Adet olmani etkiler mi bilmiyorum ama coğu bitki cayi ödem sökücü oluyor. Meyveler de oyle ama kabugunu soymadan yemen lazimKızlar bu arada ben de felaket ödem var ya
bebeğim 7. Ayına girdi daha 2 gün önce ama ben hala adet olmadım.
Bana ödem sokucu ne önerebilir siniz
Bence adet sökücü kullanma olursun zamanı gelince
Oğlum neredeyse bir yaşına kadar olmadım sonra gayet düzenli oluyorum
Adet olmani etkiler mi bilmiyorum ama coğu bitki cayi ödem sökücü oluyor. Meyveler de oyle ama kabugunu soymadan yemen lazim
Rezene cayi filan da sindirime yardimci hem de rahatlatyr diyorlar.
Ben bu kadarcık biliyorum canim :)
supersınız :)))günaydın arkadaşlar erkenden misafirler gelecek şimdiden yazayım kilomu.
geçen hafta 89.300
bu hafta:86.500
Waaw suuupeeeer tebrikler tatlimgünaydın arkadaşlar erkenden misafirler gelecek şimdiden yazayım kilomu.
geçen hafta 89.300
CANIM VÜCUT SU TOPLAMIYOR MU BENIM 1 GUNDE +1 OLDU AKŞAM BEYAZ ÇAY İÇMEME RAĞMENCanim regl doneminde metabolizmamiz normalden daha fazla calisir ben normalde gunde bi kere wc ye zar zor cikarken regl ken 3 4 kere cikiyorum birazda dikkat edersek odem atici cay maydonoz vs kullanirsak veririz.ben cikolata ihtiyacimi muzu kakaoya bandirip tukettim mesela tavsiye ederim en gec 3 e kadar olmak kaydiyla :)))
benimde hafta başında öyleydi az yediğim halde + görüyordum kendiniğinden gitti.ama insan şişdiğini anlıyor zaten stres başlıyor sanki nefes alamıyacak oluyor,dünyatı yemiş gibi hissediyor.CANIM VÜCUT SU TOPLAMIYOR MU BENIM 1 GUNDE +1 OLDU AKŞAM BEYAZ ÇAY İÇMEME RAĞMEN
canım tebrik ederim gerçekten süper kilo vermişsin darısı başımagünaydın arkadaşlar erkenden misafirler gelecek şimdiden yazayım kilomu.
geçen hafta 89.300
tebrikler çook iyigünaydın arkadaşlar erkenden misafirler gelecek şimdiden yazayım kilomu.
geçen hafta 89.300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?