Dahiliye hepsine bakıyor tatlım.Canim ben hep merak ediyorum.cinko mu bilmem nemi ama.bunlari.nerede bakitcam bide trioid bezime
Canim keyfe yaptirabiliyor muyum . Dr kubilayda tv de bi kac sey soyledi bunlara baktirin diye hani kapidan cevrilmek istemiyorum yada reddedilmek..devlette istege bagli bakiyorlar miDahiliye hepsine bakıyor tatlım.
Hele ki dersen şu kadar süredir diyet yapıyorum falan diye çok ayrıntılı inceliyorlar.
bisey söylemiyorum. Ben tek basima da olsa yazarim. isteyen yazsinYaa niye kimse yok
Hadi bugün haftasonu haftaiçi de kimse yok iki haftadır falan.
Sbeden, ben, happy, fenomen girenler bi bunlar galiba.
Tatlıtambak uğramıyor, naz yok yakamoz bayadır yok
Gelin kızlar yaa havaların soğuk gittiğine aldanmayın nisanı nerdeyse yarı yaptık birden bastırır sıcaklar o kışlıklar çıkarılıp yerine inceler giyilecek terli terli mi dolaşmak istiyorsunuz etrafta
Canım ben her iki ayda bir gidiyorum burda devlete.Canim keyfe yaptirabiliyor muyum . Dr kubilayda tv de bi kac sey soyledi bunlara baktirin diye hani kapidan cevrilmek istemiyorum yada reddedilmek..devlette istege bagli bakiyorlar mi
Öyle tabi canım.bisey söylemiyorum. Ben tek basima da olsa yazarim. isteyen yazsin
Mesela farkli olarak neyine bakiyorlar. Cinko vs trioid bakiyr mu bende gideyim öyleyse :)Canım ben her iki ayda bir gidiyorum burda devlete.
İşte şikayetin ne dediğinde de diyorum şu kilodan düştüm şu kadar sürede bi değerlerime baktırmak istiyorum.Bi sorun çıkarmadılar şimdiye kadar.
Allah senden de razi olsun canim.Öyle tabi canım.
Ama burası olmasa belki de ben 69 da kalacaktım çünkü hedefim 69 du.
Allah senden razı olsun canım.
Şimdi aklıma gelenlerMesela farkli olarak neyine bakiyorlar. Cinko vs trioid bakiyr mu bende gideyim öyleyse :)
çok sağol canim bende baktircam insallahŞimdi aklıma gelenler
şeker kolestrol b12 kan demir tiroit çinko protein kalsiyum
Rica ederim tatlım.çok sağol canim bende baktircam insallah
Aaaa yazmaz mıyım ya bu topic kapanana kadar ben de burdayım. Koruma evresi de çok çok önemli. Sporlarımı arttırmayı düşünüyorum mayıstan itibaren.
canımm bendee evdeydim tum gunn..esım yook temızlıkk yaptımm boll bolllYa o gezmeler yok mu gezmeler insanın tüm planlarını alt üst ediyor.
Ay evet çok sıkıcı ya kimsecikler yok.Burda hava kapalı yağmurlu dışarı da çıkamıcam
Canın sıkılmamıştır en azından canım kaloride yakmışsındır oohhcanımm bendee evdeydim tum gunn..esım yook temızlıkk yaptımm boll bolll
Hakkari de öğretmenlik yapıyorum canım. İzmirliyim ama.Canim hangi şehirdesin sen dugunun ne zaman :)su321
yedıklerımı gorr bakalımm canımm..sence yakmısmıyımdırr??Canın sıkılmamıştır en azından canım kaloride yakmışsındır oohh
Eveeettt bekliyorummmyedıklerımı gorr bakalımm canımm..sence yakmısmıyımdırr??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?