4 Aylık kilo verme yarışması

yukleyemiyorum cok sinir oldum ya o kadar yandan onden fotolar cektim offf off
Ok canim ne yapalim sen ozellikle cok spor yaptigin icin seni cok merak etmistim tatlim ..ama olsun goremesekte eminim fistik gibisindir cnm o kadar spor cok guzel etki yapmistir cnm ,kocaman optum iyi geceler

Canim cok eksikb bu haliyle menun ,oglen ve aksam yemek seklinde devam et canim seninkiler ara ogun gibi ,mesela sebze yemegi yiyebilirsin hem doyarsin sanirim hemde guzel kilo verirsin tatlim sonra hastalanma bu sekilde cnm
Canim kol bilek ağrısı vardi gecti bugunde kalbimde biraz batma ve agri oldu 2 gundur oksijensiz hissettim inan korktum yetersiz beslenmeye bagladim kofteyide ayrnaida kekide bilerek yedim biraz kendime geleyim dedim.yarin dikkat etmeye çalışıcam canim

Ok canim ne yapalim sen ozellikle cok spor yaptigin icin seni cok merak etmistim tatlim ..ama olsun goremesekte eminim fistik gibisindir cnm o kadar spor cok guzel etki yapmistir cnm ,kocaman optum iyi geceler
Ben de opuyorum canim benim iyi geceler

Canim kolundan belli spor yaptigin ,yabanci tv artistlerinin kollari gibi hos kivrimli ,spor cok etki ediyor ya ,sadece yemeyle olmuyor bu isler

Gecmis olsun canim benim ama menun cok eksikti cnm iyi yapmissin resmen kahvaltidan baska bir sey yemiyordun iyi yaptin Cnm ,kendine bak lutfen ,senin kucucuk bebegin var sana bir sey olursa allah korusun ona ne olur ,ne olur beslenmene dikkat et cnm

Gecmis olsun canim benim ama menun cok eksikti cnm iyi yapmissin resmen kahvaltidan baska bir sey yemiyordun iyi yaptin Cnm ,kendine bak lutfen ,senin kucucuk bebegin var sana bir sey olursa allah korusun ona ne olur ,ne olur beslenmene dikkat et cnm
Teşekkür ederim bu güzel uyarilarin icin canim. Hep bizimle ol. Aslinda ara ara dengesizlikler yaparak kilolar verdim sonra durdum ara ara ve durdukca vücut kendini topluyr. Ya eski bunalim yok cok sukur o yonden iyiyim ilk 70 hedefliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…