Canım ilk zamanlar hızlı gidiyor sonra biraz yavaşlıyor ya da biz ruhen bunalıyoruz bunları atlatabilirsen o 10 kiloyu havada karada verirsin.Kizlarrr bu sabah kendime odul verdim
Gecen pazar sabahi 72.3 idim
bu pazar tam 70 kg :):):)
1 haftada 2.3 kg fark
Hedefim 11.04 de tam 68 i gormek bana sans dileyin
Destek olun
squatin hangi bölgeye faydasi oluyordu cnmSguat ı iç ihmal etme canım. Zamanının hiç olmadığı bir günde bile 100 taneyi rahatlıkla yaparsın.
Bende suan 76 kiloyum daha kilolularda var takiliykruz burada her carsamba kilo bildirim yapiyoruz bi o mecburyet var1 nisanda 70kiloyla başladım. Bugün 68.3 çıktım. Hedefim ramazana kadar 60-58 olabilmek. Yolum uzun, ben açımderslerim var. Kafamı toplayı çalışamıyorum. Tam da derslere yumulmam gereken bir dönem sizler adına çok sevindim. İradenizi, başarınızı kutluyorum
ınsallah canımmÇok iyi. Kilolarımız da aynı. Ramazana kadar 60ı görürüz inş
Liste paylaşma kuralı yok mu?Bende suan 76 kiloyum daha kilolularda var takiliykruz burada her carsamba kilo bildirim yapiyoruz bi o mecburyet var
insallah Teşekkür ederim bebeğimell
yeter kı sonu guzell sonuçlansın canımm..ınsallah sınav sonuçların cook güzel sonuçlanır hayatımm
harıkasınn canımm..dıyorum ya herzman yanındayız hayatımm..bole gıderse 68dende aşağıya duseceksın ınsalahKizlarrr bu sabah kendime odul verdim
Gecen pazar sabahi 72.3 idim
bu pazar tam 70 kg :):):)
1 haftada 2.3 kg fark
Hedefim 11.04 de tam 68 i gormek bana sans dileyin
Destek olun
Ben iç bacak için yapıyorum canım sıkılaştırıp inceltiyor.squatin hangi bölgeye faydasi oluyordu cnm
Canım ilk zamanlar hızlı gidiyor sonra biraz yavaşlıyor ya da biz ruhen bunalıyoruz bunları atlatabilirsen o 10 kiloyu havada karada verirsin.
paylaşıyoruz canımmListe paylaşma kuralı yok mu?
Yoo mecbur değil ama motive amacli kisi ne kadar cok buralarda takilirsa iyi olur. Mecbiruyetlerden bisey cikmaz onemli olan buralarda omuz omuza muhabbetle ilerlemek :))Liste paylaşma kuralı yok mu?
Tmm cnm tam benlik o zamanBen iç bacak için yapıyorum canım sıkılaştırıp inceltiyor.
Eğer kalçan dağınıksa onu da topluyor şekli güzelleşiyor
harıkasınn canımm..dıyorum ya herzman yanındayız hayatımm..bole gıderse 68dende aşağıya duseceksın ınsalah
Benim üst bacağımın bir tanesi 70 cm ydi düşün yani şimdiki belimden daha kalındı şimdi ise arada dağlar kadar fark varTmm cnm tam benlik o zaman
cook ıyıı 7 8 km..bende baslıcam amaa o kadar yürüyemem herhalde canımm..Sagol tatlim haftaya cumartesiyekadar cok hizli devam edecegim
Her gun 7 8 km yuruyus
sonrasinda haftada 1 kilo olarak veririm
paylaşıyoruz canımm
Ben de sanki iş görüşmesine gelmiş gibi soru soruyorumYoo mecbur değil ama motive amacli kisi ne kadar cok buralarda takilirsa iyi olur. Mecbiruyetlerden bisey cikmaz onemli olan buralarda omuz omuza muhabbetle ilerlemek :))
Arabayi biraktim is yerinden cikinca dayanabildigim yere kadar yuruyup otobuse biniyorumcook ıyıı 7 8 km..bende baslıcam amaa o kadar yürüyemem herhalde canımm..
en ıyısıı canımm..yuzmeyede baslasann..o da cookk eforr sarfettırıyoo..Arabayi biraktim is yerinden cikinca dayanabildigim yere kadar yuruyup otobuse biniyorum
amınn amınn cook amınnBen de sanki iş görüşmesine gelmiş gibi soru soruyorumhaklısın amaç motive olmak, devamlılık sağlamak. Gazamız mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?