Canim ben sarahatunda gorev yaptimne tesaduf evet tayin oldum es tayini ile geldim
evet canim. Akgün söndü biraz. Simdi istanbulforum yapılıyor. Bide sarahatunn karsidaki arsaya park yapiyor cok ilerledi orasiBen varken sadece akgün vardiiyi olmus park 23 gerekliydi elazig icin
Telefona squat programi indirdim leslieyide arastirdim bakalimLeslie var zumba var jillian var bende buralarda duydum. You tube da zayiflama hareketleri gibi biseylerdeniyorsun beğendigine devam ediyorsun. Ben Denemedim squati da denemedim henüz kendimce bacak egzersisi yapiyor mekik çekiyorum günlük 10 tane ama yeni başladım sayilir. Ama bir hafta sonra yürüyüşlere başlayacağım inşallah o da topluyor sıkılastiriyor insani.
Harikasın tebrik ediyorumEki Görüntüle 1489420 Eki Görüntüle 1489421 Eki Görüntüle 1489422 kızlar fotoğraf koydum motive için bu 70 li kilolara veda etmek için baya uğraştımiştahım çok acildigi için çok zorlanarak verdim şimdi daha rahatım tabi az yiye yiye migdemde alisti
Edecek canım inşaallah hepimiz şahit olacağız o güzel anaCanlar ben geldimsabahtan itibaren duzenli ve aktifim cunki netim yenilendi su cok sana oyle ozeniyorim ki rabbim banada nasip etsin
Bence isveç yapma canım ya bak ben baya katı besleniyorum ama bana bile uygun gelmiyor.Kizlar sizce isvec diyeti yapsam 90lara insem ve sonrada normal sekilde devam etsem nasil olur..
Ay canım zor zamanlar geçirmez miyim ya kaç kere patates kızartmasını burnuma götürüp kokladığımı bilirimHoşgeldin canım. Su acayip ya maşallah çok istikrarli başarılı oda zor zamanlar geçirmiştir eminim kolay değil o kdar zayiflamak. Onu örnek almalıyız
Ben ilk 3 ay sadece diyet yaptım canım.S bedencim evet yapanlar bayagi iyi kilolar vermis bende verdim daha once yapmistim ama biraknca tekrar aldim haftaya 5 gun evdeyim yapmayi dusunuyorum bakalim biraz agir bi diyet ama en azindan 99 a dussem iyi olur benm acimdan..su321 canim sen ilk basladiginda hic spor yapmadinmi 4 ay sonra basladim spora yazmissn ama
Ya yıllarca modele renge bakmadan bedenine bakmaktan bıkmıştım.. Benim esimde kendine bakar zayif vs. Bende kendimi onun yanina yakistirmiyordum 100 lerdeyken. Iri yari biseydim. Kiyafet sıkıntısı coktu nene isi giyiniyordum ev içinde asla şık olamıyordum. sabrediyordum kilo verdikce alacam kiyafet diye. 87 kiloya inince ucuz 20 tllik bir gömlek almistim. Ona Çok sevinmistim.sonra 84 olunca bir beden küçük 35 tl lik gömlek almıştım. Ondan sonrada yeni yeni basladim biseyler almaya. Zayifladikca eskilerden olanlar var zaten . istesem alirdim fakat şişmanlık psikolojisi almak istemiyordum büyük beden giyisiler kabullenemiyordum. Suda benim gibi almamis pek biseu insanin içinden gelmiyor. Ama artik aliyorum :)) hemde bir veya iki beden kucuklerden
Benim küçüldü canım.Canim kesinlikle oyle bende oyleyim suan ne kadar guzel şık kiyafet alsam da yakismiyor birde sey sorucam kilo verdikce gogusler kuculuyor mu kizlar bende birazcik herseyde oldugu gibi ondanda fazla :/sbeden su321 @file76 sizler bayagi kilolar vermissinz maasallah ozelliklede sen canim su321 gogusler kuculdumu bayagi 40 kilo gittikten sonra..ozel biraz kizlar ozur dilerim kizlar fakat onemli benim icin
Masallah bayagi fark etmis tatlim tebriklerEki Görüntüle 1489420 Eki Görüntüle 1489421 Eki Görüntüle 1489422 kızlar fotoğraf koydum motive için bu 70 li kilolara veda etmek için baya uğraştımiştahım çok acildigi için çok zorlanarak verdim şimdi daha rahatım tabi az yiye yiye migdemde alisti
Kolay gelsin guzelim ,havalarda sicak artik ders calismak eziyettirBen sinav için ders çalışıyorum bebeeğeeemama arada burayı kontrol ediyorum
Günaydın tatlımmGunaydin canlarim ,
Bu sabah normal kahvalti yaptim bu nedenle menu bildiremiyorum ama hafta ici dikkat ettim ,hafta sonlari kotu oluyor benim icin.
Pardon 95 tim 80 oldumBenim küçüldü canım.
95 tim 90 oldum.
Ya inan insanın ayağı küçülür mü vallahi küçüldü
Canim vakit bulamiyoruzki ,bu arada bayagi kizlar yok ,seayi ,yakamozun yazilarini goremedim ,akbulut tami yok Sbedencim neredeler ?ın cınn topp oynuyooo kızlarrr nerdesınızz??
Vallahi bu ara 700 gr aldim yani arada olmamis demekki tatlimGünaydın tatlımm
Afiyet olsun olur öyle arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?