4 Aylık kilo verme yarışması

Canim ben sarahatunda gorev yaptim ne tesaduf evet tayin oldum es tayini ile geldim
zaten ayni zamana denk gelinmez ki. Hemşire miydin.

Ben varken sadece akgün vardi iyi olmus park 23 gerekliydi elazig icin
evet canim. Akgün söndü biraz. Simdi istanbulforum yapılıyor. Bide sarahatunn karsidaki arsaya park yapiyor cok ilerledi orasi

Canım bu leslie 1 mil ben bununla başlayıp 4 gün yapacam ardindan 2 ye gececem
1 Mile In Home Walk!:

Telefona squat programi indirdim leslieyide arastirdim bakalim ayyy kizlar süper böyle konustugumuzda harika motive ediyor insani galiba sizin sayenizde bu defa basaracagim

Hoşgeldin canım. Su acayip ya maşallah çok istikrarli başarılı oda zor zamanlar geçirmiştir eminim kolay değil o kdar zayiflamak. Onu örnek almalıyız
Ay canım zor zamanlar geçirmez miyim ya kaç kere patates kızartmasını burnuma götürüp kokladığımı bilirim
Tatlıyı çatala alıp o çatalı geri indirdiğimi bilirim.

Ben ilk 3 ay sadece diyet yaptım canım.
4 aydır spor yapıyorum
Sana tavsiyem nacizane ikili sayılara inip başla spora yani 1 2 ay sonra falan.

Gunaydin canlarim ,
Bu sabah normal kahvalti yaptim bu nedenle menu bildiremiyorum ama hafta ici dikkat ettim ,hafta sonlari kotu oluyor benim icin.

Ya yıllarca modele renge bakmadan bedenine bakmaktan bıkmıştım.
Artık insan bunun bi küçüğü var mı demek istiyor ya da en azından seçme şansının olmasını istiyor.
Neden aynı pantolona biri 30 tl öderken biz 60 tl ödeyelim ki

Benim küçüldü canım.
95 tim 90 oldum.
Ya inan insanın ayağı küçülür mü vallahi küçüldü

Su neredesin cnm ?resim yukleyecektin onun icin firsat bulup girdim neredesin tatlim ?

Günaydın tatlımm
Afiyet olsun olur öyle arada
Vallahi bu ara 700 gr aldim yani arada olmamis demekki tatlim motive olacagim insallah ,sen varsin biraz ornek.alsam ne guzel olur yalniz su squat a baslamak istiyorum cnm popoya sekil veriyor demistin tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…