- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
İşte bu helal olsun sanaSize söz misafirlerim gelsede bırakmıcam Yaparım onlar için en iyisi bol çeşitli gözüm kalırsa bi iki lokma alır kalkarım
Iyi menu Tatlime
Yeni
Bugün kü menüm
sabah
1 dilim ekmek
Peynir
öğlen
2 yumurta ile Menemen
yeşillik
2 yeşil zeytin
1 kase yoğurt
ara
1 portakal
çok küçük bir elma
Kaçamak arası
2 dilim ekmek üstüne çikolata
bundan sonra hergün kendime 1 tatli hakkı verdim yoksa gece geç saate saldırıyorum
akşam
1 tabak acı soslu brokoli
Canim yaaaaKoparmıyım hiç burdan asla 55 kg a kadar buradayım hatta yine bile gitmem devam eden Arkadaşlara motivasyon için yine buradayım
Canim kilonu korusan bile kardirmerhaba hanımlar ,yarın yarıyıl tatili için memlekete gidiyorum.zayıflamaya devam ama orda internete girme şansım yok maalesef.2 hafta bildirim için izin istiyorum.okulların açıldığı gibi burdayım ama.şimdşden teşekkürler.hepinize bol bol verilen kilolar ve incelen ,güzelleşen bedenler ve mutmain olmuş ruhsa durumlar diliyorum.
Ah ah bendensin canım bende aynı dertten müzdaribim dolap yığınla Kıyafet dolu ben 4-5 Parça bişey giyinebiliyorum:Sakın pes etmeyin kızlar ben 3 aydır al ver nerdeyse aynı yerde sayıyorum sıkıldım artık bu durumdan 1 valiz kıyafetim var olmayan çok az giyilmis ve ilk hedefim onlara girmek. 77-79 arası....
2 eteklee idare etmekten de bıktım. Zayiflayacam da sonra alırım diye diye 1 seneden fazladır onları giyiyorum farkettim.
Yeni bir ben olmak güzel güzel giyinmek içinpes etmek yok. 3 gündür iyi gidiyorum gibi spora da devam ihmal etmiyorum.
tartılmak içimden gelmiyor ve cok rahatım yani.
Günaydın kızlar
Kahvaltım
Yarım yumurta
2zeytin
2dilim peynir
3yrmek kaşığı yoğurt 2yemek kaşığı tahin pekmez
2-3çatal patates kızartması
1dilim ekmek
Şekersiz çay
Canim benim sinavlarin hayirlisiyla bitsin insallah sonrasinda diyete daha iyi adapte olursun is dershane ev derken yeme duzeni illaki bozuluyo heleki miss gibi anne yemekleri varkenkızlar ben uzun sure gıremıycem sanırım kılomu bıldırmeye dahı gıremedım zaten yuzumde tutmadı kılo almısım hemde fena
benı lısteden sılın ıstersenız sınav sonrası gelırım ancak hepınıze basarılar dılıyorummmmmmm
Anne yemekleri ne yaparsak yapalım onların tadı bir başka oluyo demi.sen kaç kiloydun canımCanim benim sinavlarin hayirlisiyla bitsin insallah sonrasinda diyete daha iyi adapte olursun is dershane ev derken yeme duzeni illaki bozuluyo heleki miss gibi anne yemekleri varkenbu donemde kilonu korusan bile yeter zaten 28 subata da az kaldi allah zihin acikligi versin canimcim
Canim ben bu sabah 72.2 ciktim tartidaAnne yemekleri ne yaparsak yapalım onların tadı bir başka oluyo demi.sen kaç kiloydun canım
Vaaaoooovvv senin azmin süper canım sen beni rakip seçmiştin demi tatlım hadi bakalım kim daha çabuk kilo verecek (yarışı biraz canlandıralım değilmi)Canım patates e bence ağzını sürme bile
tahin pekmez bende bayılırım. Ama bıraktım canım yoksa dibini görüyorum. Bir müddet ara verdim. Kizlar tartilmiyorum ama kilo veriyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?