Kesınlıkle canım sende inanılmaz bır degısım olmuş sanırım boyun uzun ondan fıstık gıbı oldun , yabancı bir artıste benzettim senı soylemıstım , aynen oyle duruyorsun , Harıka olmuşsun yemınle , takdır ettım , gurur duymalısın tatlımEvet yaa resmen o halim 10 yaş yaşlı gösteriyor
bekliyoruz cnmtamam atıcam 5 dk içinde.
kaç dk içinde kaldırabileceğimi biliyo musun canım yüzümü kesmicem çünkübekliyoruz cnm
Evet canım boyum 172 ve olduğumdan daha uzun duruyorum nasıl oluyorsa nişanlım pek memnun değil tabiKesınlıkle canım sende inanılmaz bır degısım olmuş sanırım boyun uzun ondan fıstık gıbı oldun , yabancı bir artıste benzettim senı soylemıstım , aynen oyle duruyorsun , Harıka olmuşsun yemınle , takdır ettım , gurur duymalısın tatlım
Galiba 10 dakkakaç dk içinde kaldırabileceğimi biliyo musun canım yüzümü kesmicem çünkü
cnm ınan bu işleri hıc bilmiyorum resim bile zor yuklemıstımkaç dk içinde kaldırabileceğimi biliyo musun canım yüzümü kesmicem çünkü
Süper vallaaaa
sen kendine baakk:)))Süper vallaaaa
Yok kız sanki eski yeni arasındaki fark sende daha iyisen kendine baakk:)))
bende bır ara sayıyordum tatlım , cok etkılı gerçekten
benim boyumdan dolayıdır canım:) ya da sen kas fazlaydı bende yağ. bilmem ki:)Yok kız sanki eski yeni arasındaki fark sende daha iyi
süpersin sennn .. harika olmuşsun valla .. su pantolon olayı süper ya :) cok hoşuma gitti cnm
Boydan olabilir dediğin gibi tatlım.benim boyumdan dolayıdır canım:) ya da sen kas fazlaydı bende yağ. bilmem ki:)
teşekkür ederim canımmm:)))süpersin sennn .. harika olmuşsun valla .. su pantolon olayı süper ya :) cok hoşuma gitti cnm
aynen tatlım:)Boydan olabilir dediğin gibi tatlım.
Her ne ise işte aferiinnn bizeeee
su onemlı tatlım içmeye calıs ... midenin kuculmesıde güzel aslındabu aralar su ıle ılgılı sıkıntı yasıyorum sadece midem kuculdu ve su ıcemıyorum.
bugun zorla 4 bardak içtim mesela henuz
su onemlı tatlım içmeye calıs ... midenin kuculmesıde güzel aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?