4 Aylık kilo verme yarışması

kurtulduk o günlerden çook şükür.Allah bir daha o günleri yasatmasin hep sağlıklı zarif olalim

Pekiii son sorum
Fotoyu sonra nasıl kaldırıyoruz
Ilk 10 dakika icerisinde yazdığın mesajin altinda düzenle yazıyor oraya tıklıyorsun ardindan ayrintili düzenle yazan yer gelecek oraya tiklayip resmin yaninsa sil uazan kutucuga basarsin

Canim merak ettigim Öğrencilerin bişey söyledi mi hiç onlar zayifladigini ne kadar farkettiler
Evetttt.
Gerçi minik benimkiler ama ailelerinden de duyuyorlar galiba işte öğretmenim daha da güzel oldunuz diyen var
Eskiden hep elbise etek giyerdim şimdi pantolon giyiyorum pantolon size çok yakışıyor diyen var.
Ama asıl veliler şok oldu toplantıda

canım yaa bende öyleyim. dün 15 tane kadar tuzlu kurabiye vardı akşam 9 buçukta. ders çalışırken yiyim ne olacakki dedim sonra vicdanım seslendide kalktım geri götürdüm
Aslinda kurabiye falan evde bulundurmamak lazim hem sagliksiz hemde insan evde olunca cani yemek istiyor

:) ne güzel yaa. ben lisedeyken okulumuzda çok şişman bir kız vardı.3 aylık tatilde 60 lara düşüp gelmişti tüm okul çok şaşırmıştık

Bir 45 dk kadar oglumla yuruyus alanina gittik evimize yakin ,orada biraz yuruduk biraz spor aletlerinde takildik tabi oglumla ne kadar efektif olabilirse ,simdi onlar baba ogul ziplama alanina gittiler oglum ziplasin biraz enerjisini atsin diye.BEnde eve geldim temizlik yapmam lazim ,birde yemek ama inanin hic bir sey yapasim yok ,uyusam ne guzel olur aslinda ama yapilacak okadar cok sey varki bazen calismayan bayanlara cok imreniyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…