4 Aylık kilo verme yarışması

Hayirli cumalar kizlaarrrr... Bugun hava cok guzel burada insanin ici kipir kipir oluyor

Hayirli cumalar kizlaarrrr... Bugun hava cok guzel burada insanin ici kipir kipir oluyor
Günaydın canım ,
Istanbulda fırtına var resmen , o kadar cok gök gürledi o kadar yağmur yagdıkı , kısın bile aynısıı görmedik , mevsimler cok değişiyor allahım korusun bizi

Günaydın canım ,
Istanbulda fırtına var resmen , o kadar cok gök gürledi o kadar yağmur yagdıkı , kısın bile aynısıı görmedik , mevsimler cok değişiyor allahım korusun bizi
Evet canim biz bu yil dogru duzgun kar kis gormedik. Rabbim hayreylesin

Ben de basladim kizlar artik yemin ettim 1 hazirana kadar bana tatli yok.
sabah
1 salatalık
1kk süzme peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek

ara
sekersiz sütlü nescafe

oglen
yumurta
1 bardak ayran
salata
sekersiz cay

ikindi
1 bardak sut icine 2-3 yk cornflex

aksam
5 yk karnabahar
1 kase mercimek çorbası
salata
1 kase yogurt olacak

spor olayina baslayabilirmiyim bilmiyorum ama vakit buldugum anda kitap okumak kuran okumak istiyorum. Belki bisikler surerek kitap okurum

Selam kizlaarrrr... Sabah 1 yumurta ve 1 dilim peynir. Aksam bamya yemegi ve yogurt yedim. Spor olarak da 30 dakika yuruyus 30 dakika plates 100 sguat

Vücut yapısı çok önemli tabi kimi vardır aynı boyda 70 ken fit görünür kimi de 65 le balık etli durur.
Ama genelde 7 ile 10 kilo civarı boyundan aşağı olursan çok iyi duruyor
Hedef 56 inşallah. Ama en son 10 sene önce gördümdu

Sbeden cim tahlillerin icin gidecektin yanlis hatirlamiyorsam nasil cikti sonuclar tatlim

Selam kizlaarrrr... Sabah 1 yumurta ve 1 dilim peynir. Aksam bamya yemegi ve yogurt yedim. Spor olarak da 30 dakika yuruyus 30 dakika plates 100 sguat
ben de akşam yemeğini 5 gibi yedim . kabak mücver yaptım . yağda kızarttım falan . ama yanında ekmek yemedim . 2 3 kaşık pilav yedim . bol su . bi de ıce tea içiyoruz kolayı kestim yani. yarına kadar sofra yooook . öğlenleri artık kendime sofra hazırlamıyorum . bir tabak domates salatalık falan . ekmekk yokkk

Mücveri fırında yapsana canım çok güzel oluyor. Yağlı kağıtta

Mücveri fırında yapsana canım çok güzel oluyor. Yağlı kağıtta
hımm keşke mesajını önce görseydimmm :) bi dakine artık.. bide acele pişmesi gerekiodu . geçe kalmadan yiyip spora gidioruz da ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…