4 Aylık kilo verme yarışması

gercekten mi gün gün mü arttirmam lazim yoksa direkt 100 den mi baslasam ayy keske incelse ne kadar sürede incelttin canim

gercekten mi gün gün mü arttirmam lazim yoksa direkt 100 den mi baslasam ayy keske incelse ne kadar sürede incelttin canim
Canım ben 7 aydır diyet yapıyorum 4 aydır da spor yapıyorum.
İlk zamanlar 5 sguatta tıkanıyordum şimdi aralıksız 50 tane yapabiliyorum.
Yani istersen yavaş yavaş artır.

Canlar ben geldim sabahtan itibaren duzenli ve aktifim cunki netim yenilendi su cok sana oyle ozeniyorim ki rabbim banada nasip etsin

Hoş geldin Aramıza canım
Bu yarışmayla başladım ama bi bozdum tam bozdum şimdi yeniden başladım bu sefer hedefime ulaşıcam
Aksam yemeğini kacta yedin nazcim. ben sinavdan sonra disarida yürüyüşe başlayacağım. Düzenli olarak. Kaybedecek zaman yok. Bir hafta sonra sınav

darisida bana leslie ne oluyor canim ilk defa duydum
Leslie var zumba var jillian var bende buralarda duydum. You tube da zayiflama hareketleri gibi biseyler deniyorsun beğendigine devam ediyorsun. Ben Denemedim squati da denemedim henüz kendimce bacak egzersisi yapiyor mekik çekiyorum günlük 10 tane ama yeni başladım sayilir. Ama bir hafta sonra yürüyüşlere başlayacağım inşallah o da topluyor sıkılastiriyor insani.

Kizlar sizce isvec diyeti yapsam 90lara insem ve sonrada normal sekilde devam etsem nasil olur..

Canlar ben geldim sabahtan itibaren duzenli ve aktifim cunki netim yenilendi su cok sana oyle ozeniyorim ki rabbim banada nasip etsin
Hoşgeldin canım. Su acayip ya maşallah çok istikrarli başarılı oda zor zamanlar geçirmiştir eminim kolay değil o kdar zayiflamak. Onu örnek almalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…