- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Cnm topik cok sessizlesti artk eski tadi kalmadi bende sohbet edelim yine motive olalim istiyormKizlaarrrr yarin tarti gunu nerelerdesiniz
Evet tatlim motiveye en cok ihtiyac duydugumuz zamanlar. Zaten diyete baslayan degil devam ettirebilen amacina ulasir her zamanCnm topik cok sessizlesti artk eski tadi kalmadi bende sohbet edelim yine motive olalim istiyorm
Dogru söylüyrsn cnm hic bu kdr uzun sürdürmemistm diyetimi hemen hemen 9 kilo vermis oldm umarim devamida gelirEvet tatlim motiveye en cok ihtiyac duydugumuz zamanlar. Zaten diyete baslayan degil devam ettirebilen amacina ulasir her zaman
Tadi bizde canim niye tadi kalmasin. kalabalikken cok mu kilo verildi motive bizim icimizde . bak ben son zamanlar nasil motiveyim ilerleme kaydettim.yaz geldi nerdeyse buda yeterince motive ederCnm topik cok sessizlesti artk eski tadi kalmadi bende sohbet edelim yine motive olalim istiyorm
Masallah deyin de :) korkuyorum bide eski halime tekrar donmiyim de :) sporu cokta arttirma hatta 5 10 dakika azalt Bence önemli olan her gun düzenli yapmak ömrun boyunca hergün bu kadar spor yapmazsin heraldeNazarimiz degecek diyorlarTesekkur ederim tatlim Siz boyle dedikce daha fazla spor yapiyorum
Gelir canim gelir zaten verdikce daha da hevesleneceksin guzel yorumlar geldikce daha hirslanacaksin ay cok heyecanliDogru söylüyrsn cnm hic bu kdr uzun sürdürmemistm diyetimi hemen hemen 9 kilo vermis oldm umarim devamida gelir
Diyorum hatta caktirmadan popomu kasiyorumMasallah deyin de :) korkuyorum bide eski halime tekrar donmiyim de :) sporu cokta arttirma hatta 5 10 dakika azalt Bence önemli olan her gun düzenli yapmak ömrun boyunca hergün bu kadar spor yapmazsin heralde
Biz birbirimize hep destek olalim cnmTadi bizde canim niye tadi kalmasin. kalabalikken cok mu kilo verildi motive bizim icimizde . bak ben son zamanlar nasil motiveyim ilerleme kaydettim.yaz geldi nerdeyse buda yeterince motive eder
Olacaz canim, benim yolumda uzun .hep birlikte zayiflayacaz. Ben hatta yazin ve belki sonbaharda bile devam ederim :)Biz birbirimize hep destek olalim cnm
Diyorum hatta caktirmadan popomu kasiyorumTabiki hep boyle yapamam canim ama yuruyusu olabildigince birakmayacagim insaallh
Benimde sonbahari bulabilir 65 den sonrasi beni zorliycak cunku:)) kilolari versek bile koruma amacli diyete devam birakinca geri geliyolar pis yaglarOlacaz canim, benim yolumda uzun .hep birlikte zayiflayacaz. Ben hatta yazin ve belki sonbaharda bile devam ederim :)
Canim nasil sevindim anlatamamMerhaba kizlaaarrrr Kilom 62.1 Veeeee hedefime ulastiiimmmmm yuppyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?