4 Aylık kilo verme yarışması

Kizlar ya tatli pasta gordugumde dayanmayi nasil ogrenicem ben ya off kendime hakim olamyorum su nasil basardin sen ya ben misafirlige gideyim koca bir tabak misler gibi pastalar nasil yemeyim siz soyleyin.persembe gunu 2 tane arkadasimi cagircam pasta yapmayacam ama

Kahvaltı 3 ev poğacası, 1 haşlanmış yumurta, yarım salatalık, 1 domates çay
saat 3 te 2 elma, 3 kaşık yoğurt
Akşam 5 gibi 3 bardak sütlü kahve
bu kadar
Cnm bence az yiyosun aksama bi sebze yemegi koyabilirsin yada süt artirici özelligide olan bol dereotlu yesil bi salata yaninda az miktarda köfte et ve ya balik yiyebilirsn. Kahvenin bebisine hic faydasi yok cnm.

Cnm yazdigin seyleri düsün kilolu olmanin dezavantajlarini düsün zayif olunca yapmak istediklerini düsün insanlarin sana verecegi tepkileri düsün yemezsin artk bende 104 küsür kilolarda dogum yaptim oglum 14 aylik bu sabah 79.9 ciktm cnm

Cnm bence az yiyosun aksama bi sebze yemegi koyabilirsin yada süt artirici özelligide olan bol dereotlu yesil bi salata yaninda az miktarda köfte et ve ya balik yiyebilirsn. Kahvenin bebisine hic faydasi yok cnm.
Haklisin canim ona ozel faydali seyler hazirliyrm. . Yiyor artik. Bu arada pek yemek yapmiyrm.esim tok geliyr geneldE. Ama simdi kofte ve pilav yapmaya karar verdim canim cekti sen diyince. Ayarlayamiyrm yaa boyle azaltmaynca istahim artiyor . Cok dengesizlestim

Seninle asagi yukari ayniyiz :))) cok sevindim 79 gormussun

Canim sabah poaca yedigin icin mi dger ogunleri bu kadar azalttin..birde 2 bardak nasil ictin kahveyi seker atiyormusun:)
Henuz icmedim canim..gün ici dengelemeye çalışıyorum. Sabahlar agir digerleri hafif oluyor. 3 bardak süt icecem iclerinede 3 ü 1 aradan atiyorum.

Anliyorm cnm köfte cok iyi olur bende cok severim

Henuz icmedim canim..gün ici dengelemeye çalışıyorum. Sabahlar agir digerleri hafif oluyor. 3 bardak süt icecem iclerinede 3 ü 1 aradan atiyorum.
Bide cnm ben artk asla 3ü1 arada icmiyorm seker orani tahmin edemeyecegin kdr fazla bende eskiden icerdim 2si1 arada iciyorm artk ve aradaki fark cok fazla cnm

Kızlaarrr ben geldim öldüm valla öldüm bugün yenice oturdum
Çok kötü bugünkü menülerim artık bugünlük mazur görün beni.
Sabah 1 dilim peynirli börek
Öğle 1 dilim kek
Akşam 1 tabak kısır.
Spor da
2 saat yürüyüş.

Bide cnm ben artk asla 3ü1 arada icmiyorm seker orani tahmin edemeyecegin kdr fazla bende eskiden icerdim 2si1 arada iciyorm artk ve aradaki fark cok fazla cnm
Canım ikisi birarada da içmeyin o süt tozu o kadar zararlı ki.
Sadesini alın içine kendiniz süt ekleyin hem daha sağlıklı hem daha yumuşak oluor.

Aman bizi unutma da tatlım kv gidince yazarsın inşaallah

Şu şekildeeeee onlar 1 dilim yiyorsa sen çeyrek yiyeceksin ya da çeşit çoksa içinden seçip yiyeceksin.
Mesela hepsinin tadına bak diyorlar ya ben onu yapamıyorum işte bir çatal alıp bırakamam ben onun için bir tanesini seçip gönlümce yiyorum herkes farklı işte naparsın

Sabah . 2 dilim kepek ekmegi ,1 yumurta 5 zeytin ,1 dilim peynir
Oglen yarim tabak semiz otu ,1 dilim ekmek ,3 kasik yogurt
Ara .1 ceviz ,6 badem ,yarim simit
Aksam ,1 dilim somon baligi +bol salata
Cok oldu kizlar ama pazar gunu icin bana gore basari

Canim sende kizma ama senin normaldede menulerini ben hep yetersiz buluyorum ,su andada 1 tabak kisir haric besleyici bir sey bulamadim ,biraz kabuklu kuruyemis ,biraz meyve ,bol salata vs guzel olurdu ,canim sakin kizma bana ama sporla guzel saglikli zayifladin tatlim ama koruma doneminde lutfen dengeli beslenmeye ozen goster tatlim ilerde sikintilarini cekmeni istemem

Canım ikisi birarada da içmeyin o süt tozu o kadar zararlı ki.
Sadesini alın içine kendiniz süt ekleyin hem daha sağlıklı hem daha yumuşak oluor.
Cnm ben zaten sade icerim aynen söyledigin gibi süte eklerm yalniz is yerinde mümkün olmadigi icin 2si1 arada iciyrm zaman zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…