4 Aylık kilo verme yarışması

evet zayiflamaya cok konsantre oldugum zamanlar bile ziyan olmasin diye mecburiyet hissedip hissedip neler yemedim ki nasil bi psikolojiyse artik benimki. Ama bunu biraktim . Az az yapiyorum yemekleri.bunu öğrendim sonunda cok şükür

Sabah 2 haslama yumurta peynir çay
Ara elma
Öğle 2 bardak sütlü kahve
Ara 3 yemek kaşığı tarhana çorbası
akşam yarım muz bu kadar

Cok yemeyle sütün alakasi olmuyor. Oyle diye diye yeme fazladan biraz dayan ben bu ara cok az yiyorum ama su ictigim surece süt oluyo hemde fazla oluyo suya bagli . Aslinda miktar az olacak cesit cok olacak

Sabah 2 haslama yumurta peynir çay
Ara elma
Öğle 2 bardak sütlü kahve
Ara 3 yemek kaşığı tarhana çorbası
akşam yarım muz bu kadar
S beden Cim olmaz çok az hemde çok az senin bünye buna alışık değildir vücudun tam tersi kitık var sinyali yollayabilir bilir beynine ve yağ depolamayya başlar dikkat et derim canım azıcık daha arttırmak salata falan ye yada sebze onlarda bol süt yapar ama azmi nden dolayi seni teprikedrim ediyorum ve destekliyorum canım benim

Gunaydin kizlar
Abartmadan yedigim bir haftasonu oldu
Kaçamaklı seyler yemedim ama yemeklerimi kismadan yedim

Bu sabah kahvalti
1 buyuk muz
1 bardak süt

Ogle birazdan yiycem
3 kuru dolma
Bolca yogurt
Hafta sonu demi bende sea nerelerde diyorum. Yakamozda yazmiyor artik

Bu carsamba insallah guzel bir rakam görürsün canim
peynirli salatanin icinde neler vardi

Yürüyüşteyken arkadaş aradı çaya gel diye gitmez olaydım
1simit
1dilim kek
3elmalı kurabiye (küçücüktü)
Kahve yanında 1lokum
Ama Akşamı yoğurtla geçiştircem bakalım neolur kızlar
Kesinlikle yogurtla gecistir. Niye yedinki bunlariiiii

Cok teşekkür ederim canim benim haklisin ama bugün iştah yoktu.basimda agriyordu uyandigimdan beri yeni gecti. Bide suan tokum iyo hissediyorum. Sütlü kahvelerde bol sekerliydi enerji niyetine. simdi su iciyorum. Tebrik almakta cok güzel. Kac gundur az yemege alistim aslında. Kizimada ek gidayi zar zor az maz yediriyorum. artik bu isin sakasi kalmadi bahar geldi pisman olmak istemiyorum. Koca Bir yazi yine az kiyafetle gecirmek istemiyorum ne kadar Zayiflarsam o kadar iyi. Sismanlik çooook kötü tüm sismanlara söylüyorum elinizi çabuk tutunn

Her an regl olabirim. ama gecen aya göre daha az şişkinlik var yani ödem yüzümden belli oluyor. Bu hafta tam 1 kilo veremeyebilirim ama en az 600 gider Yerimde bile saymiyorum yani reglide ilk defa :)) bugün kiyafetlerim arasindan en büyüğünü kaldirip yerine olmayanlardan bir gömlek cikardim azicik sırtı sıkıyor ama tam kapandi suan uzerimde havalardayim.. haftaya da olculerim yine baya azalmis olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…