gercekten miCanım ben varım canlı örnek.
Kalçam 123 ten 96 ya
bacağım 70 ten 55 e düştü.
Eğer hareketleri doğru yaparsan kalınlaştırmaz.
Ben her gün 100 sguat ve 45 dakika leslie yapıyorum çok faydasını gördüm.
Canım ben 7 aydır diyet yapıyorum 4 aydır da spor yapıyorum.gercekten migün gün mü arttirmam lazim yoksa direkt 100 den mi baslasam ayy keske incelse ne kadar sürede incelttin canim
Hoş geldin Aramıza canımmerhaba ben yeni katildim canim ne zamandir diyettesin merak ettim
hos bulduk canim bende cok bozdum tekrar yaptim ama bu sefer bende son diyorumHoş geldin Aramıza canım
Bu yarışmayla başladım ama bi bozdum tam bozdum şimdi yeniden başladım bu sefer hedefime ulaşıcam
darisida banaCanım ben 7 aydır diyet yapıyorum 4 aydır da spor yapıyorum.
İlk zamanlar 5 sguatta tıkanıyordum şimdi aralıksız 50 tane yapabiliyorum.
Yani istersen yavaş yavaş artır.
Aslında yürüyüş tarzı bi şey canım kollar bacaklar çalışıyor genelde.darisida banaleslie ne oluyor canim ilk defa duydum
cok tesekkür ederim canimAslında yürüyüş tarzı bi şey canım kollar bacaklar çalışıyor genelde.
Netten bi bak. 1 2 3 4 5 millikleri var.
Bana 1 2 hafif geldi. 3 mil tam ideal
Rica ederim bir sorun sorunun olursa her zaman yardımcı olmaya çalışırımcok tesekkür ederim canim
Rica ederim bir sorun sorunun olursa her zaman yardımcı olmaya çalışırım
Kızlaarrr terziden geliyorum kıyafetlerimi daralttırdım 48 den 36 ve 38 e böyle bi mutluluk olamaz rabbim hepinize ve hepimize yaşatsın bunu
Gelelim bu güneee
Sabah 1 yumurta, 1 közlenmiş biber, 1 dilim ekmek ve biraz peynir
Akşam tavuk ciğeri ve domates.
Spor iseeee
100 sguat
45 dakika leslie 3 mil.
Aksam yemeğini kacta yedin nazcim. ben sinavdan sonra disarida yürüyüşe başlayacağım. Düzenli olarak. Kaybedecek zaman yok. Bir hafta sonra sınavHoş geldin Aramıza canım
Bu yarışmayla başladım ama bi bozdum tam bozdum şimdi yeniden başladım bu sefer hedefime ulaşıcam
Leslie var zumba var jillian var bende buralarda duydum. You tube da zayiflama hareketleri gibi biseylerdarisida banaleslie ne oluyor canim ilk defa duydum
Bir saat sonra denicem 1 iniAslında yürüyüş tarzı bi şey canım kollar bacaklar çalışıyor genelde.
Netten bi bak. 1 2 3 4 5 millikleri var.
Bana 1 2 hafif geldi. 3 mil tam ideal
Waww akşam çok hafif olmuş güzel :)sabah:cokeleklı yumurta
6 zeytın
4 bıçak cıkoo
3 dilim ekmek
ara:1 bardak lıght kola
aksam:5 yk bulgur pılavı
cacık
gece:kahve
Ben sinav için ders çalışıyorum bebeeğeeemın cınn topp oynuyooo kızlarrr nerdesınızz??
Hoşgeldin canım. Su acayip ya maşallah çok istikrarli başarılı oda zor zamanlar geçirmiştir eminim kolay değil o kdar zayiflamak. Onu örnek almalıyızCanlar ben geldimsabahtan itibaren duzenli ve aktifim cunki netim yenilendi su cok sana oyle ozeniyorim ki rabbim banada nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?