evet yüzüm minicik kaldı herkes öyle söylüyo. diyet değil de spora ağırlık vericem artık sıkılaşmak için tatlımmm:) sağol güzel görüşlerin için..turkısh candy benım kişisel fikrim daha zayıflama canım , koru bence kılonu , senınde yüzündende gidiyor cunku , su anda süper gorunuyorsun daha fazla kılo vermene gerek yok canım , basen falanda kalmamış ayrıca gerçekten hossun , zayıfsın artık cnm
evet gerçekten güzel ve zayıfsın canım , basen falanda kalmamış güzelim artık koru spor yap , zaten gen güzel bırısın koru yeter .. Daha fazla verırsen bence cok estetık gorunmeyecektır artık tatlım .. Tabı bu benim fikrim cnmevet yüzüm minicik kaldı herkes öyle söylüyo. diyet değil de spora ağırlık vericem artık sıkılaşmak için tatlımmm:) sağol güzel görüşlerin için..
vallahı cok guzelmıs , keşke benımde kuculseay evet kesınlıkle haklısın ama mıdem o kadar kuculmus kı 1 kase yogurt yesem catlayacak gıbı oluyorum
vallahı cok guzelmıs , keşke benımde kuculse
takılmaz canım sen devam et , boyun kaçtı tatlım ?ama 5,5 kılo verdıkten sonra kılom 67,2 de takıldı kaldı 1 haftadır yaaaa cok sıkı spor yapmam lazım
çok teşekkür ederim güzel yürekli arkadaşım benim:)evet gerçekten güzel ve zayıfsın canım , basen falanda kalmamış güzelim artık koru spor yap , zaten gen güzel bırısın koru yeter .. Daha fazla verırsen bence cok estetık gorunmeyecektır artık tatlım .. Tabı bu benim fikrim cnm
10 dakikanicinde canim kacirdim mi acaba simdi buradaysan bakalim :)tamam canım kaç gibi atayım. atıp kaldırcam çünkü :) kaç dk içinde düzenlenebiliyordu yorum
1 dk atcam10 dakikanicinde canim kacirdim mi acaba simdi buradaysan bakalim :)
o zaman onlardan alayim canim. sart aslinda cunku zayifladikca asagin sarkacak destek olmak lazim gobekcigime acik konusuyum az gobegi bende seviyorum sevimli geliyor ama azcanım ayva göbek aslında düz göbekten daha estetik , birçok ınsan öyle bulur , tabıkıde ayva olan hafif bır göbekten bahsedıyorum .. yanı zayıfken senın olan bence en makbul olan :) atlet tıpı korseler var canım , tam korse gıbı degıl atletten bıraz daha sıkı , onlar cok güzel ınan doğum sonrası benımkını süper yaptı .
ne giysemde olmuyor gobekli olunca . ama senin cirkin durmuyormus.Bunun için vücudumuzu tanıyarak giyiniyoruzzzzz
resimler acilmiyo acmaya calisiyor.hemen
aa açılmıyo muresimler acilmiyo acmaya calisiyor.hemen
iyiki gördüm seni ne kadar değişmişsin daha bi güzelleşmişsin.kilo ne bicim bisey yaa hayret ettim tek bacaktasin
iyiki gördüm seni ne kadar değişmişsin daha bi güzelleşmişsin.kilo ne bicim bisey yaa hayret ettim tek bacaktasintekrar tebrik ederim hayalimde canlanandan daha sevimliymissin citi piti :)
yine resim yolladiysan kacirdim canimBu da iki gun onceki halim canim:)
Cok tesekkur ederim ben de hala hayret ediyorum:)))
Ben göremedm lütfen tekrar atttsen kendine baakk:)))
burda olduğunda atarım canım attım ama 10 dk doldu kaldırdım tekrar:)Ben göremedm lütfen tekrar attt
Attim simdi canim en sonda oturdugumyine resim yolladiysan kacirdim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?