- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Elini cabuk tutman lazim tatlicim zira 11 mayisa 1 aydan kisa bir süre var. Hadi birlikte kacamak yapmamaya söz verip 75 olalim o tarihte... Ne dersin
Selam fistiklaaarrr... Yemek menumu hic yazmayayim hem sagliksiz hem caniniz cekebilir hamile olan vardr emzirenler var. Amaaaa sabah carsambadan beri 500gr vermis gordum tartida cok mutlu oldum. Spora gelirsek 1 saat baya hizli yurudum 100 sguat ve 20 dakika da bacak kalca egzersizleri.
Tamam o halde yazayim. Sabah bir tane krep ve nutella oglen antep sarma aksam da pizza ve bir tane halleyAma ben senin kontrolden cikmis halini de merak ediyorum.
Hamile yok bence aramizda emzirwn olarak su son 1 ay da yemedigim sey kalmadi. Rahat yaz ama
Tmm cnm bi de böyle deneyelim bakalimOlur canim benim...
sozlestik o zaman buraya 11 mayisa kadar hergun menumuzu de yazalim...
benim genel olarak sabahlari biraz zengin aksamlari daha hafif olacak 2 ogun seklinde. Ara yapmam galiba cok acikmadiktan sonra
Cnm hosgeldin aramiza sana yardim etmesi icinmerhaba arkadaşlar bende katılmak istiyorum mümkün mü acaba benim maraton uzun olacak ama destekle biraz kısalır belki
yaş 29
boy 168
kilo 98
hedef 63
yani koskoca 35 kilo var eksilmesi gereken o yuzden kısa kısa hedeflerim var benim uzun yolculukta
1, ulaşmam gereken 80
2, ulaşmam geren 72
3, ulaşmam gereken 68
tabiiii bayrama kadar ulaşssam hedefime super olur
önerilere açığım
bu kiloyu nasıl aldığıma gelirsek doğum yaptım bi on onbeş kilo zati doğum kilosu artık emzirmiyorum o yuzden herşeyi deneyebilirim
Eveeetttt simdi su ya baglaniyoruzzzzCnm hosgeldin aramiza sana yardim etmesi icinsu321 arkadasimiza baglanalim. Zira kendisi tam olarak senin kilondan 62lere kdr düstü.
Hos geldin tatlim tabiki elimden geldigince yardimci olmaya calisirimmerhaba arkadaşlar bende katılmak istiyorum mümkün mü acaba benim maraton uzun olacak ama destekle biraz kısalır belki
yaş 29
boy 168
kilo 98
hedef 63
yani koskoca 35 kilo var eksilmesi gereken o yuzden kısa kısa hedeflerim var benim uzun yolculukta
1, ulaşmam gereken 80
2, ulaşmam geren 72
3, ulaşmam gereken 68
tabiiii bayrama kadar ulaşssam hedefime super olur
önerilere açığım
bu kiloyu nasıl aldığıma gelirsek doğum yaptım bi on onbeş kilo zati doğum kilosu artık emzirmiyorum o yuzden herşeyi deneyebilirim
Tamam o halde yazayim. Sabah bir tane krep ve nutella oglen antep sarma aksam da pizza ve bir tane halley
Tmm cnm bi de böyle deneyelim bakalim
Tatlıtambak seni yeniden aramızda görmek güzel....
Hep aynıyız canım bende bugün Yeniden başlıyorum
günaydın kızlar
bende elma sirkesi + bal içmeye başladım bu sabah itibariyle
yakın zamanda spor da ekleyeceğim zayıflama maratonuma
şu an kondisyon arttırma dönemindeyim
Bu arada tambakcım benim eski ve yeni halimi merak ediyordun gördün mü fotolarıSenin bu halin benim normal halim gibi...
cok ta abarti degil bence
Bugün 80.1 ciktim cnm ben özel bisey yapmiyorm simdilik sen faydasini görürsen bende icerm limonlu sirkeli suyuDeneyelim bakalim. Dikkat et kendine bigun pazar. Sen yine hemencik 79 larda olursun. Ah bide ben gorsem. Yedigim icin goremiyorum tabiki
bu arda canim ben sabahlari limonlu elma sirkeli ılık su iciyorum. 1 ay deneyecegim faydasi olacak mi bakalim. Ama ben daha xok grip oldugum icin içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?