- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
İnşallah gayet sağlıklısındır canım gelince bizede haber et bekliyom canımGunaydin kizlar. Ben hastaneye gidiyorum kalp tahlil falan dua edin insaallh her sey normaldir.
Tatlim Allah yardimcin olsunGunaydin kizlar. Ben hastaneye gidiyorum kalp tahlil falan dua edin insaallh her sey normaldir.
Yok canim. Saat kesinlikle önemli bana göre. Ben azda yesem sabaha mutlaka fazla cıkarım hep böyle oluyor. O sebeple aksam hafif ve olabildiğince erken yiyorum.7buçukda yedim canım ben saatin çokda etkili OLDUĞUNU düşünmüyorum kalori sayısı çok önemli kendine işkence etme sende en son 6buçukda ye bence 9gibide bi kahve tamamdır
inşallah her şey normal çıkar.Gunaydin kizlar. Ben hastaneye gidiyorum kalp tahlil falan dua edin insaallh her sey normaldir.
Canım ben yazmıştım ama unuttun galiba sen.Kizlar biliyorsunuz ölçü vermek isteğe bağlı. Isteyen verir isteyen vermez. Ben kendi olculerimi 15 günde bir yazacam haberiniz olsun daha da hatirlatmayacam kimseye . Hem ben yeni ölçülerimi yazarak farki görüp mutlu oldum. Sizin icinde faydali bisey ama yazan yok.
Waaww baya hafif bir gün olacak deseneKahvaltım domates, salatalık,maydonoz, peynir, zeytin.
Akşam yemeğim da bamya ve yoğurt.
Sporum
100 sguat
45 dakika yürüyüş
30 dakika plates.
Görmemişim heralde canimCanım ben yazmıştım ama unuttun galiba sen.
Bi daha yazayım ölçülerimi.
Göğüs 88
bel 65
göbek 74
kalça 96
Yaa aylardır diyetteyim son 1 ya da 2 kilo kaldı ama yarın çarşamba ya hala aynı heyecanı yaşıyorum kaç çıkcam acaba diyeWaaww baya hafif bir gün olacak desene
Gözün aydin canim. Kacak cay öyle etkiliyor mu. Iraktan kacak cay geliyrdu bi ara bize paketli. Bir tutam atiyordum.cayim ustune ama bitti.Ben geldiiimmmm...
Kalp dahiliyeye gittim ekg çekildi tahliller yapıldı. Elhamdülillah hiç bi şeyim yokmuş kızlar.
Arada nefesim kesilecek gibi oluyordu bunun sebebi de kaçak çay ve öğünlerin arasının uzunluğuymuş inşaallah onu da ayarlıcam..
15 günde bir iyi olur hem 1 cm 1 cm dir.Görmemişim heralde canimyada unuttum
ek olarak yarım domates ve iki Çatal peynir.vitamin amaçlıKahvaltı biberli, soğanlı, Salçalı bulgur pilavindan bir tabak. Çay
Ara bir kase cacık olacak ve bir kase Şehriye çorbası, turp
Akşam saat 4 buçukta bir elma
Saat 5 buçukta iki bardak sütlü kahve
Olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?