4 Aylık kilo verme yarışması

sabah:sucuklu yumurta
2 dlim ekmek
10 zeytınn
3 bıçak cıko.

ogle:1 kase hamur çorbası
salata

aksam:1 servıs kasıgı pırasa
2 servıs kasıgı makarnaa
salata tursu
2 dilim ekmekk

gece:kahvee cagla

Afiyet olsun canimi.
cektirdin evde milföy var deminden beri yesem mi yemesem mi diyorum ama yook vazgectim en son 4 buçukta elma yedim.
yaa keşke söylemeseydim. Hem hiç güzel değildi kii milföy yeme bence. Komple yağ. Yulaf kepeği poğaçaları var. Çok canın çekerse ondan yap. Çok güzel oluyor. Ben yapıp buzluğa atıcam. Börek lobisi devreye girdiği zaman yulaf kepeği poğaçalarımla tehlikeyi bertaraf edicem.

utanarak yazıyorum:
sabah 4 çay kaşığı saralle
3 4 çatal helva
kahvaltı:2 dilim ek
1 haşlama yumurta
az peynir
1 biber
çay
öğlen:haşlanmış tavuk göğsü
bol salata
1 dilim ek
ara.3 cips
akşam:5 kaşık sebze yemeği
yoğurt
su 2 lt

benceee bana goree amaa abartcak bısı yememıssın..helva ve saralle var ama cook azz bırazda törpülemek gerekıyoo az olsada yıcez kı sonraa ıcımızde uhde kalmasınn..dıye düşünüyorum canımm..3 cıpstende bısıcıkler olmaz..hem herzaman yemıyosun kı bazende olsun o kadarcık artıkk:))

su bende 2 gündür ruhen tükenmişim sanki hiç sonu görmeyeceğim gibiyim içim o kadar sıkılıyor.kendimi tutmasam gördüğüm her şeyi yemek istiyorum.
Canım o oluyor ara ara hatta bana sık sık oluyor.
Bak şöyle yapacaksın. Örneğin çikolata mı canın istiyor al bir paket ya da bir kavanoz ye yiyebildiğin kadar bir daha onun yüzünü bile görmek istemeyeceksin sonrasında.
Buna eğitimde bıktırma yöntemi diyoruz ve işe de yarar üzerimde uyguladım.
Ben fırında kızartılmış ekmeğe yağ sürüp yemesini çok severdim o gün bu gündür yiyemiyorum midem bulanıyor.

Oooo bu mu utanarak yazdığın be güzelim ya. Feda olsun o helva sana.
Ben bir gün yaptığım kaçamakları yazayım da bi görün herkes yuhh lasın beni

Olsun irademde kuvvetlenmis oluyo :))

O derece mii Yagli ama yemedim beklesin dolapta zateb zayim paket
Beklesin tabi vardır bi nasplisi.
Aman dibinde bir kaşık kalmış, Yok şu bir dilime yazık olmasın diye diye bu hale geldik.
Peygamber efendimiz diyor ki ümmetimde en çok korktuğum şey şişmanlıktır.
Bunu ilke edinelim kendimize.

Şimdi elimde cüzlerim var bitirince isteyeyim senden tatlım çok da iyi olur.

Tamam canim bana da iyi olur malum iki cocukla zorlaniyorum.

Geçmiş olsun canım benim.
Sıcak tut ani hareketlerden kaçın bir de.

Canim mecbur oglumu kucagima aliyorum 10 kg ve en cokta bu beni yoruyor. Yarin kayinvalidem ve gorumcem gelecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…