4 Aylık kilo verme yarışması

sabah:tost
7 zeytın
4bıcak cıko

ogle:5 yk bulgur pılavı
cacık

aksam:5 yk makarnaa
1 dilim ekmek
yoğurt

gece:kahve

kesınlıkleee doğru soluyosunn..amaa bılmıyorumm neden bolee bısı yaptım benn..seytana uydum sankıı(
Kırk yılda bir olur öyle şeyler canım.
Ya ben çok çok çok açım niye böyle oldum bugün bilmem çok mu hareket ettim ki hemen sabah olsun

Kırk yılda bir olur öyle şeyler canım.
Ya ben çok çok çok açım niye böyle oldum bugün bilmem çok mu hareket ettim ki hemen sabah olsun
acıkman normall canımm..sen bu saate kalmazdın uyurdunn..haftasonu dıyee ayaktasın hala sanırım..su ıcc boll booll yada yesıl cayy..bu arada 2 haftada 2.100 gr verdımm ama bende bı degısıklıkk yook yaaa suu((

acıkman normall canımm..sen bu saate kalmazdın uyurdunn..haftasonu dıyee ayaktasın hala sanırım..su ıcc boll booll yada yesıl cayy..bu arada 2 haftada 2.100 gr verdımm ama bende bı degısıklıkk yook yaaa suu((
Evet yararlı uyku saatim kaçıyor yaa güzelliğim etkilenecek
Nasıl değişiklik yok görüntü olarak mı yani

Canim bi sıkılıyor ki bi buraya bir faceye girip çıkıyorum. Ders beni bekliyor. Neden sıkılıyorum bilmiyorum. Of offf

Son düzenleme:
Kızlar ben çok geç kaldım hadi ben uyumaya gidiyorum hayırlı geceler herkese

Kahvaltı 3 ev poğacası, 1 haşlanmış yumurta, yarım salatalık, 1 domates çay
saat 3 te 2 elma, 3 kaşık yoğurt
Akşam 5 gibi 3 bardak sütlü kahve
bu kadar

Selam kızlar
Kaynanamlar bendeler bu ara çok yoruluyorum tam diyette yapamıyorum ama bozmuyorum da
Giriyorum sayfalar çok ilerlemiş oluyo okuyana kadar vakit geçiyo bildirim yazamadan çıkıyorum merak etmeyin yazmasamda ara aranızdayım
Kahvaltı
2dilim kepek ekmeği
1dilim peynir
3zeytin
1yumurta
Şekersiz çay

Tamam canim gittiklerinde daha aktif ol ozletme kendini. Su icmeyide ihmal etme. Ben bu saate kadar 1 litre ictim gunde 3 litr

Kahvaltı 3 ev poğacası, 1 haşlanmış yumurta, yarım salatalık, 1 domates çay
saat 3 te 2 elma, 3 kaşık yoğurt
Akşam 5 gibi 3 bardak sütlü kahve
bu kadar
Canim sabah poaca yedigin icin mi dger ogunleri bu kadar azalttin..birde 2 bardak nasil ictin kahveyi seker atiyormusun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…