlım. sonunda yola girdim. canım yakamoz nerelerde yaa uzun zamandır yok biliyor musun
harıkasın hayatımm_________ göğüs bel göbek basen
geçen ay____104 ...... 87....... 109 ........ 108
bu ay ______103........ 83........ 105......... 105
kızlar ciddi bir incelme olmuş bende. çok fazla kilo vermesemde incelme var. resmen bedenim sıkılaştı çok belli zaten farkındaydım. böyle devam edecem . bir sonraki ayda daha ince olacam sıra sizde
bugun toplam 940 kalori alındı
Kahvaltı 08:00 (200 kalori)
2 dilim kepek ekmeği
sütaş süzme peynir kucucuk
Ara 10:45 (70 kalori)
1 adet elma
Öğlen 12:39 (400 kalori)
1,5 dilim kepek ekmeği (80 kalori)
4 kaşık normal yogurt içine nane ve bol kırmızı bıber (124 kalori)
az beyaz penır (100 kalori)
kıymalı ıspanak (100 kalori)
Ara 16:00 (70 kalori)
1 bardak light süt
Akşam 17:30 (200 kalori)
2 kaşık nesfit 1/4 muz 1/4 armut
1 bardak lıght süt
yarım saat sonra ofisten cıkıyorum kızlar en az 5 km yuruyecegım yine :)
yazdı hayatım farketmedın sanırım sen..dun gece yada bu sabah yazmıştı..Listeye yazmami istersen bize boyunu kilonu ve hedef kilonu yaz
bırazda peynırr:))afıyet olsun canımmArkadaşlar akşam Yemeğim, bu akşam hiç iştahım yoktu. Bari vitaminli olsun diye salata Yaptım. Salatada tuz yok, Zeytinyağı ve limonlu:)
Sende bayagi gelisme var tatlim masallah kisir ,borer ,sucuk vs yiyordun ,supersinsabah:2 servıs kasıgı menemen
6 zeytın
2 dilim ekmek
ogle:1 paket uzumlu kepeklı buskıvı
evtt eveeet tammm 1 pakettt
utandımm yazarken..yerken utansaydımm keskee
aksam:2 servıs kasıgı patates yemegı
2dilim ekmek
salata
gece:armut kahve
Listeye yazmami istersen bize boyunu kilonu ve hedef kilonu yaz
Tebrikler sbedencim harikasin ,spor yapiyordun bak nasil ise yaramis ,devam et cnm_________ göğüs bel göbek basen
geçen ay____104 ...... 87....... 109 ........ 108
bu ay ______103........ 83........ 105......... 105
kızlar ciddi bir incelme olmuş bende. çok fazla kilo vermesemde incelme var. resmen bedenim sıkılaştı çok belli zaten farkındaydım. böyle devam edecem . bir sonraki ayda daha ince olacam sıra sizde
canım haberın yokk muu evımee gectımm artıkkSende bayagi gelisme var tatlim masallah kisir ,borer ,sucuk vs yiyordun ,supersin
cook güzel gıdıyoo ınsallah hersey cook güzel olcakk canımm..
Sağol beybisiharıkasın hayatımm
yok görmedim canim bakarimyazdı hayatım farketmedın sanırım sen..dun gece yada bu sabah yazmıştı..
Tebrikler cnm68.5 kızlar az ama öz
Tamam canim.bu aksam ekleyecegim listeye aramiza hosgeldin cok azimlisin masallah 6 km süperBoy 1.61 cm
kilo 70.7
hedef 63
Tebrikler cnm@file76 Bu ay toplam 3.500 gr vererek 80-89 grubunun 1.si olmuştur. Kendisini tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.
Tebrikler@esrasncy Bu ay toplam 3.200 gr vererek 70-79 grubunun 1.si olmuştur. Kendisini tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.
Ayyy aktayardaa gelmiss hosgelmis. Bebeginiz hayirli olsun Allah saglik sihhat versin gozleriniz aydin seni görmek çok güzelMerhaba kizlar ,
Uzun zamandir yazamadim ,kardesim dogum yapti aallaha sukur atlattik ,sizleri ozledim neler yapiyorsunuz rejim devam mi ?gecmise bakacam birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?