dengelersin yazacaktımkeşke yemeydin ilk günden neyse akşamla dengeneseydin
Vallahi öyle tatlım ya bu mutluluğu başka ne verebilir ki yemek yemenin olmadığı kesinAz yemek = mutluluk
Yaa evet 1 dilim sucuk 40 kaloriiiSucuk olmasa iyiymis cnm
Ay aman Allah korusun.Cor erken yiyorsun canim 62 olup korumaya gectigin zaman saatleru ve ogunleri duzenle canim. Yoksa evlendigin zaman o kilolar hoooppp geri gelirr
Yemek anlik mutluluk verir sonrasi hüzün cok kandirikciVallahi öyle tatlım ya bu mutluluğu başka ne verebilir ki yemek yemenin olmadığı kesin
Bide sarelle yemis yaninda da sekersiz cayYaa evet 1 dilim sucuk 40 kaloriii
Canım gerçekten sebze yemeği ye hem metabolizman hızlanır hemde sütün kat kat artar yeşil mercimek yemeği yap çok faydalı yada salatası baklagil ve sebze artıııı kuru meyveler bol bol süt olsun inşallah hepimize canımCok teşekkür ederim canim benim haklisin ama bugün iştah yoktu.basimda agriyordu uyandigimdan beri yeni gecti. Bide suan tokum iyo hissediyorum. Sütlü kahvelerde bol sekerliydi enerji niyetine. simdi su iciyorum. Tebrik almakta cok güzel. Kac gundur az yemege alistim aslında. Kizimada ek gidayi zar zor az maz yediriyorum. artik bu isin sakasi kalmadi bahar geldi pisman olmak istemiyorum. Koca Bir yazi yine az kiyafetle gecirmek istemiyorum ne kadar Zayiflarsam o kadar iyi. Sismanlik çooook kötü tüm sismanlara söylüyorum elinizi çabuk tutunn
Sen Gül Gül bakalım seni bi yakalayayım görürsünBide sarelle yemis yaninda da sekersiz cay.
naz
Bugun boyle oldu canim.. sutum hic azalmiyo da vitamin acisindan yarin daha cesitli yerim. Burayanyazacam bi sürü ama Az az :)Canım gerçekten sebze yemeği ye hem metabolizman hızlanır hemde sütün kat kat artar yeşil mercimek yemeği yap çok faydalı yada salatası baklagil ve sebze artıııı kuru meyveler bol bol süt olsun inşallah hepimize canım
Hiiihhh çok beklersinSen Gül Gül bakalım seni bi yakalayayım görürsün
Bende az yedigim icin Saat 9 da bi kase sehriye corbasi bir kasik cacik bir kasik bulgur pilavi yedimEvet akşam yoğurt ve 3kaşık bamya yedim kızlar
Evet akşam yoğurt ve 3kaşık bamya yedim kızlar
Yogunum son günlerde cnm ayniyim 81im halacanım seni fazla göremiyorum nasıl gidiyor.
7buçukda yedim canım ben saatin çokda etkili OLDUĞUNU düşünmüyorum kalori sayısı çok önemli kendine işkence etme sende en son 6buçukda ye bence 9gibide bi kahve tamamdırKacta yedin ki
Evet canım ya bende senin yokluğunu fark ediyorumYogunum son günlerde cnm ayniyim 81im hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?