4 Aylık kilo verme yarışması

evet yüzüm minicik kaldı herkes öyle söylüyo. diyet değil de spora ağırlık vericem artık sıkılaşmak için tatlımmm:) sağol güzel görüşlerin için..

evet yüzüm minicik kaldı herkes öyle söylüyo. diyet değil de spora ağırlık vericem artık sıkılaşmak için tatlımmm:) sağol güzel görüşlerin için..
evet gerçekten güzel ve zayıfsın canım , basen falanda kalmamış güzelim artık koru spor yap , zaten gen güzel bırısın koru yeter .. Daha fazla verırsen bence cok estetık gorunmeyecektır artık tatlım .. Tabı bu benim fikrim cnm

çok teşekkür ederim güzel yürekli arkadaşım benim:)

o zaman onlardan alayim canim. sart aslinda cunku zayifladikca asagin sarkacak destek olmak lazim gobekcigime acik konusuyum az gobegi bende seviyorum sevimli geliyor ama az sekerli seyler gobek yapiyor bende cayin sekerinden boyleyim heralde cocukluktan beri iciciyim :)

Bu da iki gun onceki halim canim:)
Cok tesekkur ederim ben de hala hayret ediyorum:)))
iyiki gördüm seni ne kadar değişmişsin daha bi güzelleşmişsin.kilo ne bicim bisey yaa hayret ettim tek bacaktasin tekrar tebrik ederim hayalimde canlanandan daha sevimliymissin citi piti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…