İnşallah almam canımoyyy 99 cokmuşşş... inşallah bir daha almazsın . şimdi kaçsın . maşallah yaa ama nasıl da vermişsin
Eveeettt hiç bir yemekten taviz vermeden yiyoruz sadece küçük değişimlerlehımm keşke mesajını önce görseydimmm :) bi dakine artık.. bide acele pişmesi gerekiodu . geçe kalmadan yiyip spora gidioruz da ondan
Afiyet olsun canım çok güzel ve sağlıklı bir menü maaşallahArkadaşlar selam,
Sabah
Süt ve k-fleks
Sütlü kahve (işe giderken)
Öğlen
Domates Çorbası(küçük kase)
Salata(3 Kaşık)
Yoğurt (2 Kaşık)
2 tane sulu köfte
Akşam
Yoğurtlu Çiğ semizotu
5-6 yemek kaşığı etsiz bezelye yemeği
Tuzsuz 7-8 erik, minik kase Çilek.
valla bu kez benim diyet farklı işlio eşim yanımda değilken yazğsız tuzsuz yapardım ya da yapmazdım bile yemek geçiştirirdim akşam yemeğini. geçen seneydi o . busene maalesef akşam yemekleri aynı pişmek zorunda. yağsız eksik yaparsam olmaz şimdi. ama ben öncesinde bol su içiyorum çabuk doyuyorum . bir de ekmek yemiyorum yoksa yemekler aynı. ama kilom azalmaya başladı tabi. inşallah böyle devam eder. gün gün azalma görelimEveeettt hiç bir yemekten taviz vermeden yiyoruz sadece küçük değişimlerle
bu yazdıkların dışında hiç bir şey yemediysen valla maşallah vcanım ya. tatlı ihtiyacını nasıl gideriyosun .Arkadaşlar selam,
Sabah
Süt ve k-fleks
Sütlü kahve (işe giderken)
Öğlen
Domates Çorbası(küçük kase)
Salata(3 Kaşık)
Yoğurt (2 Kaşık)
2 tane sulu köfte
Akşam
Yoğurtlu Çiğ semizotu
5-6 yemek kaşığı etsiz bezelye yemeği
Tuzsuz 7-8 erik, minik kase Çilek.
Ekmek yemiyorum bende gayet de güzel doyuyorumvalla bu kez benim diyet farklı işlio eşim yanımda değilken yazğsız tuzsuz yapardım ya da yapmazdım bile yemek geçiştirirdim akşam yemeğini. geçen seneydi o . busene maalesef akşam yemekleri aynı pişmek zorunda. yağsız eksik yaparsam olmaz şimdi. ama ben öncesinde bol su içiyorum çabuk doyuyorum . bir de ekmek yemiyorum yoksa yemekler aynı. ama kilom azalmaya başladı tabi. inşallah böyle devam eder. gün gün azalma görelim
canim sana yazmistim 12 de ozel mesaj olrakSbeden cim tahlillerin icin gidecektin yanlis hatirlamiyorsam nasil cikti sonuclar tatlim
teşekkür ederim, iş yerinde dengeli oluyor yemekler, seçiyorum, evde de hafif şeyler tercih ediyorum. Yeşil çay için arkadaşlar bir de önerim, ben daha önce gerçekten ödem attım o sayede.Afiyet olsun canım çok güzel ve sağlıklı bir menü maaşallah
Yenice gördüm canım yazdım sana bende becerebildiysem tabicanim sana yazmistim 12 de ozel mesaj olrak
Ohh süper valla sıkılaşsın vücutlaarrrIstanbulda da hava süper cnm:)
Bende erkenden kalktim yarim saat eliptik bisikletimde calistm iyi geldi
Ben çok yoğundum canım bugün öğle olmadan bi çıktım akşam geldim.Kizlar nerelerdesiniz??
canım selamSelam kızzlaarrr
Menümü paylaşıp ibadetlerime koşayım hemen
Sabah sucuklu yumurta
Öğle 4 tane çiğ köfte
Akşam tavuk ciğeri ve ayran
Sporum da
100 sguat
1.5 saat yürüyüş.
Ve aleykum selamcanım selam
hep okuyorum seni masaallahın var ya
bişey sorcam nasıl bu kadar az yiyosun ara öğun yok mu
ben atıstırmaya cok alıstım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?