Bi arastirsana googledan isveç yorumlari diye .sağlığına kötü etki etmesin bi bak yapanlar memnun mu canımKizlar sizce isvec diyeti yapsam 90lara insem ve sonrada normal sekilde devam etsem nasil olur..
allahım emeklerının karşılığını verır ınsallah canımmBen sinav için ders çalışıyorum bebeeğeeemama arada burayı kontrol ediyorum
esım yook bendee kendıme goree takılıyorum ıste canımmWaww akşam çok hafif olmuş güzel :)
Sagol tatlimallahım emeklerının karşılığını verır ınsallah canımm
Yap canim o zaman bakalım ne kadar ineceksin.agir olsun sen azminle hafifletirsin.Ilk etapta spor yapma istersen zaten diyet baya etki eder yag miktari cok oldugu icin baya verirsin gibi geliyorS bedencim evet yapanlar bayagi iyi kilolar vermis bende verdim daha once yapmistim ama biraknca tekrar aldim haftaya 5 gun evdeyim yapmayi dusunuyorum bakalim biraz agir bi diyet ama en azindan 99 a dussem iyi olur benm acimdan..su321 canim sen ilk basladiginda hic spor yapmadinmi 4 ay sonra basladim spora yazmissn ama
Aynaya bakmaktan iğreniyorum is arkadasima baslad diyete ama bozdum sanki biraz dedim her canin tatli pasta istedigi zaman soyun aynaya bak dedive ben bugun denedm sonuc igrenc tabiki birde evliyim esime uzuluyorum bazen incecik dal gibi bir eside olabilirdi ama o benimle evli..
Canim ben 105 filan kullaniyordum simdi 95 kullaniyorum baya küçüldü. Emzirmiyr olsam daha küçülrdu.Canim kesinlikle oyle bende oyleyim suan ne kadar guzel şık kiyafet alsam da yakismiyor birde sey sorucam kilo verdikce gogusler kuculuyor mu kizlar bende birazcik herseyde oldugu gibi ondanda fazla :/sbeden su321 file76 sizler bayagi kilolar vermissinz maasallah ozelliklede sen canim su321 gogusler kuculdumu bayagi 40 kilo gittikten sonra..ozel biraz kizlar ozur dilerim kizlar fakat onemli benim icin
Elazigdayim bende.burada yürüyüş yolu iyi keske burda olsaydin yürürdük.Yuruyus yapmak istiyorum fakat suan yuruyus yapabilecegim duz bir yuruyus alani yok keciorende ankarada daha once elazigdaydim orasi dumduzdu yuruyordum bayagi ama ankarada bulundugum yerde ole bir alan yok malesef..
Aa oralimisin sen 1 bucuk yil kaldim orda dogukentte idim ben.Elazigdayim bende.burada yürüyüş yolu iyi keske burda olsaydin yürürdük.
Kuculmeyen yer olmazki. Sen hele zayiflamaya basla gerisi sürpriz olsun farketmek cok güzel benim dudak ve burnum bile büyümüştü.Oo tamam canim supermis dahada kuculur eminim kilo alma ile orantili denilir ama yine de merak ediyordum
Sen tam yürüyüş yolu tarafindaymsn. Ben burali değilim canim burda evliyim.Aa oralimisin sen 1 bucuk yil kaldim orda dogukentte idim ben.
Tayin mi oldu canim . Ben sarahatunun oralardayim. Abdullahpasa tarafina park23 avm yapildi oralar baya renklendi. En son 20 gün kadar önce yürüdüm oradaAbdullahpasa yuruyus yolu harika orada ama bana uzakti orasi fakat ben carsiya hep yururdum diyetisyen ali can var ona gittim 2 ay 8 kg verdim daha sonra buraya geldigim icin devam edemedim
Canim ben sarahatunda gorev yaptimTayin mi oldu canim . Ben sarahatunun oralardayim. Abdullahpasa tarafina park23 avm yapildi oralar baya renklendi. En son 20 gün kadar önce yürüdüm orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?