4 Aylık kilo verme yarışması

Size söz misafirlerim gelsede bırakmıcam Yaparım onlar için en iyisi bol çeşitli gözüm kalırsa bi iki lokma alır kalkarım

Of şimdi yine tartıldım yine moralim bozuldu ama pes etmek yok her güzelliğin bi zorluğu olacak dimi ama

Tatlıtambak sen neler yapıyon çok azimli gördüm seni benide gaza getir canım bu ara bi motivasyonum düştü

Iyi geceler kizlar
Off cok yoruldum bugun yine
Aksamdan bu saate temizlikle ugrastim sagolsun esim yardim etti
Az bir isim kaldı yarina biter
Tatil de dinlenmek istiyorum

menum
ogle
2 lahmacun
Ayran

aksam
Salata
Corba
Yogurt

Ara
Bir az pestil

Iyi menu Tatlim
Aynen devam☺

Canim kilonu korusan bile kardir
Guzel dileklerin içinde tesekkurler
Ins hepimiz icin gecerli olur

Sakın pes etmeyin kızlar ben 3 aydır al ver nerdeyse aynı yerde sayıyorum sıkıldım artık bu durumdan 1 valiz kıyafetim var olmayan çok az giyilmis ve ilk hedefim onlara girmek. 77-79 arası....
2 eteklee idare etmekten de bıktım. Zayiflayacam da sonra alırım diye diye 1 seneden fazladır onları giyiyorum farkettim.
Yeni bir ben olmak güzel güzel giyinmek içinpes etmek yok. 3 gündür iyi gidiyorum gibi spora da devam ihmal etmiyorum.
tartılmak içimden gelmiyor ve cok rahatım yani.

Günaydın kızlar
Kahvaltım
Yarım yumurta
2zeytin
2dilim peynir
3yrmek kaşığı yoğurt 2yemek kaşığı tahin pekmez
2-3çatal patates kızartması
1dilim ekmek
Şekersiz çay

Ah ah bendensin canım bende aynı dertten müzdaribim dolap yığınla Kıyafet dolu ben 4-5 Parça bişey giyinebiliyorum:((
Ama bitecek hadi bakalım kolay ve azim gelsin

Tatlıtambak her gün yürüyüş yapabiliyonmu veya spor ne Tür spor yapıyon biraz bahsetsene

Günaydın kızlar
Kahvaltım
Yarım yumurta
2zeytin
2dilim peynir
3yrmek kaşığı yoğurt 2yemek kaşığı tahin pekmez
2-3çatal patates kızartması
1dilim ekmek
Şekersiz çay

Canım patates e bence ağzını sürme bile
tahin pekmez bende bayılırım. Ama bıraktım canım yoksa dibini görüyorum. Bir müddet ara verdim. Kizlar tartilmiyorum ama kilo veriyorum galiba

Canim benim sinavlarin hayirlisiyla bitsin insallah sonrasinda diyete daha iyi adapte olursun is dershane ev derken yeme duzeni illaki bozuluyo heleki miss gibi anne yemekleri varken bu donemde kilonu korusan bile yeter zaten 28 subata da az kaldi allah zihin acikligi versin canimcim

Anne yemekleri ne yaparsak yapalım onların tadı bir başka oluyo demi.sen kaç kiloydun canım

Bu sabah klasik kahvaltim her zamanki gibi

1 haslanmis yumurta
2 dilim beyaz peynir
5 ad zeytin
Salatalik
2 dilim ekmek
2 fincan biberiyeli yesil cay

Ara
Bir kupa tarcinli sutlu turk kahvesi

Canım patates e bence ağzını sürme bile
tahin pekmez bende bayılırım. Ama bıraktım canım yoksa dibini görüyorum. Bir müddet ara verdim. Kizlar tartilmiyorum ama kilo veriyorum galiba
Vaaaoooovvv senin azmin süper canım sen beni rakip seçmiştin demi tatlım hadi bakalım kim daha çabuk kilo verecek (yarışı biraz canlandıralım değilmi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…