4 Aylık kilo verme yarışması

Kahvaltı 3 ev poğacası, 1 haşlanmış yumurta, yarım salatalık, 1 domates çay
saat 3 te 2 elma, 3 kaşık yoğurt
Akşam 5 gibi 3 bardak sütlü kahve
bu kadar
Canim cok eksikb bu haliyle menun ,oglen ve aksam yemek seklinde devam et canim seninkiler ara ogun gibi ,mesela sebze yemegi yiyebilirsin hem doyarsin sanirim hemde guzel kilo verirsin tatlim sonra hastalanma bu sekilde cnm

Kızar mıyım hiç tatlım ya aksine mutlu oluyorum bu yorumları gördükçe çok teşekkür ederm

Bu mu çok allah aşkına tam kıvamında bence çok sağlıklı valla
Yarım simit sadece o da oluversin.

Yaaa dosya yukle diyorum ekran beyazlasiyor galeri gelmiyor nasil yapcam

Aa neden yuklenmiyorki canim kolay oluyordu aslinda neden olmadi bilemedim şimdi

Bide cnm ben artk asla 3ü1 arada icmiyorm seker orani tahmin edemeyecegin kdr fazla bende eskiden icerdim 2si1 arada iciyorm artk ve aradaki fark cok fazla cnm
Canim bugün sen uyarinca koptum . Saat 4 te 5 köfte yarim tabak pirinc pilavi bir domates sogan 2 bardak ayran biraz ananas yedim. Baya vitamin olmustur demi kas kaybetmeyim az toparlanmis olsun yarin az ama çeşitli yerim canım. Dün farkettim cidden ne kadar şekerli 20 tane kadar var evde bitince 2 si bir arada alırım. Normalde icmiyorum.ama zayiflarken sutlu kahve cok yardimci istah kalmıyor aclik olmuyor sayesinde

Tüh cidden kötü bir gün olmus canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…