4 Aylık kilo verme yarışması

helal sana yine yapmissin sporu masallah azmine. ben hedefime ulassam yürüyüş7n yüzüne bakmam :) tabi zayiflama amacli olaninin. benim icin hiç mahsuru yok
Tamam o halde canım. Diğer arkadaşlar aksini söyleyene kadar paylaşayım

Tamam o halde canım. Diğer arkadaşlar aksini söyleyene kadar paylaşayım
paylaş paylaş sen hakettiklerini yiyorsun şuan bizim hakkimiz yok senin gibi başarirsak yeriz buralarda boş boş geziniyorum motive amacli

doğru canim koca bir ay unutmuşsun magrifetini tabi buralara uğramazsan pek unutursun :)
Canim aslinda hergun yazilanlari mutlaka okurum ama telefondan yazmak zor oluyo yazamiyorum.yoksa mutlaka gecmisi okurum.
Haklisin aslinda insan buraya ne kadar yazarsa okadar dlyetinin farkinda oluyo.benim iki kucuk canavar okul ev derken ben diyet yaptigimi bile unutuyorum bazen.

bende bi ara tlfdan zor yaziyordum klavye kapaniyordu bu sitede . cocuklarin oldugunu bilmiyordum yada unutmusum :)

Hayirli gunler kizlarrr... Kahvaltimi cay keyfimi yatak keyfimi yaptim ama bi uyusukluk var bugun ustumde. Sabah namazindan sonra iki saat uyanik kaldim ondan oldu galiba. Yuruyuse cikayim da acilirim insallah yoksa evde yat yat nereye kadar ama dimi

bende bi ara tlfdan zor yaziyordum klavye kapaniyordu bu sitede . cocuklarin oldugunu bilmiyordum yada unutmusum :)
Kizim 4.5 yasinda ,oglum 14 aylik.yani evde surekli kosturmaca var canim.

Hayirli gunler kizlarrr... Kahvaltimi cay keyfimi yatak keyfimi yaptim ama bi uyusukluk var bugun ustumde. Sabah namazindan sonra iki saat uyanik kaldim ondan oldu galiba. Yuruyuse cikayim da acilirim insallah yoksa evde yat yat nereye kadar ama dimi
masallah enerjine hayranim.keske bende yuruyuse cikabilsem gercekten insanin ici aciliyor.

Kizim 4.5 yasinda ,oglum 14 aylik.yani evde surekli kosturmaca var canim.

masallah enerjine hayranim.keske bende yuruyuse cikabilsem gercekten insanin ici aciliyor.
oo kücükmüsler insallah destekcin vardir. benim kizimda 15 ay bitti. disari yiruyuse cikma aman bu ara hava carpabiliyor kizim ve ben hasta olduk gunesli gunde disarda yurudukten sonra

tabi canim ben fazla uyursam basim agrir az uyurken hafif atesim cikar genelde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…