4 Aylık kilo verme yarışması

Ben buralardayim ama birazdan yatacagim. Misafirlerim geldi. Bem saat 6 da
1 kase tarhana çorbası
1 kepçe yoğurt
1 tabak salat

saat 22.30 da cay
yaninda dut, cekirdekli siyah uzum, badem, findik az az yedim.
Azcik ta cips

kizlar dikkat etmisimdir umarim. Bozmak istemiyorum. Kendimi zor durdurdum. Gofrete dalacaktim yoksa

7buçukda yedim canım ben saatin çokda etkili OLDUĞUNU düşünmüyorum kalori sayısı çok önemli kendine işkence etme sende en son 6buçukda ye bence 9gibide bi kahve tamamdır
Yok canim. Saat kesinlikle önemli bana göre. Ben azda yesem sabaha mutlaka fazla cıkarım hep böyle oluyor. O sebeple aksam hafif ve olabildiğince erken yiyorum.

Kizlar biliyorsunuz ölçü vermek isteğe bağlı. Isteyen verir isteyen vermez. Ben kendi olculerimi 15 günde bir yazacam haberiniz olsun daha da hatirlatmayacam kimseye . Hem ben yeni ölçülerimi yazarak farki görüp mutlu oldum. Sizin icinde faydali bisey ama yazan yok.

Ben geldiiimmmm...
Kalp dahiliyeye gittim ekg çekildi tahliller yapıldı. Elhamdülillah hiç bi şeyim yokmuş kızlar.
Arada nefesim kesilecek gibi oluyordu bunun sebebi de kaçak çay ve öğünlerin arasının uzunluğuymuş inşaallah onu da ayarlıcam..

Canım ben yazmıştım ama unuttun galiba sen.
Bi daha yazayım ölçülerimi.
Göğüs 88
bel 65
göbek 74
kalça 96

Gözün aydin canim. Kacak cay öyle etkiliyor mu. Iraktan kacak cay geliyrdu bi ara bize paketli. Bir tutam atiyordum.cayim ustune ama bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…