- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
Burdaysan at cnm simdiAttim simdi canim en sonda oturdugum
Skızlaarrr kahvaltımı yaptım çay keyfimi de yaptımmmm
Hayırlı Cumalar bu arada
Bugün yürüyüşün dibine vurcam inşaallah şu 3 günlük tatili iyi değerlendirmem lazım
Şimdi yürüyüşe çıkıyorum görüşürüüüzzzzz
neden arttiriyorsun hizini alamiyorsun ama artik yeter senin yerine ben yoruldumSelam kızlaarrr kahvaltımı yaptım çay keyfimi de yaptımmmm
Hayırlı Cumalar bu arada
Bugün yürüyüşün dibine vurcam inşaallah şu 3 günlük tatili iyi değerlendirmem lazım
Şimdi yürüyüşe çıkıyorum görüşürüüüzzzzz
Ay cuma günü hürmetine rabbim herkese bendeki spor aşkından nasip etsin. Aminnnnnneden arttiriyorsun hizini alamiyorsun ama artik yeter senin yerine ben yoruldumo hevesten bizede yolla
Menün çok güzel tatlım maaşallahHayirli cumalar canim...
kizlar benim menum de belli
sabah
1 kase yogurt
1 kk peynir
yumurta
2 dilimden az ekmek
salatalik
ara kizimin boregunden iki isirik
aksam da 4 gibi yiyecegim
tavuk cacik olacak
ayy amiin insallah Allah razi olsun canim. kosma kas olur. normal tempo yürü ve haftanın her günü yürüme. bende bi suru ilahi indirmistim yolda sıklmiyim diye de kulakligi sokamiyrmki bide kizim varya kafam mesgul oluyo. senin ki daha guzelmis hic aklima gelmemistiAy cuma günü hürmetine rabbim herkese bendeki spor aşkından nasip etsin. Aminnnnn
Tam 2 saat tempolu yürüdüm.
Normalde müzik dinliyordum.
Bu sefer indirdim yasin ve rahman surelerini ohh süper oldu
Senden de razı olsun canım benim.ayy amiin insallah Allah razi olsun canim. kosma kas olur. normal tempo yürü ve haftanın her günü yürüme. bende bi suru ilahi indirmistim yolda sıklmiyim diye de kulakligi sokamiyrmki bide kizim varya kafam mesgul oluyo. senin ki daha guzelmis hic aklima gelmemisti
Menün çok güzel tatlım maaşallah
O nasıl bi diyet uyguluyor tatlım diyetisyen eşliğinde miSagol canim kardesimde 86 kilo ile diyete basladi simdi ise 84 kg benimle ayni. O yuzden biraz toparlamak gerek dimi
menun hafif ama.yinede az az cesitli beslen canim emzirdigin icin. bide soguk pres kecinboynuzu özü alabilirsin eczaneden günde bir kaşık yersen vitamin kan yapar. bir kac adet kuruyemiş ye. yoğurt hep ye. bildircin yumurtası da tuketebirsin. ben aldim yeni sanirim 5 yumurtaya filan bedelmis protein kaynagi çiğ yeniyorSagol canim kardesimde 86 kilo ile diyete basladi simdi ise 84 kg benimle ayni. O yuzden biraz toparlamak gerek dimi
Ay pardon yaa aradaki pizza değil bir dilim karpuz olacakKızlar menümü paylaşayım ben
Sabah 3 köfte ve 2 tane hurma
Arada 1 ceviz 2 badem ve 1 dilim pizza
Akşam bir dilim pizza kendim yaptım
Sporum da
100 sguat
2 saat yürüyüş
30 dakika plates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?