evet zayiflamaya cok konsantre oldugum zamanlar bile ziyan olmasin diye mecburiyet hissedip hissedip neler yemedim ki nasil bi psikolojiyse artik benimki. Ama bunu biraktim . Az az yapiyorum yemekleri.bunu öğrendim sonunda cok şükürBeklesin tabi vardır bi nasplisi.
Aman dibinde bir kaşık kalmış, Yok şu bir dilime yazık olmasın diye diye bu hale geldik.
Peygamber efendimiz diyor ki ümmetimde en çok korktuğum şey şişmanlıktır.
Bunu ilke edinelim kendimize.
Harikasin insallahhh durmazsin yine. Bak bende durmuyorum insallah böyle devammmEvveeeett
Akşam yemeğim
3kaşık pilav
5-6kaşık bamya
Salata yoğurt
Artık beni durduramazsınız kızlar sahalara geri döndüm
Cok yemeyle sütün alakasi olmuyor. Oyle diye diye yeme fazladan biraz dayan ben bu ara cok az yiyorum ama su ictigim surece süt oluyo hemde fazla oluyo suya bagli . Aslinda miktar az olacak cesit cok olacakAyyy o halley yok mu ilk bebegimde emzirirken 10 lu paketin 8 ini bir oturma da yerdim. Ve boyle boyle 4 ay da 110 kg cikmistim.yani düşünün emzirme donemi benim icin ne kadar zor bir süreç. Aşiri bir tatliya düskunluk.... ama emzirme bitince o istek nasil geciyor ben bile sok oluyorum. Oglum emsin doya doya ben de kilo almasam bile ne mutlu bana...
canim da halley cekti simdi bak. Ne guzel kokardi
S beden Cim olmaz çok az hemde çok az senin bünye buna alışık değildir vücudun tam tersi kitık var sinyali yollayabilir bilir beynine ve yağ depolamayya başlar dikkat et derim canım azıcık daha arttırmak salata falan ye yada sebze onlarda bol süt yapar ama azmi nden dolayi seni teprikedrim ediyorum ve destekliyorum canım benimSabah 2 haslama yumurta peynir çay
Ara elma
Öğle 2 bardak sütlü kahve
Ara 3 yemek kaşığı tarhana çorbası
akşam yarım muz bu kadar
Hafta sonu demi bende sea nerelerde diyorum. Yakamozda yazmiyor artikGunaydin kizlar
Abartmadan yedigim bir haftasonu oldu
Kaçamaklı seyler yemedim ama yemeklerimi kismadan yedim
Bu sabah kahvalti
1 buyuk muz
1 bardak süt
Ogle birazdan yiycem
3 kuru dolma
Bolca yogurt
Bu carsamba insallah guzel bir rakam görürsün canimSelam kızlar biraz kendime geldim sonra yenuden baslim dedim bu arada kacakmalarim olmadı ama düzen bulmaya çalıştım ise yaricak insallah
bu gün şunları yedim
sabah
1 dl KP ekmek
1 CK bal
1 has yum
domates salatalik
Ara
6 badem
1 sb tarçınlı sut
öğle
1 koca kase salata peynirli
1 dl tt ekmek
Ara
1 sb süt
1 minik kabak tatlısı az şekerli pişir dim
Aksam az önce yedim
4 yk pazı kavurma yoğurtlu
1 dl tt ekmek
salata
daha sonra açıkinça yeşilçay içerim
ne mi oldu farkını ne bitter yok ekmek te günde en fazla 4 dl indirdim alisicam ve sonra 3 indirim inşallah sekwrsiz çay ada yavaş yavaş alış mistik ekmek te ise yaricak mi bakalım gorucez
Kesinlikle yogurtla gecistir. Niye yedinki bunlariiiiiYürüyüşteyken arkadaş aradı çaya gel diye gitmez olaydım
1simit
1dilim kek
3elmalı kurabiye (küçücüktü)
Kahve yanında 1lokum
Ama Akşamı yoğurtla geçiştircem bakalım neolur kızlar
Cok teşekkür ederim canim benim haklisin ama bugün iştah yoktu.basimda agriyordu uyandigimdan beri yeni gecti. Bide suan tokum iyo hissediyorum. Sütlü kahvelerde bol sekerliydi enerji niyetine. simdi su iciyorum. Tebrik almakta cok güzel. Kac gundur az yemege alistim aslında. Kizimada ek gidayi zar zor az maz yediriyorum. artik bu isin sakasi kalmadi bahar geldi pisman olmak istemiyorum. Koca Bir yazi yine az kiyafetle gecirmek istemiyorum ne kadar Zayiflarsam o kadar iyi. Sismanlik çooook kötü tüm sismanlara söylüyorum elinizi çabuk tutunnS beden Cim olmaz çok az hemde çok az senin bünye buna alışık değildir vücudun tam tersi kitık var sinyali yollayabilir bilir beynine ve yağ depolamayya başlar dikkat et derim canım azıcık daha arttırmak salata falan ye yada sebze onlarda bol süt yapar ama azmi nden dolayi seni teprikedrim ediyorum ve destekliyorum canım benim
çok az olmuş canımSabah 2 haslama yumurta peynir çay
Ara elma
Öğle 2 bardak sütlü kahve
Ara 3 yemek kaşığı tarhana çorbası
akşam yarım muz bu kadar
keşke yemeydin ilk günden neyse akşamla dengeneseydinYürüyüşteyken arkadaş aradı çaya gel diye gitmez olaydım
1simit
1dilim kek
3elmalı kurabiye (küçücüktü)
Kahve yanında 1lokum
Ama Akşamı yoğurtla geçiştircem bakalım neolur kızlar
Bugunde boyle olsun dedim canim. Aslinda az ama bu ara proteinde cok aldım kaslarim etkilenmesinde bisey olmaz. En korktuğum zayiflarken kas kaybetmek.çok az olmuş canım
Boğazıma sahip çıktığım için moralim yüksek oysa bugün stresli bir gündü ama Çabuk atlattım.
Şuan buraya sardım motive tavanya.
Sucuk olmasa iyiymis cnmKahvaltı
2ince dilim kepek ekmeği
1dilim peynir
5zeytin
1tatlı kaşığı labne
1yumurta
6-7dilim sucuk
1çay kaşığı sarelle
Şekersiz çay
Baya bi güçlü kahvaltı oldu kızlar
canım seni fazla göremiyorum nasıl gidiyor.Sucuk olmasa iyiymis cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?