4 Aylık kilo verme yarışması

Tatlı tambak sen kaç yaşındasın

Ooo kızlar maşallah sohbet muhabbet azim hırs güç irade herşey bizde daha ne olsun
Çıpçıtır olcaz hepimiz
Temizlik yapıyorum kızlar yarın akşam misafirlerim gelecek dün gece de zeytin Yağlı yaprak sarması Yaptım bugün pişirdim
Iki tane yedim serçe parmağım kalınlığındaydı
Veee ben dolmayı çok severim yerken çok doydum çok yedim gibi telkinlerde bulundum ve inanılmaz işe yaradı normalde koca bi tabak yerdim affetmezdim bu telkinleri sürekli yapmıcam çooook işe yaradı gerçekten
Bu arada hanımlar 27 yaşındayım 5 yıllık evliyim
4 yaşını nisanda dolduracak bi oğlum var ( Allah bağışlasın yavrularımızı)
Seneye ikinci bi bebiş istiyorum oğlum daha çok istiyor sıkıldı çocuk yapayalnız canım yavrum ( Allah başka sıkıntı vermesin)
Benden şimdilik bu kadar ilkindi okunuyor şimdi önce namaz sonra temizliğe devam
Öpüyorum herkesi

Akşam yemeğimi yedim şuan bi kase kadar bulgur pilavı iki Kaşık tadımlık Çorba
Bi dilim ananas

Cok erken ve az yemişsin canım keşke 1 kase çorba ve bol salata olsaydı doyurucu olurdu emziriyor muydun ben akşam yemeğini 18.30 a bırakıyorum ki gece acikmayayim

Cok erken ve az yemişsin canım keşke 1 kase çorba ve bol salata olsaydı doyurucu olurdu emziriyor muydun ben akşam yemeğini 18.30 a bırakıyorum ki gece acikmayayim
Yok canım emzirmiyorum ben 4 Yaşında oğlum
Genelde erken yiyorum 4-5 gibi yemeyi bırakıyorum
Çok şükür gece acıkmıyorum
Şimdi bitti temizliğim 6 saattir temizlik yapıyorum
Birazdan Elmalı kurabiye ve kek yapıcam
Şimdi beyaz Çay içiyorum

Of
of of of Elmalı kurabiye hastasıyımdır kolay gelsin canım

Kurabiye ve kekten birer lokma tadına baktım sadece bugün sanki Saçma sapan beslendim

Öğlen:
1lahmacun
Akşam :
2kaşık yoğurtlu ıspanak
3kaşık yoğurtlu makarna
Çayın yanında bir avuç gelmez çıtır leblebi ve Fıstık 1tane incir

Bende çooook severim ama yemicem tadına baktım sadece
Hiç canını sıkma canım vücûd matematik Hesabı gibiymiş bu yemediklerimiz bize eninde sonunda dönecek ufak tefek kaçamaklarından zarar olmaz ama fazla değil

Iyi geceler
nihayet islerim bitti yarindan itibaren daha sik buradayim
Kahvalti
2 dlm ekmege tost
Zeytin
Cay

Ogle
2 parca tavuk pirzola
4 kasik bulgur pil.
Ayran

aksam
Kucuk 1 kase makarna salatasi

Yogunluktan bu ara sebze yemegi yapamadim
Yarindan sonra daha iyi olacak

merhaba kızlar dün size haber veremeden evden çıktım,bir kaç günlüğüne annemlere geldim internet bulmuşken haber vereyim dedim.en geç salıya kadar evde olurum.diyete devam son gaz devam bozmak yok kaçamak yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…