- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
O nasıl bi diyet uyguluyor tatlım diyetisyen eşliğinde mi
kızlar iyice saldiniz kendinizi.ne yazan var ne gelen. benden daha kilolular var içinizde hatta 100 olanda var ama pek bi rahatsiniz yazin bolca terlemek domates gibi kizarmak veya büyük bedenler giymek mi istiyorsunuz. zaten istikrar örneği insan cok az onlarida görüyoruz.
Ben mümkün oldugunca gelmeye calisiyorm ev is cocuk es ancak bu kdr vaktim oluyor senden 3-5 kilo fazlam var haklisin buraya cok giremesemde diyetime devam ediyorm cnm bu ara protein agirlikli beslenmeyi deniyorm crs günü sonucu görücm bakalim yararli oluyormu...kızlar iyice saldiniz kendinizi.ne yazan var ne gelen. benden daha kilolular var içinizde hatta 100 olanda var ama pek bi rahatsiniz yazin bolca terlemek domates gibi kizarmak veya büyük bedenler giymek mi istiyorsunuz. zaten istikrar örneği insan cok az onlarida görüyoruz.
Kabagin yanina yogurtta yakisir cnm hem yogurtun yag yakici özelligi var tarcinli sütte iyi fikir bende denemek istiyormAh ah beni sorma be tatlim bir saldim ki kendimi sorma gitsin. Sabah 85.5 dim yineee
ama benim kendime gelmem lazim da yapamiyorum. Duzen oluşturamadim kendime....
bugun sabah ceyrek tost
yesillik
peynir
5 zeytin
salatalik yedim
yesilcayla
sonra 1 tabak da az sekerli irmik helvasi yedimmm
kizlar bana sonrasi icin menu belirleyin yoksa yine alip basini gidecek...
planim evi temizlemek yürüyüş yaparsam belki kendime gelirim.
sonra da biraz kendime bakmak ve kitap okumak istiyorum
ama oglum dis cikaracak cok huysuz ve planim hic işlemiyor.
evde kabak yemegim var
acaba saat 3 gibi
1 tabak kabak ve salata yesem
saat 8 gibi de bir bardak tarcinli sut icsem olurmu
Kabagin yanina yogurtta yakisir cnm hem yogurtun yag yakici özelligi var tarcinli sütte iyi fikir bende denemek istiyorm
canim sende benim gibi düzen oturtamiysun planlarini isletemiyorsun. en iyisi seni heveslendircek ve moralini bozacak seyleri sürekli hatirlaman lazım. mesela her gün ayna karsina geç zayiflaman gerektiğini Haykır. bende yavaş veriyorum ama pes etmiyorum sende pes etmiyrsun ama en azindan bu güzelAh ah beni sorma be tatlim bir saldim ki kendimi sorma gitsin. Sabah 85.5 dim yineee
ama benim kendime gelmem lazim da yapamiyorum. Duzen oluşturamadim kendime....
bugun sabah ceyrek tost
yesillik
peynir
5 zeytin
salatalik yedim
yesilcayla
sonra 1 tabak da az sekerli irmik helvasi yedimmm
kizlar bana sonrasi icin menu belirleyin yoksa yine alip basini gidecek...
planim evi temizlemek yürüyüş yaparsam belki kendime gelirim.
sonra da biraz kendime bakmak ve kitap okumak istiyorum
ama oglum dis cikaracak cok huysuz ve planim hic işlemiyor.
evde kabak yemegim var
acaba saat 3 gibi
1 tabak kabak ve salata yesem
saat 8 gibi de bir bardak tarcinli sut icsem olurmu
Kabagin yanina yogurtta yakisir cnm hem yogurtun yag yakici özelligi var tarcinli sütte iyi fikir bende denemek istiyorm
Istesen yaparsin cnm zayiflamanin verdigi hazzi inan hicbir besin maddesi veremez insana. Daha basit diyetler yap karbonhidrati hayatindan tamamen cikar mesela sonucu göreceksnCanim diyet yapamiyorum moralim cok bozuluyor benim de. Offfff offff
kb diyetine geri donecegim 1 ay bozmadan deneyecegim insallah
sana sözüm yok canim calisan bayansin kilo bildiriyorsun pes etme zayifla yeterkiBen mümkün oldugunca gelmeye calisiyorm ev is cocuk es ancak bu kdr vaktim oluyor senden 3-5 kilo fazlam var haklisin buraya cok giremesemde diyetime devam ediyorm cnm bu ara protein agirlikli beslenmeyi deniyorm crs günü sonucu görücm bakalim yararli oluyormu...
