Psikolojikmende çok rahatlatıyor insanı yürüyüş canım.Kizim 4.5 yasinda ,oglum 14 aylik.yani evde surekli kosturmaca var canim.
masallah enerjine hayranim.keske bende yuruyuse cikabilsem gercekten insanin ici aciliyor.
Ben de en geç 7 de uyanmalıyım yoksa sersem gibi oluyorumtabi canim ben fazla uyursam basim agrir az uyurken hafif atesim cikargenelde :)
Aynen :)Psikolojikmende çok rahatlatıyor insanı yürüyüş canım.
Kendime geldim yaa şimdi namaz kılıp sade kahvemle tesbihime girişmek istiyorum
Değerlendirelim bu güzel ay ı dimi ama
Ödem söktürüyr cnmKızlar menü paylaşımı yapayım
Bugün pek iyi yemedim canım bi şey istemedi
Sabah 1 yumurta 1 dilim peynir
Akşam ton balıklı salata
Sporum
100 sguat
1.5 saat yürüyüş
30 dakika egzersiz
Salatama maydonoz koymuştum onun saplarını kaynattım suyunu içcem şimdi de
Ne işe yarıyor bilmiyorum ama vardır bi faydası herhalde
Ohh iyi iyi sökülsün ödemler gitsin şişkinliklerÖdem söktürüyr cnm
seni silmek istemem ki canim. tekrar 71 lere cikmistin bence artik duzenle devam et teog streside bittiSelam kizlar uzuuun bir ara oldu ya oglum teog sinavina girdi o yuzden giremedim ve saldim biraz tabi ama s bedencim beni silmemis yola devam kilo veremeswveremesem de almasam iyi bari
sabah
1/2simit
1 has yum
1 kk peynir cay
ara
1 hurma
1 sb sut
ogle
tavuk sote 4 yk
2 dl tt ekmek
ara
1 diyet biskuvi
aksam
1 dl tt ekmek
2 yk tavuk sote
1 sb kefir
Afiyet olsun tatlımSelam kizlar uzuuun bir ara oldu ya oglum teog sinavina girdi o yuzden giremedim ve saldim biraz tabi ama s bedencim beni silmemis yola devam kilo veremeswveremesem de almasam iyi bari
sabah
1/2simit
1 has yum
1 kk peynir cay
ara
1 hurma
1 sb sut
ogle
tavuk sote 4 yk
2 dl tt ekmek
ara
1 diyet biskuvi
aksam
1 dl tt ekmek
2 yk tavuk sote
1 sb kefir
Bide dönüşte arkadaşımız vardı onlara uğradık. Ekimde evlenmişlerdi sonra görmemiştik birbirimizi bir daha gelini sadece düğünde görmüştüm yani.
İşte kapıdan girdik kız düşünmüş kendi kendine herhalde ayrılmışlar bu başka kız pot kırmayayım.
İkisi de beni görünce şok oldu.
Baya kilo almışlar karı koca ikisi de 80 i geçmiş boyları da kısa.
Ben ne yaptım nasıl yaptım tartım neydi neler hissettim hepsini öğrenmek istediler.
Bugün diyete başladı onlar da[/QU
su senın adına cook sevındım canımm..aklım hep sendeydı..nasıl oldu??naptı mısalı??bu arada güzel gecmesınede ayrıca sevındımm
gunaydin canim neree gidiyorsun evden cikip hayat sana guzelçiçekler boceklerrr gunaydınnn:))adana yanıyooo evdee duramıyorum..kahvaltıdan sonra cıkıyorumm gece gırıyorum evee..cook ıhmal ettım burayıı..ınsallah bundan sonra devam ederimm..
canim artik kendine gel ya bak cok zaman gecti yemeklerle aran iyi olmasin su halimizin sebebi yemekler degil mi degmez yaa. ben dun sadece sabah patates puresi cay aksam 6 da da iskender yedim onunda miktari belli gunde iki ogun yapiyorum artik .İyi geceler kızlar
Çok mutsuzum bugün öğleden sonra ve akşam misafirlerim vardı
Pastalar kurabiyeler poğaçalar 2gündür kendimi ne güzel tutmuştum size Çarşamba günü sürpriz yapım dedim ama olmadı hamur işlerinden fazla fazla yedim of gelen Arkadaşımın biri 55 kilo ben bildim bileli öyle ama gerçekten dikkatte ediyo Okadar güzel giyinmişki maşallah yüzüde çok güzel kıskanmıyom desem yalan olur of of kızlar gerçekten mutsuzum kocaman göbeğim ve kalçam var iri yarı bi kadın işte hiç bir al benisi olmayan biriyim işte
Siz benim içimi aça bildiğim tek insanlarsınız
kahvalti
3 yeşil zeytin
3 dilim ekmek
2 yumurta tavada
kibrit kutusu kadar beyaz peynir
çay
ara sütlü kahve
ikindi yayla çorbasi
olacak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?