4 Aylık kilo verme yarışması

Cnm topik cok sessizlesti artk eski tadi kalmadi bende sohbet edelim yine motive olalim istiyorm
Tadi bizde canim niye tadi kalmasin. kalabalikken cok mu kilo verildi motive bizim icimizde . bak ben son zamanlar nasil motiveyim ilerleme kaydettim.yaz geldi nerdeyse buda yeterince motive eder

Nazarimiz degecek diyorlar Tesekkur ederim tatlimSiz boyle dedikce daha fazla spor yapiyorum
Masallah deyin de :) korkuyorum bide eski halime tekrar donmiyim de :) sporu cokta arttirma hatta 5 10 dakika azalt Bence önemli olan her gun düzenli yapmak ömrun boyunca hergün bu kadar spor yapmazsin heralde

Masallah deyin de :) korkuyorum bide eski halime tekrar donmiyim de :) sporu cokta arttirma hatta 5 10 dakika azalt Bence önemli olan her gun düzenli yapmak ömrun boyunca hergün bu kadar spor yapmazsin heralde
Diyorum hatta caktirmadan popomu kasiyorumTabiki hep boyle yapamam canim ama yuruyusu olabildigince birakmayacagim insaallh

Kizlar tartim gelmedigi icin tartilamadim
S beden izinli yada sabit yazar misin beni Haftaya bildirim lere basliycam

Tabi bu arada bos durmuyorum
Bugun protein gunum
gitsin odemler
Hiç degilse biraktigim yerden devam etmeliyim haftaya

Ins hepiniz kilo vermissinizdir kizlar

Günaydın kızlar ben yarın kilo bildirimi yapıcam (bu arada kaynanamlar daha gitmiyorlar kaynanamı çok severim ama diyet yapamıyorum onun için bir an önce gitmelerini istiyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…