4 Aylık kilo verme yarışması

Çok çok teşekkür ederim canım benim.
Rabbim cümlemize huzur mutluluk versin

Selam kızlarrrr
Acaip yağmur var bugün burada bu da benim yürüyüşümü azalttı tabi
Sabah
1 közlenmiş biber, 1 dilim peynir, yarım dilim ekmek
Arada bir fincan sütlü kahve
Akşam 1 dilim börek ve yoğurt
Sporum daa
100 sguat
45 dakika yürüyüş

Gunaydın canım ,
Ay mutsuz olacak ne var ya tatlım , tek derdın kılo olsun, ne buyuk problemı olan ınsanlar var , allah hastalık vermesın canım , hıc bırımızın kılosuda hastalık boyutunda degıl allaha sukur , sende kendine gore güzelsindir , ne demek albenisi olmayan kadın , bence cirkin kadın yok , bakımsız kadın vardır , her kadına biraz bakım , fıstık gıbı olur ..
Canını sıkmadan stres olmadan dikkat et canım gider kılocukların ama mutsuz olmana gerek yok , o 55 kg olan arkadasınında ne dertlerı sorunları vardır , güzel güzel gıyınmekle sorunsuz olunmuyor , bende 55 kg yum ,bir yere gıdınce çokta güzel gıyınmeye dıkkat ederım ama gel sen bana sor cokmu mutluyum dıye , tabıkıde hayır

canım özlemıstım senı , nasıl gectı sınav ?

merhaba tatım ;
dünde burada yağmur vardı , yaz yağmuru cok kotu olmaz heralde canım ?

kızlar menü paylaşmıyorum , cunku ne bulduysam yedım su son 3 gun
tatıl bana ıyı gelmedı , dikkat etmeye başlayınca yazarım , yoksa hangı bırını yazsam :)

canımm senıde ozlemıstım , nerelerdesın ?

ay kelle yı cok severım bendemı yapsam ... cok faydalı bır yiyecek , cok güzel bır secım ozellıkle çocuklara

Ben ve esim bayiliriz. Kizimda alisti bizimle beraber ne yersek yiyor... seviyorsan yap canim bence...

günaydın kızlar ,
sabah : 1 yumurta + 1 dılım peynır + 3 tane cherry domates + 3 zeytın + 1 dılım ekmek

Hayirli gunler canlarim. Dun hem hastaneye gittim hemde aksam misafir doluydu ev yazamadim. Dun aksama kadar hic bi sey yemedim aksam ise of off ki ne of... browni kekler tuzlu ikramlar cekirdek karpuz falan derken yarin artiyim kesin dedim. Ama sabah namazindan sonra bir ishal oldum ki o kadar karistirmaya sormayin gitsin. Amma cok konustum hee... Neyse gelelim kiloma 60.7 yani 100 gr vermisim buna da sukur dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…