4 Aylık kilo verme yarışması

Merhaba canlarıımmm
Menü paylaşımı yapıp yapmama konusunda kararsızım ama yapim hadi
Sabah bir dilim browni
Öğle de kuru fasulye pilav salata karışık kızartma yedim.
Pişman falan değilim valla.
Spor olarak da
100 sguat
1 saat 15 dakika yürüyüş
Nasip olursa 59 görünce foto atcam kızlar bakalım fark var mı yorum yaparsınız.

Aksam yiyecek misin peki. Ben de 3 gibi. İyi yedim. Kıymalı menemen yedim ama çok az ekmekle. Bi tane de kabak mücver . Şimdiden aciktim

Tatlida sadece browni ve mozaik pastaya dayanamiyorm cnm bende olsam yerdm :) benim menülerimde kurufasülye nohut pilav makarna cay karpuz pek göremezsiniz hicc sevmem ve yemem :)

Tatlida sadece browni ve mozaik pastaya dayanamiyorm cnm bende olsam yerdm :) benim menülerimde kurufasülye nohut pilav makarna cay karpuz pek göremezsiniz hicc sevmem ve yemem :)
Evet bide kendim yapıyorum gönül rahatlığıyla yiyorum en azından.
Karpuz ad olarak verilse inan çocuğuma veririm o derece çok seviyorum yaa

Süpersinya :)))))))) ben hic ama hic yiyemiyorm annem kücükken suyunu iciriyomus bana tiksindim sanirim o zamanlarda:)

Süpersinya :)))))))) ben hic ama hic yiyemiyorm annem kücükken suyunu iciriyomus bana tiksindim sanirim o zamanlarda:)
Ay evet bıktırma ilkesi gibi olmuş sen de.
Bende de keloğlan filmlerine karşı var. Bıcırık cankız adını bile duysan tüylerim diken diken oluyor.
Etrafımdakiler dalga geçer hep benle

Ay evet bıktırma ilkesi gibi olmuş sen de.
Bende de keloğlan filmlerine karşı var. Bıcırık cankız adını bile duysan tüylerim diken diken oluyor.
Etrafımdakiler dalga geçer hep benle
:)))) keloglan bi ara cidden cok yayinlanirdi

Karpuza ben de bayılırım. Gebelikte sekerden dolayi yiyemedim. Ama dogum yaptim....
daha hastaneden cikmadan esime karpuz getir
bana dedim. Mevsimi tam gelse de doya doya yesek....

Merhaba kızlarrr
Bugün hava öyle soğuk ki nasıl anlatayım.Kaşe ve çizme giydim o derece.
Sabah 1 közlenmiş biber yarım domates ve 1 yumurta
Akşam 1 domates 1 salatalık 1 soğan ve ton balığından salata
Spor daa
100 sguat
45 dakika leslie 3 mil.

Kizlaaarrrr nerelerdesiniz yaa sayfamiz ucuncu sayfalara sarkmis ben de yazmayayim da tam olsun bari olmuyor ama boyle

Sabah yarim domates yarim salatalik bir dilim peynir. Aksam firinda sebzeli hindi. Spor yapmicam bugun canim istemiyor. Sadece 150 sguat.

Gunaydinn. Ben bu hafta fazlaca kacamak yapmama ragmen kg almamisim ama.vermemisimde, regl de olucam sanirim siskiligimin diver nedenide o kg ayni 62.900

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…