- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Yok canım diyet ürünü hiç bişey kullanmıyorumkolayı zero mu içiyorsun :)
ben de kola içtim de bugun suç arkadaşı arıyordum :))))Yok canım diyet ürünü hiç bişey kullanmıyorum
Bundan önceki diyetimde hep diyet ürünlerle beslenmiştim saçlarım inanılmaz dökülmüştü
ben de kola içtim de bugun suç arkadaşı arıyordum :))))
Bile bile içiyorum canım ben seviyorum ne yapim1 sb kola32 kup şeker var diye biliyorum yanlış olabilir Ayranı yada taze sıkılmış n
meyve suyunu tercih etsek dahami iyiler sanki
bugunku menun gayet iyi bence :)Kızlar sabah kahvaltım;
Yarım yumurta
3zeytin 3dilim peynir
1dilim ekmek
Şekersiz çay
Ara yok
Öğlen yok
Akşam
1 buçuk lahmacun 2bardak ayran
Bana ceza olsun buda
Teşekkürler tatlımbugunku menun gayet iyi bence :)
ıl birşey bu tarçınlı su?Galiba tarçınlı su yapıyor bu iştahsızlığı canım bi müddet kullandıktan sonra tabi
2 yıl önceki diyetimdede aynısı olmuştu çünkü
Iyi yolculuklar, iyi tatillermerhaba hanımlar ,yarın yarıyıl tatili için memlekete gidiyorum.zayıflamaya devam ama orda internete girme şansım yok maalesef.2 hafta bildirim için izin istiyorum.okulların açıldığı gibi burdayım ama.şimdşden teşekkürler.hepinize bol bol verilen kilolar ve incelen ,güzelleşen bedenler ve mutmain olmuş ruhsa durumlar diliyorum.
bende deneyeyim.Iyi yolculuklar, iyi tatiller
- lerle aramızda bekleriz seni
Canım 2.5 lt su içine geceden 2-3 Çubuk tarçın koyuyorum sabaha kadar demleniyor kendi kendine bütün gün bunu içiyorum
Komşuya çay içmeye gittik çayın yanında neler vardı neler amaaaaa ben sadece çay içtim
Sizin sayenizde canım değilse ben toparlayamazdım kendimi biliyorum.
Gerçekten tebrik ederim büyük bi azim örneği
Sen bu işi başarırsın
Pazartesi 3 günlük yatılı misafirlerim gelecek Allah'ım nefsimle mücadele etmeyi ve kazanmamı nasip etsin inşallah
Koparmıyım hiç burdan asla 55 kg a kadar buradayım hatta yine bile gitmem devam eden Arkadaşlara motivasyon için yine buradayımSizin sayenizde canım değilse ben toparlayamazdım kendimi biliyorum.
Sende inşallah kendini tutarsın ama zor oluyo misafir gelince misafirliğe gidince heleki yatılı seni Anlıyorum buradan kopma gerçekten etkisi çok oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?