Canim cok eksikb bu haliyle menun ,oglen ve aksam yemek seklinde devam et canim seninkiler ara ogun gibi ,mesela sebze yemegi yiyebilirsin hem doyarsin sanirim hemde guzel kilo verirsin tatlim sonra hastalanma bu sekilde cnmKahvaltı 3 ev poğacası, 1 haşlanmış yumurta, yarım salatalık, 1 domates çay
saat 3 te 2 elma, 3 kaşık yoğurt
Akşam 5 gibi 3 bardak sütlü kahve
bu kadar
Kesinlikle katiliyorum tatlim , hem cok kalorili hemde zararli ,sut eklemek cok mantikliCanım ikisi birarada da içmeyin o süt tozu o kadar zararlı ki.
Sadesini alın içine kendiniz süt ekleyin hem daha sağlıklı hem daha yumuşak oluor.
Kızar mıyım hiç tatlım ya aksine mutlu oluyorum bu yorumları gördükçe çok teşekkür edermCanim sende kizma ama senin normaldede menulerini ben hep yetersiz buluyorum ,su andada 1 tabak kisir haric besleyici bir sey bulamadim ,biraz kabuklu kuruyemis ,biraz meyve ,bol salata vs guzel olurdu ,canim sakin kizma bana ama sporla guzel saglikli zayifladin tatlim ama koruma doneminde lutfen dengeli beslenmeye ozen goster tatlim ilerde sikintilarini cekmeni istemem
O haldeee çak bi beşlikCnm ben zaten sade icerim aynen söyledigin gibi süte eklerm yalniz is yerinde mümkün olmadigi icin 2si1 arada iciyrm zaman zaman
Bu mu çok allah aşkına tam kıvamında bence çok sağlıklı vallaSabah . 2 dilim kepek ekmegi ,1 yumurta 5 zeytin ,1 dilim peynir
Oglen yarim tabak semiz otu ,1 dilim ekmek ,3 kasik yogurt
Ara .1 ceviz ,6 badem ,yarim simit
Aksam ,1 dilim somon baligi +bol salata
Cok oldu kizlar ama pazar gunu icin bana gore basari
Tatlim oncesi yok ama simdiki halimi atayim olur mu
Canim bugün sen uyarinca koptum . Saat 4 te 5 köfte yarim tabak pirinc pilavi bir domates sogan 2 bardak ayran biraz ananas yedim. Baya vitamin olmustur demi kas kaybetmeyim az toparlanmis olsun yarin az ama çeşitli yerim canım. Dün farkettim cidden ne kadar şekerli 20 tane kadar var evde bitince 2 si bir arada alırım. Normalde icmiyorum.ama zayiflarken sutlu kahve cok yardimci istah kalmıyor aclik olmuyor sayesindeBide cnm ben artk asla 3ü1 arada icmiyorm seker orani tahmin edemeyecegin kdr fazla bende eskiden icerdim 2si1 arada iciyorm artk ve aradaki fark cok fazla cnm
Tüh cidden kötü bir gün olmus canimKızlaarrr ben geldim öldüm valla öldüm bugün yenice oturdum
Çok kötü bugünkü menülerim artık bugünlük mazur görün beni.
Sabah 1 dilim peynirli börek
Öğle 1 dilim kek
Akşam 1 tabak kısır.
Spor da
2 saat yürüyüş.
Tamam canimCanım ikisi birarada da içmeyin o süt tozu o kadar zararlı ki.
Sadesini alın içine kendiniz süt ekleyin hem daha sağlıklı hem daha yumuşak oluor.
sonra neler eklemedim ki et ananas ayran pilav sogan domates. Yarinada balik aldimAfiyet olsun canım et eklemen de çok iyi olmuş.
Canimm kizmadigina cok sevindim ,zaten sen hep yapici ve elestiriye acik birisin tatlim, harikasin cnmKızar mıyım hiç tatlım ya aksine mutlu oluyorum bu yorumları gördükçe çok teşekkür ederm
Sagol cnm boyle yazinca dolu dolu geldiBu mu çok allah aşkına tam kıvamında bence çok sağlıklı valla
Yarım simit sadece o da oluversin.
Yukleyemedin o zaman cnm ?Yaaa dosya yukle diyorum ekran beyazlasiyor galeri gelmiyor nasil yapcam
Iyi yapmissin tatlimsonra neler eklemedim ki et ananas ayran pilav sogan domates. Yarinada balik aldim
yukleyemiyorum cok sinir oldum ya o kadar yandan onden fotolar cektim offf offYukleyemedin o zaman cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?