Çok genç sayılmam aslında 26 yaşıma girdim canım.ay ne güzel nişanlısın demek . daha görecek ne güzel günlrin var . yaşın kaç . erken atanmışsın
Aaa öyle deme tatlım ya buraya yazmadığım gün inan vicdan azabı duyuyorumSen hedefine ulastin cnm sana dicek lafimiz yok bizim
sence kalori hesabıyla olur mu peki bu işBi 10 kiloya bu iş tamamdır
Ben ilk zayiflamaya basladigimda oyle baslamistim canim zaten cok sure gecmeden her seyin kalori degerini ogreniyorsun bir sure sonrasence kalori hesabıyla olur mu peki bu iş
Günaydın canım ,Hayirli cumalar kizlaarrrr... Bugun hava cok guzel burada insanin ici kipir kipir oluyor
Evet canim biz bu yil dogru duzgun kar kis gormedik. Rabbim hayreylesinGünaydın canım ,
Istanbulda fırtına var resmen , o kadar cok gök gürledi o kadar yağmur yagdıkı , kısın bile aynısıı görmedik , mevsimler cok değişiyor allahım korusun bizi
Hedef 56 inşallah. Ama en son 10 sene önce gördümduVücut yapısı çok önemli tabi kimi vardır aynı boyda 70 ken fit görünür kimi de 65 le balık etli durur.
Ama genelde 7 ile 10 kilo civarı boyundan aşağı olursan çok iyi duruyor
Oooo daha neler gorursun xanim. Ben ortaokuldaki kilomu gordum cok komik dimi:))Hedef 56 inşallah. Ama en son 10 sene önce gördümdu
ay süper kaçken kaçı gördün merak ettim . yani ortaokul kilon kaçtıOooo daha neler gorursun xanim. Ben ortaokuldaki kilomu gordum cok komik dimi:))
ben de akşam yemeğini 5 gibi yedim . kabak mücver yaptım . yağda kızarttım falan . ama yanında ekmek yemedim . 2 3 kaşık pilav yedim . bol su . bi de ıce tea içiyoruz kolayı kestim yani. yarına kadar sofra yooook . öğlenleri artık kendime sofra hazırlamıyorum . bir tabak domates salatalık falan . ekmekk yokkkSelam kizlaarrrr... Sabah 1 yumurta ve 1 dilim peynir. Aksam bamya yemegi ve yogurt yedim. Spor olarak da 30 dakika yuruyus 30 dakika plates 100 sguat
99 dan 60 a düştüm canımay süper kaçken kaçı gördün merak ettim . yani ortaokul kilon kaçtı
Mücveri fırında yapsana canım çok güzel oluyor. Yağlı kağıttaben de akşam yemeğini 5 gibi yedim . kabak mücver yaptım . yağda kızarttım falan . ama yanında ekmek yemedim . 2 3 kaşık pilav yedim . bol su . bi de ıce tea içiyoruz kolayı kestim yani. yarına kadar sofra yooook . öğlenleri artık kendime sofra hazırlamıyorum . bir tabak domates salatalık falan . ekmekk yokkk
oyyy 99 cokmuşşş... inşallah bir daha almazsın . şimdi kaçsın . maşallah yaa ama nasıl da vermişsin99 dan 60 a düştüm canım
hımm keşke mesajını önce görseydimmm :) bi dakine artık.. bide acele pişmesi gerekiodu . geçe kalmadan yiyip spora gidioruz da ondanMücveri fırında yapsana canım çok güzel oluyor. Yağlı kağıtta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?