canim sende benim gibi düzen oturtamiysun planlarini isletemiyorsun. en iyisi seni heveslendircek ve moralini bozacak seyleri sürekli hatirlaman lazım. mesela her gün ayna karsina geç zayiflaman gerektiğini Haykır. bende yavaş veriyorum ama pes etmiyorum sende pes etmiyrsun ama en azindan bu güzel
Inanin kizlar o kdr zor o kdr zorki cocugu her sabah bakiciya birakmak ise gidip orda onca yorulduktan sonra eve gelip cocuga vakit ayirmaya cabalamak bi de diyet ve spor yapmaya calisiyorm daha fazla bos vakti olupta yapmayanlar beni görp daha cok hirslansinlarsana sözüm yok canim calisan bayansin kilo bildiriyorsun pes etme zayifla yeterkisözüm ortaya elbet boşta vakit geciren vardir
aynı bende bozdum mu bozuyorum. ama diyet hic yapadim hayatimda. hep kafama gore takilirimCanim yaklasik 10 marttan beri bende diyet namına birsey yok ama ramazana kadar bozmak yok diyorum. Spora baslarsam daha dikkatli oluyorum. Yedimmi cok yiyorum yaaa moralim bozuluyor sonra....
ben evde tek çocukla pes ettim 4 gundurde çok hastayım ömrümden ömür gitti. sana Allah kolaylik versin.Inanin kizlar o kdr zor o kdr zorki cocugu her sabah bakiciya birakmak ise gidip orda onca yorulduktan sonra eve gelip cocuga vakit ayirmaya cabalamak bi de diyet ve spor yapmaya calisiyorm daha fazla bos vakti olupta yapmayanlar beni görp daha cok hirslansinlar
aynı bende bozdum mu bozuyorum. ama diyet hic yapadim hayatimda. hep kafama gore takilirim
evet canim benziyoruz emzirince insan iniş çıkışlar yaşıyor benim kiz 15 ay bitti hala anne sütü aliyor .dun mesela sadece 2 kaşık corba 2 bebe biskuvisi yedi. inat ediyor zorla yedirince çıkartıyor eme eme beni perişan etti. ramazanda memlekete gidicem annem alistirir yemeğeBen le sen benziyoruz biraz sanki.
cidden emzirince boyle oluyorum... 25 temmuza bari 70 olaydimmm 3 ay var
ama şunu söyleyim 70 zor 79 olsan yine belkiBen le sen benziyoruz biraz sanki.
baktimda listeye yarisma 7 ocakta basladi. o zamandan beri sen 700 gram bende 1300 gram vermisimBen le sen benziyoruz biraz sanki.
baktimda listeye yarisma 7 ocakta basladi. o zamandan beri sen 700 gram bende 1300 gram vermisim. ama ben artik ilerleyeceğim yaa sende insallah ilerlersin
helal sana yine yapmissin sporu masallah azmine. ben hedefime ulassam yürüyüş7n yüzüne bakmam :) tabi zayiflama amacli olaninin. benim icin hiç mahsuru yokSelam canlarım ben sporlarımı bitirdim akşam menümde belli yani akşam dediğim de saat 3 gibi yerim
Sabah domates, biber zeytinyağlı, peynir, zeytin ve çok az da ekmek
Akşam tavuk dürüm ayran
Sporum daa
100 sguat
1.5 saat yürüyüş
30 dakika plates
Bu arada kızlar ben beslenmemi normal yapıp sporla dengeliyorum
Yani eğer menü paylaşma derseniz anlayışla karşılarım. Olur ya nefsiniz çeker hakka girmeyeyim.
Sadece spor da paylaşabilirim yani
Görüşlerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?