4 Aylık kilo verme yarışması

Kızlar bu arada ben de felaket ödem var ya
bebeğim 7. Ayına girdi daha 2 gün önce ama ben hala adet olmadım.
Bana ödem sokucu ne önerebilir siniz
Adet olmani etkiler mi bilmiyorum ama coğu bitki cayi ödem sökücü oluyor. Meyveler de oyle ama kabugunu soymadan yemen lazim
Rezene cayi filan da sindirime yardimci hem de rahatlatyr diyorlar.
Ben bu kadarcık biliyorum canim :)

Adet olmani etkiler mi bilmiyorum ama coğu bitki cayi ödem sökücü oluyor. Meyveler de oyle ama kabugunu soymadan yemen lazim
Rezene cayi filan da sindirime yardimci hem de rahatlatyr diyorlar.
Ben bu kadarcık biliyorum canim :)

Teşekkür ederim canım ben zaten adet için değil vücudum çok fazla su tutuyor. Tartida felaket fark ediyor

Ben kilomu hiç ama hiç utanmadan yazoyorum çünkü biliyorum ki ödem
geçen hafta 87.5
bu hafta 89
Maalesef kilo aldım am yemin ettim artık kaçamak yokkkkkk

Günaydın;
Geçen hafta:61,9
Bu hafta:62,2
Kilo almışım maalesef. Ne güzel geçen hafta 61'leri gördüm diye sevinmiştim.

CANIM VÜCUT SU TOPLAMIYOR MU BENIM 1 GUNDE +1 OLDU AKŞAM BEYAZ ÇAY İÇMEME RAĞMEN

CANIM VÜCUT SU TOPLAMIYOR MU BENIM 1 GUNDE +1 OLDU AKŞAM BEYAZ ÇAY İÇMEME RAĞMEN
benimde hafta başında öyleydi az yediğim halde + görüyordum kendiniğinden gitti.ama insan şişdiğini anlıyor zaten stres başlıyor sanki nefes alamıyacak oluyor,dünyatı yemiş gibi hissediyor.

kızlar ağlıycam sinirimden ya 3 hafta oldu daha adam gibi kilo veremedim bir de kaçamak falan da yaptığım yok bu ne ya isyana geldim resmen kilomda fazla olduğu için ilk başta hızlı gitmesi gerekmiyor mu ben niye yerimde sayıyorum. neyse yılmak yok
geçen hafta 93.9 bu hafta 93.4
ben 1 ayda 4 kilo veririm diyordum ama daha 1 kilo bile olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…