4 Aylık kilo verme yarışması

Yeni bi tarti siparis verdim heyecanla onun gelmesini bekliyorum vucut analizi yapiyo bakalim ne durumdayim benim tartimla kilo farketmezse carsamba resimli paylasicam kilomu:))

Tatlıtambak her gün yürüyüş yapabiliyonmu veya spor ne Tür spor yapıyon biraz bahsetsene

Canım bebiş 6 aylik olunca eee bide ablası olunca veee eşimde polis olduğu için gece gündüz düzensiz çalışıyor. O yüzden o evde olupta müsaitsen hemen dışarı çıkıyorum yürüyüş e. 45 dk tamamlamaya çalışıyorum.

evde isem de kondisyon bisikleti var 30 dk onuhemen aardından da 16 dk bir zumba buldum onu yapıyorum. Çok eğlenceli ve gebelikten önce xok faydasini gördüm gerçekten tavsiye ediyorum

Canim ben bu sabah 72.2 ciktim tartida
Iyisin canım şimdi baktım 75le başlamışsın bende 85le başladım Çarşamba 81i gördüm ama ertesi gün arkadaşa çaya gidip kaçırdım nasılsa kaçırdım bigünlükten bişey olmaz dedim ve sonuç 82ydi ama dün kendimi cezalandırdım bu sabah 81i gördüm ama bidaha Çarşamba dan Çarşamba ya tartılcam

Vaaaoooovvv senin azmin süper canım sen beni rakip seçmiştin demi tatlım hadi bakalım kim daha çabuk kilo verecek (yarışı biraz canlandıralım değilmi)

Yani canım bu bir yarış onu unutmayalım demi ama evet rakibim sensin. Yediklerine dikkat etmelisin biraz ama

menüm
sabah
1 dilim ekmek
Peynir
1 fincan büyük ama sütlü kahve

öğlen
sucuklu yumurta
Marol roka
1 kase yoğurt
çok az peynir
2 yeşil zeytin
1 yk tadim lik sütlaç

Aksam menüm de belli
tavuk ızgara
salata
Ayran olacak

Günlük tatlı hakkımı da kullandım sabah sutlacla

Zumba en etkilisi bende yapıyorum en çok kalori yaktıran spor zumba diye duymuştum ve bütün vücûd çalışıyo

Bi gun kacamak yaptikmi duzen bozuluyo dimi canim en az 2 gun yaptigimiz kacamaklari eritmeye ugrasiyoruz bu arada tebrikler sende guzel kilo vermissin :)

Ayyy çok pis hırslandım teşekkür ederim tatlım...
Benimde iki çocuğum var canım...

Zumba en etkilisi bende yapıyorum en çok kalori yaktıran spor zumba diye duymuştum ve bütün vücûd çalışıyo

Felaket terliyorum ve de saçlarım sırılsıklam oluyor yerden ve hemen sıkılaşmayı hissettiren bi egzersiz

bu arada aksamlari
yoğurt pul biber ve limon karışımı na başladım 1 ay düzenli kullanacam bakalım faydası olacak mi

Bi gun kacamak yaptikmi duzen bozuluyo dimi canim en az 2 gun yaptigimiz kacamaklari eritmeye ugrasiyoruz bu arada tebrikler sende guzel kilo vermissin :)
Teşekkür ederim canım gerçekten buranın etkisi çok buradan kopmayalım.
Ve şuanda sağolsun tatlıtambak beni çok hırslsndırdı

Spor cok faydali canim kilo vermeyi hizlandiriyo keske banada azim gelse

Teşekkür ederim canım gerçekten buranın etkisi çvopmayalım.

Canım ben ggüya diyet yapıyorum diye 3 aydır kendımı kandırmisim hep bozarak sonra yapiyorum ama veremiyorum modundayim
ve daha cok yemeler nasil olsa veremiyorum diye...
ama tartilmayi birakinca cok rahatladim ama veee ilk defa bu carsambadan beri guzel ilerliyorum. Birakmak yok artikkkk kendimi cozdum

Teşekkür ederim canım gerçekten buranın etkisi çok buradan kopmayalım.
Buraya yazmak cok guzel hirslandiriyo canim bende mart ayindan beri diyetteyim nisan ayinda buraya yazmaya basladim 90 72 lere geldim darisi 60 ve hatta 55 neden olmasin :))

Ay düşünsene sana bakan aaa iki çocuğun mu var
Ayni genc kiz gibisin dese ne guzel olur
iste ben bunu söyletecegim canim 61 son hedefim

61
Evet demi canım yaa ne güzel olur...
Az önce oğlumu sallıyordum aynada sırtımdaki yağları gördüm ve nefret ettim gidecek bu kilolar ben böyle olmak istemiyorum.
Geçen kendi kendime düşündüm moda olan kıyafetleri giyineniyorum bu yaşta ileridede yaşımız geçecek ay onlar bana gitmez diyecem eee ozaman ben nezaman istediğimi giyinebilecem sırf bu Yüzden bile Zayıflamak istiyorum Ömür geçiyo ben hala bi zayıflasam onu giyinecem bunu giyinecem hayali kuruyorum ve hep hayalde kalıyo yeter artık gerçek olsun

Canım kendinden nefret etme sev vücudunu ben şu anki halimi bile seviyorum sadece neden daha güzel olmasın diyorum o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…