4 Aylık kilo verme yarışması

Kizlarrr bu sabah kendime odul verdim
Gecen pazar sabahi 72.3 idim
bu pazar tam 70 kg :):):)
1 haftada 2.3 kg fark
Hedefim 11.04 de tam 68 i gormek bana sans dileyin
Destek olun
Canım ilk zamanlar hızlı gidiyor sonra biraz yavaşlıyor ya da biz ruhen bunalıyoruz bunları atlatabilirsen o 10 kiloyu havada karada verirsin.

haftaya cmt baslıyosun haftaya cumaya kadar sbah namazından sonra yada ogle namazından sonra suya ve bı tatlıya 1000 ya vedud cekıyosun hayatımm..ve o suyu ve tatlıyı esınle sevgılınle nısanlınla yıyosunn..sevgının artması huzur mutluluk ıcınn..ben dun basladımm hayatımm

Bende suan 76 kiloyum daha kilolularda var takiliykruz burada her carsamba kilo bildirim yapiyoruz bi o mecburyet var

Kizlarrr bu sabah kendime odul verdim
Gecen pazar sabahi 72.3 idim
bu pazar tam 70 kg :):):)
1 haftada 2.3 kg fark
Hedefim 11.04 de tam 68 i gormek bana sans dileyin
Destek olun
harıkasınn canımm..dıyorum ya herzman yanındayız hayatımm..bole gıderse 68dende aşağıya duseceksın ınsalah

Canım ilk zamanlar hızlı gidiyor sonra biraz yavaşlıyor ya da biz ruhen bunalıyoruz bunları atlatabilirsen o 10 kiloyu havada karada verirsin.

İste o yuzden ilk zamanlar hizli vereyim diyorum tatlim
Dugune 69 gun kaldi
68 kg mi bi goreyim haftaya cumartesiye kadar
Sonrasinda 1 kilo olarak haftada devam ederim

paylaşıyoruz canımm
Yoo mecbur değil ama motive amacli kisi ne kadar cok buralarda takilirsa iyi olur. Mecbiruyetlerden bisey cikmaz onemli olan buralarda omuz omuza muhabbetle ilerlemek :))
Ben de sanki iş görüşmesine gelmiş gibi soru soruyorum haklısın amaç motive olmak, devamlılık sağlamak. Gazamız mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…