4 Aylık kilo verme yarışması

Kilo hikayeni anlat bize canim.ne zaman kafandan bebis sıkıntısını atarsan rahatlarsin bir bakmissin oluvermis
ay inşallah kızlar . o kadar stres yapmıştım ki adet olunca deli gibi ağladım . haliyle bebek varsa die spor yapmamalar. mutsuz olduğum için bol tatlı yiyip uyumalar 65 66 ları gösterdi bana. yaklaşık 2 haftadır dikkat ediorum . bir haftadır da spor yapıorum . 62.8 i gördüm . hedef 58 inşallah veririrm

umutlandım doğrusu .çok duydum benzer hikayeleri . inşallah ben de kafamdan attım kilo vermeye çalıştığğım ay hamile kaldım derim inşallah hedeflediğim kiloya ulaşıp .öyle kalırım . no problem no stres :) desteklerinizle ben de burada kafa dağıtcam . hep beraber tüm güzel hayallerimize kavuşalımm.

Cnm ibrahim saracoglunun incir kürü var hamile kalmak isteyenler icin. Hatta bununla ilgili bu sitede topiklerde var. Olumlu sonuclar alan insanlar baya fazla bi dene istersen

Ogretmen misin ben de ogretmenm. Benim de öğrencinin d. Günü mus. İki dilim pasta getirdi . Yemedimmmm. Kırılmasın diye ucundan aldım iki çatal cik
Evet canım öğretmenim ya ailem nişanlım bi taraftan veliler öğrenciler bi taraftan neredeyse zorla yemek yedirecekler yaa

Olur rabbimin izni ile canım sen dua et sabır et gerisini tevekkül et.

Eveeetttt ben geldiimmmmm
Ben bugün hiiçççç menü yazmayayım kızlar
Ama 1.5 saat yürüyüş ve 100 sguat yapıldı tabiki kaçar mı benden he heeyyttt bee

Cnm ibrahim saracoglunun incir kürü var hamile kalmak isteyenler icin. Hatta bununla ilgili bu sitede topiklerde var. Olumlu sonuclar alan insanlar baya fazla bi dene istersen
ilgin için teşekkürler canım . kürler genelde yumurtlama ile ilgili problem yaşayanlar için oluyor da benim . her şey yolundaymış doktor ölee dedi de . ben çok stres yapıorum . ama bu topicte kafam rahat . kilo vermek çalışmalrı iii geldii

canim cocuk sansini arttirmak icin yediklerinize dikkat edin. yumurtalari arttiran vs detaylari hatirlamiyorum bugun haberlerde izledim atv de domatesten tere otundan filan bahsediyordu bunlar cok önemli detaylar arsivden bak bugunun haberine

ne zamandir evlisin canim. hangi sehirdesin .ama burada yazmak istemezsen anlarim

canim cocuk sansini arttirmak icin yediklerinize dikkat edin. yumurtalari arttiran vs detaylari hatirlamiyorum bugun haberlerde izledim atv de domatesten tere otundan filan bahsediyordu bunlar cok önemli detaylar arsivden bak bugunun haberine
şu ara bu fikri rafa kaldırmalıyım ya . yaza hazırlık için gitsin kilolarrrr. hayırlısı tabi de gelirse bebiş kışın da gelebilir. artık takmamaya çalıorum.

Evet canım öğretmenim ya ailem nişanlım bi taraftan veliler öğrenciler bi taraftan neredeyse zorla yemek yedirecekler yaa
ay ne güzel nişanlısın demek . daha görecek ne güzel günlrin var . yaşın kaç . erken atanmışsın

ben,m de yaş 28 kilo 63 diyeyim . boy 1.63 kaç olmam gerek sence
Vücut yapısı çok önemli tabi kimi vardır aynı boyda 70 ken fit görünür kimi de 65 le balık etli durur.
Ama genelde 7 ile 10 kilo civarı boyundan aşağı olursan çok iyi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…