hoş gldn canm
Ayy süpermiş bende 2.doğumuma 103 kiloyla gittim 1sene oldu hala 85deyim inşallah senin gibi bende kurtulurum şu kilolardan
hoş geldiniz kızlar :)
- baskül resmi şartı yok.
- haftalık kilo bildirimi yapıyoruz
- 2 hafta üst üste bildirim yapmayan siliniyr
-her ayın 1. si seçilecek.
-herkes kendisine göre diyet uygulayacak
- spor zorunlu değil
yani kuralcı sıkıcı bir yarışma olmayacak herkes ne kadar zayiflamak istiyorsa o kadar disipline girsin.doğru bildiklerimizi, günlük menülerimizi, yapılan sporlari birbirimizle ne kadar paylaşsak o kadar motivemiz artar hepimize hayirli olur inşallah
Tebrik ederim seni 59 u yeniden görmüşsünya helal olsun. Bende 105 le doğum yaptim simdi 75 teyim bir sene oldu dogum olali
Tebrik ediyorum ersnildarisi basima :)
Turkishcandy canim benim tatli istegim hic azalmiyorben yemek yerine tatliyla beslenebilirim. Cok sevdigim bir yemek getirseler toksam mumkun degil yemem ama 8 ogun tatli ver yok diyemem ama demeliyim biliyorum. Evde bulundurmayacagim. Artik bu seferde basaramazsam diye birsey dusunmek istemiyorum, artik 3xl kiyafet almak istemiyorum, bunalimada girmek istemiyorum. Yeteeeerrrr :)
inşallah başarılı bir topik olur canım sizler kendinizi kanıtlamışsınız çok tebrik ediyorum.benim yaşımda 25 bir yasinda kizim var ve aof de okuyorum elimden gelidigince aktif olmaya çalisacagim bu ay sonu sinavlar varanladımm:) umarım herkes başarılı olurr
öyleyse ben kendimi tanıtayım madem sürekli paylaşım içinde olacağız. 21 yaşındayım adım Sevgi. Ağustos aylarında bir topik açmıştımersnil ve @NEHIR34 ile de ordan tanışıyoruz zaten. zamanla topik aktifliğini yitirdi ama orada çok güzel kilolar verdik:) yeniden motive olmak için bu yarışmaya katılalım dedik.
ben geçen yıl marttan beri uğraşıyorum bu işle:) 90dan önce 67ye indim ve bir başarı öyküsü yazarak topik açtım. şimdide 59 kiloyum artık bi 9 daha verip tamamlamak istiyorum:)
herkesin herkese faydalı olacağı bir 4 ay olr umarm:)
bende çaya bayiliyorum hemde sekerli. Insan ne kadar berbat gorundugunu en cok resimlerde anliyor kendi adima yani. Gecen bayram kasilarak foto cekindim sonra yine bakinca hayal kirikligina ugradim ama o günden sonra 6 kilo verdim devam ediyrmBen zerdecal-zencefil-tarcinli yogurt kurune basladim. Ekmegi kestim. Ogunlerimide yari yariya azalttim tek sıkıntım tatlıdayanamiyorum. Caysiz yapamiyorum ve sekersiz icemiyorum
Birde yesil cay iciyorum gunde 1 bardak, suyuda arttirdim, bu sefer cok gaza geldim resimlerde sirtim kat kat cikiy
Bunlarda benden olsun kızlar azcık motivasyon olur
İlk işe başladığımdaki halim
Ve KK'ya geldikden sonraki çırpınışlarım ve kızçelerin desteğinden sonraki halim:)
merhaba bende katılmak isterimmMehaba arkadaşlar
Yarışmaya katılmak isteyenler buraya kilo boy hedef kilo bilgilerini mesaj olarak bıraksınlar.
YARIŞMA 7 OCAK'TA BAŞLAYACAK. 4 AY BOYUNCA HER AYIN BİRİNCİSİ SEÇİLECEK...
Gerginlik olmadan içten sohbetlerle moral bulalım destek olalım birbirimize.
hedf kg by üyeler 7 ock 14 ock 21 ock 28 ock 5 şb 12 şb fark 54/1.64 sbeden 75 52/1.58 @zbt 63 50/1.68 @cansu0001 61/1.70 @thomson 72.2 60/1.70 sea44 66.4 54/1.64 @zambak86 60.8 68/171 @tatlitambak 86.1 55/1.62 @betam 60/170 @eker80 72.6 60/172 @istanbullu34 70/170 @naz5403 85 60/165 @NEHIR34 75 60/160 @Akbulutj 71.6 50/160 @cilek31 58 70/160 @esilaaslan 84 50/163 birsevgi 59.3 55/160 ersnil 61 50/163 @melise45 55.5 69/161 T tbscm 78
canım herşey beyinde bitiyo aslında. yemicem dediğin an ve gerçekten kendine inandığın an yemiyosun. ben günde 3-4 çikolata yemezsem depresyona giren biriydimTebrik ediyorum ersnildarisi basima :)
Turkishcandy canim benim tatli istegim hic azalmiyorben yemek yerine tatliyla beslenebilirim. Cok sevdigim bir yemek getirseler toksam mumkun degil yemem ama 8 ogun tatli ver yok diyemem ama demeliyim biliyorum. Evde bulundurmayacagim. Artik bu seferde basaramazsam diye birsey dusunmek istemiyorum, artik 3xl kiyafet almak istemiyorum, bunalimada girmek istemiyorum. Yeteeeerrrr :)
belli olmaz mııııı:)))))
hep beraber başarabiliriz ben bunu gördüm burada:) inandığımız an herşeyi yapabiliyoruz kızlarinşallah başarılı bir topik olur canım sizler kendinizi kanıtlamışsınız çok tebrik ediyorum.benim yaşımda 25 bir yasinda kizim var ve aof de okuyorum elimden gelidigince aktif olmaya çalisacagim bu ay sonu sinavlar var
bende çaya bayiliyorum hemde sekerli. Insan ne kadar berbat gorundugunu en cok resimlerde anliyor kendi adima yani. Gecen bayram kasilarak foto cekindim sonra yine bakinca hayal kirikligina ugradim ama o günden sonra 6 kilo verdim devam ediyrm2 bucuk haftadirda ekmeği kestim
Canim mukemmel bir degisimBuda artık tamamdır dediğim halim ama hala hedefe ulaşamadığım için yeniden burdayım:)
Yine bir karşılaştırma yapayım:)
:) ne mutlu bana o zaman. başlasın maratonumuz:)Hem de ne motivasyon oldu
Canim seni gunlugunden biliyorum
Burda gordugume de ayrica sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?