Yoo yolun başında olan bi sürü arkadaşımız var 10 kilo ne ki verilecek 30 kilosu olanlar var.Merhabaabiraz dalmış gibi oldum dimi.
siz şimdi işin sonuna gelmişsiniz. Ben daha çok başındayım. Benim hedefim ramazana kadar 10 kilo verebilmek. İnşallah hepimiz amaçlarımıza ulaşırız. Sizleri takipteyim. Başarılar
canımm benım mutluluğun sıfresı sayfasını beğensene cookk guzell hergun dualar sureler salavatlar herseyy varr..feyste bu arada canımm..aksam saat 10 gıbı falanda dualama yapıyoo..bayılıyorum dualamaya herkesı herseyı katıyoo..tavsıye ederım canımmKızlar okunacak tefriciyeler çekilecek tesbihleriniz olursa bana da söyleyebilirsiniz seve seve yardımcı olurum.
Ruhumu dinlendiriyor em huzur buluyorum.
Şüphelerim b12 yönünde et sevmiyorum da pek hele ki kırmızı et aklıma bile gelmez yemesem.eveet ıhmel etme kendını canımm
1 nisanda 70kiloyla başladım. Bugün 68.3 çıktım. Hedefim ramazana kadar 60-58 olabilmek. Yolum uzun, ben açımKac kilosun canim.
Facem yok ki yaa aff Alahımcanımm benım mutluluğun sıfresı sayfasını beğensene cookk guzell hergun dualar sureler salavatlar herseyy varr..feyste bu arada canımm..aksam saat 10 gıbı falanda dualama yapıyoo..bayılıyorum dualamaya herkesı herseyı katıyoo..tavsıye ederım canımm
daha sonunda değiliz canımm..crs kılo bıldırımı yapıyoruz gel sendee:))güzel dıleklerın ıcın tskler canımm..bende senı takıpteyımmMerhabaabiraz dalmış gibi oldum dimi.
siz şimdi işin sonuna gelmişsiniz. Ben daha çok başındayım. Benim hedefim ramazana kadar 10 kilo verebilmek. İnşallah hepimiz amaçlarımıza ulaşırız. Sizleri takipteyim. Başarılar
Ha kiloları verip beni burada bırakıp gitmeyecekseniz tamam o zaman. Bana da yer açın ben geldimYoo yolun başında olan bi sürü arkadaşımız var 10 kilo ne ki verilecek 30 kilosu olanlar var.
Ben koruma dönemimde de burda olacağım inşaallah katılabilirsin yani canım.
Bugün sporda yapicm leslie yada jilian yapicm. Squat yapicm ve birazda eliptik bisikletle calisirm. Senden özendm cnmFacem yok ki yaa aff Alahım
nısanlının falanda mı yookk??uzuldum bakk sımdııFacem yok ki yaa aff Alahım
canımm olur muu??herkes gıtsedee ben burdayımm..daha verecek cook kılomm varr canımm..Ha kiloları verip beni burada bırakıp gitmeyecekseniz tamam o zaman. Bana da yer açın ben geldim
bendee hepınızden ozendımm bende yuruyuse baslıcam ınsallahhBugün sporda yapicm leslie yada jilian yapicm. Squat yapicm ve birazda eliptik bisikletle calisirm. Senden özendm cnm
Yaşasınncanımm olur muu??herkes gıtsedee ben burdayımm..daha verecek cook kılomm varr canımm..
Gel canım gel aktif olduğun sürece vermemek imkansız gibi bir şeyHa kiloları verip beni burada bırakıp gitmeyecekseniz tamam o zaman. Bana da yer açın ben geldim
Sguat ı iç ihmal etme canım. Zamanının hiç olmadığı bir günde bile 100 taneyi rahatlıkla yaparsın.Bugün sporda yapicm leslie yada jilian yapicm. Squat yapicm ve birazda eliptik bisikletle calisirm. Senden özendm cnm
Yok ikimizin de ya napalım ben de kendi kendime esmaül hüsna dan yüzer tane çekeyim.nısanlının falanda mı yookk??uzuldum bakk sımdıı
benım hıkayem uzunn..annmelerdeydım canımm o zaman yapamıyordumm ozen gostermıyordumm..evıme gectıgımde 69.8 dum 1 haftada yanı gecen crs ba 68.2 oldum..1.6 vermısım 1 haftada..cook sukurr:))YaşasınnPeki sen kaçla başladın, şuan kaçsın?
Çok iyi. Kilolarımız da aynı. Ramazana kadar 60ı görürüz inşbenım hıkayem uzunn..annmelerdeydım canımm o zaman yapamıyordumm ozen gostermıyordumm..evıme gectıgımde 69.8 dum 1 haftada yanı gecen crs ba 68.2 oldum..1.6 vermısım 1 haftada..cook sukurr:))
1 haftadır yapıyorum 2 hafta yanı crs bakalım sonuç nolcak??68.2 dım gecen crs ..bu haftayı beklıyorummYaşasınnPeki sen kaçla başladın, şuan kaçsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?