4 Aylık kilo verme yarışması

Kızlar günümün özetini yazayım hemen
Sabah 1 yumurta, 1 dilim peynir ve domates, salatalık
Akşam haşlanmış tavuk ve yoğurt.
Sporum da
100 sguat
15 dakika plates
45 dakika leslie 3 mil.

Kahvalti tereyağın da 3 yumurta
Yarim ekmek çay

Ara bir elma yarım muz

Ikindi 2 ev poğacasi

Akşam 3 bardak sütlü kahve

Not akşam çay icmegecegim.
nota cevap onuda içeydin

Sporum da
100 sguat
15 dakika plates
45 dakika leslie 3 mil.
Merhaba. Listen dikkatimi çekti. Hem az yiyip hem çok spor yapıyorsun. Maşallah ne güzel.

Evet canim resimler attıkça daha eğlenceli oluyor artık her 5 kiloda bir resim atacağım hadi kızlar sizde paylaşın birbirimizin azmiyle daha azimlenelim

Sporum da
100 sguat
15 dakika plates
45 dakika leslie 3 mil.
Canimm valla harikasin yediklerinde yaptigin sporlarda harika bende gormek istiyorum oncesi ve sonrasi fotonu..birde zayiflamaya nasil karar verdin sen diyete basladigindan beri ekmek yemiyormusun

Canimm valla harikasin yediklerinde yaptigin sporlarda harika bende gormek istiyorum oncesi ve sonrasi fotonu..birde zayiflamaya nasil karar verdin sen diyete basladigindan beri ekmek yemiyormusun
Tesekkur ederim canim benim. Ya oyle bir soz yada olay sebep olmadi canim ama asiri yiyordum ve artik yedigim hic bir sey beni mutlu etmemeye basladi.Bi gun sabah kalktim ve rejime basladim nerdeyse sekiz ay oldu ve hic pes etmedim nasil oldu ben de hala sasiriyorum kendime. Ekmegi de cok az yiyorum canim haftada iki dilim falan sabahlari. Yarin koycam canim foto ama boydan once halim yok ya keske olsaydi da hep birlikte o degisimi gorseydik. Artik hayalimizde oncesi yapcaz

Kizlar yarin kendime bi odul vercem ama ne olabilir bulamadim. Fikriniz var mi kahvaltidaolur yada aksam yemeginde olur.

Kizlar yarin kendime bi odul vercem ama ne olabilir bulamadim. Fikriniz var mi kahvaltidaolur yada aksam yemeginde olur.
Canım bence kendine çok şık bir kiyafet al ben olsam kendime bunu yapardim ve yapicam da ve arti ben senin nişanlinla bulusmani cok merak ediyorum o kadar cabalamistim bende nisanliyken ayri sehirlerdeydik zayiflayimda surpriz yapayim diye ama hic basarili olamamistim yani en fit olfugum 85 kg idi birazck sasirmisti ve dedigi tek sey canim zayiflamassn ama halen var demesydi ne kadar gicik bi cumle yaa ))

Zor kilo veriyorum. Hem emziriyorum hemde cidden fazla azalttim yememi. Yedikleri mi yaziyorum bazen. 2 gundur sol kol bilegim aciyor yan tarafi siddetli agri yapiyor kisa sürelerle. Bide sol kolumun dirsek altindaki kas bi yere dayandigim zaman oyle agir bi agri geliyo sanki kemigimin icine dagiliyor. 2 saattir bilek agrim artti acaba kaslarim mi zarar gördü. Hic böyle biseyler yasayan var mi

Kıyafet almayı 23 nisan a saklıyorum tatlım birlikte alalım diye

Birden çok azalttın gerçekten tatlım birde emzirmek apayrı bi şey yani güçsüz bırakıyordur seni.
Acaba ters bi hareket mi yaptın farketmeden

Canim sanirim birden cok azalttin bebek emzirmek bile kalori yaktiriyor emzirme suresince cok kasma kendini yani cok cok azaltma cunku bebegin cok kucuktu oyle haitlriyorum kaslarinda bi sorun cikar Allah korusun kac aylikti bebegin 8 aylikmiydi

Birden çok azalttın gerçekten tatlım birde emzirmek apayrı bi şey yani güçsüz bırakıyordur seni.
Acaba ters bi hareket mi yaptın farketmeden
canim iki kolumda da ayni agri oluyo o yüzden ters hareket de gildir insallah gecer ya. Kizimida az emziriyorum Artık kizarak alistirdim yiyor kac gundur hemde severek.kaybedecek zaman kalmadi eger boyle devam etmezsem aylarca kilo veremem yine o ssebeple az yemeyle devam edicem. Kacamak 0 istah cok az yemeklere ilgim kalmadi

Canim sanirim birden cok azalttin bebek emzirmek bile kalori yaktiriyor emzirme suresince cok kasma kendini yani cok cok azaltma cunku bebegin cok kucuktu oyle haitlriyorum kaslarinda bi sorun cikar Allah korusun kac aylikti bebegin 8 aylikmiydi
sagol canim. Bebegim 16 ayin içinde. Ek gıda almiyrdu inatlasiyrdu bu aya gelene kadar doyumluk ek gida yemedi ama Artık yeter dedim kizarak yedirdim zorla sonra yemeğe başladı şimdi iştahlı her seyi yiyor sonra da kendini alkisliyor aferin diyorum :) artik sabrim kalmadi kiyafet sıkıntım var kocaman yaz var haziran ortalarında en azindan 70 görmek istiyorum

Eğer geçmezse bi kalsiyum protein miktarına baktır bi bakalım canım vücudunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…