ama kilo bildirimi yapmadinAyy cok mutluyum suan 60.69 birinci secilmisim.cok sukurhic bikmadan kendie taviz vermeden yaptim diyetimi bugune kadar kilo veren arkadaslarida cok.tebrik ediyorum..ne zamandir menu yazmiyodum hemen yazayim
Sabah
2 dilim tam bugday ekmegi
Haslanmis yumurta
Bir kk peynir
4 adet yesil.zeytin
Salatalik domates
Yesil cay. .. Sabah 7 gibi yaptim kahvaltimi 10 bucuk gibide ara ogun olarak 4 adet kuru kaysi yiyorum 2 saat sonrada ogle yemegimi..umarim herkes istedigi hedef kg ulasir
yeme yeme bu yine kilo alir baksana nasil yiyo derlerMerhaba kizlaaarrrr... Okul cikisi veliye yemege davetliyim bugun homidi girtlak yemesem bari
Ay evet vallaha derler:))yeme yeme bu yine kilo alir baksana nasil yiyo derler
Ben protein agirlikli besleniuorum canim bide en az bir saat spor yapiyorumarkadaşlar hangi yöntemlerle kilo veriyorsunuz, benim 14. günüm kalori hesabı yapıyorum, henüz tartılmadım. kalori hesabı yaparak zayıflayan var mı burda
Ben protein agirlikli besleniuorum canim bide en az bir saat spor yapiyorum
Boyun ve kilon kacti canimben sadece yağ ve karbonhidrattan uzak durarak besleniyorum. spor yapmaya şu sıralar hiç vaktim yok. günlük 1000 kalori sınırı koydum kendime bazen tamamlayamıyorum bile. İnşaallah işe yarar.
aramiza katil canim her carsamba kilo bildirim yapiyoruz . bu ara havalar isindi biralar sakinlesti. ben sahsen kafam gore takiliyorum abur cuburdan pilavdan ekmekten vs uzagim.her firsatta yuruyus yapmaya calsyrm son yuruyuste hava carpti cok hasta oldum hala iyolesmedm tam.olarak . kac kilo gordun en fazlaben sadece yağ ve karbonhidrattan uzak durarak besleniyorum. spor yapmaya şu sıralar hiç vaktim yok. günlük 1000 kalori sınırı koydum kendime bazen tamamlayamıyorum bile. İnşaallah işe yarar.
Bence her gün baskül é cikmalisin. Motive ediyor insanı gr . Fark etse dearkadaşlar hangi yöntemlerle kilo veriyorsunuz, benim 14. günüm kalori hesabı yapıyorum, henüz tartılmadım. kalori hesabı yaparak zayıflayan var mı burda
Ogretmen misin ben de ogretmenm. Benim de öğrencinin d. Günü mus. İki dilim pasta getirdi . Yemedimmmm. Kırılmasın diye ucundan aldım iki çatal cikMerhaba kizlaaarrrr... Okul cikisi veliye yemege davetliyim bugun homidi girtlak yemesem bari
Kizlarrr benimle de ilgilenin . Bebek yapamiyinca diyet Topicinde umut arar oldum en azından burda çabalarının sonucunu alıyo rsun. Bebek her ay gelmiyor. Regl günleri bunalım yaşamaktan bıktım. Şimdi kafamı kilo vermeye taktım. ..aramiza katil canim her carsamba kilo bildirim yapiyoruz . bu ara havalar isindi biralar sakinlesti. ben sahsen kafam gore takiliyorum abur cuburdan pilavdan ekmekten vs uzagim.her firsatta yuruyus yapmaya calsyrm son yuruyuste hava carpti cok hasta oldum hala iyolesmedm tam.olarak . kac kilo gordun en fazla
Kizlarrr benimle de ilgilenin . Bebek yapamiyinca diyet Topicinde umut arar oldum en azından burda çabalarının sonucunu alıyo rsun. Bebek her ay gelmiyor. Regl günleri bunalım yaşamaktan bıktım. Şimdi kafamı kilo vermeye taktım. ..
Canım üzülme bebek için , herkesin eninde sonunda oluyor , sen ne zaman bebeğı kafana takmaz isen o zaman oluyor ama , benım arkadaşım 6 sene bebek hasretinden sonra babası vefat ettı ondan sonra uzuntuluydu bebek işini bıraktı o ay hamıle kaldı , kac kere tup bebek denedı olmadı , kendılıgıden oldu iş kafada bitiyor , ne kadar stres yaparsan o kadar sıkıntı yasarsın canım , herkesın oluyor benımde enınde sonunda olacak dıye dusun mutlaka olacaktır ,Kizlarrr benimle de ilgilenin . Bebek yapamiyinca diyet Topicinde umut arar oldum en azından burda çabalarının sonucunu alıyo rsun. Bebek her ay gelmiyor. Regl günleri bunalım yaşamaktan bıktım. Şimdi kafamı kilo vermeye taktım. ..
canım 160 boyundayım, 63 kiloyum. yaşımda 25Boyun ve kilon kacti canim
ama kilo bildirimi yapmadin
Kizlar herkes silkelensin kendine gelsin sanki bu ara diyeti pek önemsemiyr gibi duranlar varkilo verebilenler devamini saglasin veremeyenlerde elini cabuk tutsun yaz kapida. Topigimizi biraz canlandiralimya hep birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?