Çok çok teşekkür ederim canım benim.suuu bıde yazmayı becersem cook güzel olcakk..canım senın adına cook sevndımm..aklım sendeydı..naptı??nasıl gectı mısalı??neysee okudum ogrendımm güzel gecmesıne ayrıca sevındımm..allah mutluluğunuzu daım etsın canımm
Gunaydın canım ,İyi geceler kızlar
Çok mutsuzum bugün öğleden sonra ve akşam misafirlerim vardı
Pastalar kurabiyeler poğaçalar 2gündür kendimi ne güzel tutmuştum size Çarşamba günü sürpriz yapım dedim ama olmadı hamur işlerinden fazla fazla yedim of gelen Arkadaşımın biri 55 kilo ben bildim bileli öyle ama gerçekten dikkatte ediyo Okadar güzel giyinmişki maşallah yüzüde çok güzel kıskanmıyom desem yalan olur of of kızlar gerçekten mutsuzum kocaman göbeğim ve kalçam var iri yarı bi kadın işte hiç bir al benisi olmayan biriyim işte
Siz benim içimi aça bildiğim tek insanlarsınız
canım özlemıstım senı , nasıl gectı sınav ?Selam kizlar uzuuun bir ara oldu ya oglum teog sinavina girdi o yuzden giremedim ve saldim biraz tabi ama s bedencim beni silmemis yola devam kilo veremeswveremesem de almasam iyi bari
sabah
ara
1 diyet biskuvi
aksam
1 dl tt ekmek
2 yk tavuk sote
1 sb kefir
merhaba tatım ;Selam kızlarrrr
Acaip yağmur var bugün burada bu da benim yürüyüşümü azalttı tabi
Sabah
1 közlenmiş biber, 1 dilim peynir, yarım dilim ekmek
Arada bir fincan sütlü kahve
Akşam 1 dilim börek ve yoğurt
Sporum daa
100 sguat
45 dakika yürüyüş
canımm senıde ozlemıstım , nerelerdesın ?suuu bıde yazmayı becersem cook güzel olcakk..canım senın adına cook sevndımm..aklım sendeydı..naptı??nasıl gectı mısalı??neysee okudum ogrendımm güzel gecmesıne ayrıca sevındımm..allah mutluluğunuzu daım etsın canımm
ay kelle yı cok severımOhhh afiyet olsun ben de aksama kelle corbasi yapacam 0 puan tabiki yanina da salat
menün güzel cnmkahvalti
3 yeşil zeytin
3 dilim ekmek
2 yumurta tavada
kibrit kutusu kadar beyaz peynir
çay
ara sütlü kahve
ikindi yayla çorbasi
olacak insallah
sağol canim kelle hic yapmadim annem yapar puanlar nedirOhhh afiyet olsun ben de aksama kelle corbasi yapacam 0 puan tabiki yanina da salat
sağol canim kelle hic yapmadim annem yapar puanlar nedir
ay kelle yı cok severımbendemı yapsam ... cok faydalı bır yiyecek , cok güzel bır secım ozellıkle çocuklara
1 dilim ekmek peynir cay halley yarim pakette biskuvi
sagol canimAfiyet olsun canim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?