- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
ay inşallah kızlar . o kadar stres yapmıştım ki adet olunca deli gibi ağladım . haliyle bebek varsa die spor yapmamalar. mutsuz olduğum için bol tatlı yiyip uyumalar 65 66 ları gösterdi bana. yaklaşık 2 haftadır dikkat ediorum . bir haftadır da spor yapıorum . 62.8 i gördüm . hedef 58 inşallah veririrmKilo hikayeni anlat bize canim.ne zaman kafandan bebis sıkıntısını atarsan rahatlarsin bir bakmissin oluvermis
umutlandım doğrusuCanım üzülme bebek için , herkesin eninde sonunda oluyor , sen ne zaman bebeğı kafana takmaz isen o zaman oluyor ama , benım arkadaşım 6 sene bebek hasretinden sonra babası vefat ettı ondan sonra uzuntuluydu bebek işini bıraktı o ay hamıle kaldı , kac kere tup bebek denedı olmadı , kendılıgıden oldu iş kafada bitiyor , ne kadar stres yaparsan o kadar sıkıntı yasarsın canım , herkesın oluyor benımde enınde sonunda olacak dıye dusun mutlaka olacaktır ,
umutlandım doğrusu.çok duydum benzer hikayeleri . inşallah ben de kafamdan attım kilo vermeye çalıştığğım ay hamile kaldım derim inşallah hedeflediğim kiloya ulaşıp .öyle kalırım . no problem no stres :) desteklerinizle ben de burada kafa dağıtcam . hep beraber tüm güzel hayallerimize kavuşalımm.
Cnm ibrahim saracoglunun incir kürü var hamile kalmak isteyenler icin. Hatta bununla ilgili bu sitede topiklerde var. Olumlu sonuclar alan insanlar baya fazla bi dene istersenumutlandım doğrusu.çok duydum benzer hikayeleri . inşallah ben de kafamdan attım kilo vermeye çalıştığğım ay hamile kaldım derim inşallah hedeflediğim kiloya ulaşıp .öyle kalırım . no problem no stres :) desteklerinizle ben de burada kafa dağıtcam . hep beraber tüm güzel hayallerimize kavuşalımm.
Evet canım öğretmenim ya ailem nişanlım bi taraftan veliler öğrenciler bi taraftan neredeyse zorla yemek yedirecekler yaaOgretmen misin ben de ogretmenm. Benim de öğrencinin d. Günü mus. İki dilim pasta getirdi . Yemedimmmm. Kırılmasın diye ucundan aldım iki çatal cik
Olur rabbimin izni ile canım sen dua et sabır et gerisini tevekkül et.Kizlarrr benimle de ilgilenin . Bebek yapamiyinca diyet Topicinde umut arar oldum en azından burda çabalarının sonucunu alıyo rsun. Bebek her ay gelmiyor. Regl günleri bunalım yaşamaktan bıktım. Şimdi kafamı kilo vermeye taktım. ..
Bi 10 kiloya bu iş tamamdırcanım 160 boyundayım, 63 kiloyum. yaşımda 25
Ben de boşladım sanki dimi canım ya çok mahcubum vallaKizlar herkes silkelensin kendine gelsin sanki bu ara diyeti pek önemsemiyr gibi duranlar varkilo verebilenler devamini saglasin veremeyenlerde elini cabuk tutsun yaz kapida. Topigimizi biraz canlandiralimya hep birlikte
ilgin için teşekkürler canım . kürler genelde yumurtlama ile ilgili problem yaşayanlar için oluyor da benim . her şey yolundaymış doktor ölee dedi de . ben çok stres yapıorum . ama bu topicte kafam rahat . kilo vermek çalışmalrı iii geldiiCnm ibrahim saracoglunun incir kürü var hamile kalmak isteyenler icin. Hatta bununla ilgili bu sitede topiklerde var. Olumlu sonuclar alan insanlar baya fazla bi dene istersen
canim cocuk sansini arttirmak icin yediklerinize dikkat edin. yumurtalari arttiran vs detaylari hatirlamiyorum bugun haberlerde izledim atv de domatesten tere otundan filan bahsediyordu bunlar cok önemli detaylar arsivden bak bugunun haberineKizlarrr benimle de ilgilenin . Bebek yapamiyinca diyet Topicinde umut arar oldum en azından burda çabalarının sonucunu alıyo rsun. Bebek her ay gelmiyor. Regl günleri bunalım yaşamaktan bıktım. Şimdi kafamı kilo vermeye taktım. ..
ben,m de yaş 28 kilo 63 diyeyim . boy 1.63 kaç olmam gerek senceBi 10 kiloya bu iş tamamdır
ne zamandir evlisin canim. hangi sehirdesin .ama burada yazmak istemezsen anlarimilgin için teşekkürler canım . kürler genelde yumurtlama ile ilgili problem yaşayanlar için oluyor da benim . her şey yolundaymış doktor ölee dedi de . ben çok stres yapıorum . ama bu topicte kafam rahat . kilo vermek çalışmalrı iii geldii
tamam şekerimCanim cok ozur diliyorum... kuzenimin dugun kosturmacamiz var affet beni62.900 kg
şu ara bu fikri rafa kaldırmalıyım ya . yaza hazırlık için gitsin kilolarrrr. hayırlısı tabi de gelirse bebiş kışın da gelebilir. artık takmamaya çalıorum.canim cocuk sansini arttirmak icin yediklerinize dikkat edin. yumurtalari arttiran vs detaylari hatirlamiyorum bugun haberlerde izledim atv de domatesten tere otundan filan bahsediyordu bunlar cok önemli detaylar arsivden bak bugunun haberine
hemen degistiriyimsbeden hedefimi degistirdim cnm 59 yaptim
bitlis. 3 yıllk canım . öğrtmenim burda. memleket ankara tabine zamandir evlisin canim. hangi sehirdesin .ama burada yazmak istemezsen anlarim
ay ne güzel nişanlısın demek . daha görecek ne güzel günlrin var . yaşın kaç . erken atanmışsınEvet canım öğretmenim ya ailem nişanlım bi taraftan veliler öğrenciler bi taraftan neredeyse zorla yemek yedirecekler yaa
Sen hedefine ulastin cnm sana dicek lafimiz yok bizimBen de boşladım sanki dimi canım ya çok mahcubum valla
Vücut yapısı çok önemli tabi kimi vardır aynı boyda 70 ken fit görünür kimi de 65 le balık etli durur.ben,m de yaş 28 kilo 63 diyeyim . boy 1.63 kaç olmam gerek sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?