Sende sağol canim basit bir islemdi. Yeni tartinida görelim. Yarin vucut analizinide yaptamam canım cok sagol o zaman yenı tartıya gecıyorum bundan sonra bıldırımlerım resımlı olucak
Aynen canim bende gram gram vetiyorumO birden gider canim sabret mutlaka kalori çok yanmıştır. Ben bu yarismadan önce bir yarismada ortalama 5 kilo filan verdim.bu yarışma devam ediyorum .ama artik yavas gidiyor bu vucut savunma mekanizmasindan olabilir o yizden moralimi bozmuyorum.yani az az kilo veriyorum sanmayin gevsedigimi :)) ama emzirdigim halde 1 litreden fazla su icmiyorum bu ara unutuyorm ondanda yavasliyor olabilir bugun suya agirlik verdim susuzlul tehlikeli hele emzirenler icin yine bobreklerim agridi
evet canım vücut analızını de yapıcam yağdan mı gıdıyo sudan mı gıdıyo gorelım tatlımSende sağol canim basit bir islemdi. Yeni tartinida görelim. Yarin vucut analizinide yap
gram gram da olsa gıdecek bu kılolar yaza kadar hepımız fıt olucaz ınsallah ıstedıgımız kıyafetlerı alıcazAynen canim bende gram gram vetiyorum
Cunku kolay kilolar gitti kalicilar da yavas gidiyor ama takmiyorum
Yiyip yiyip iyice kilo almaktan iyidir
Yaza kadar hepsi gidecek nasil olsa
canım bır ayın dolmasına daha bır hafta varEvet kızlar yarın ocak ayının son bildirim günü. Yarin ocak ayının ilk 5 e girenlerini listelecgm.bakalım 1. Kim olacak
Ins canim hiç bir emek karsiliksiz kalmaz
gram gram da olsa gıdecek bu kılolar yaza kadar hepımız fıt olucaz ınsallah ıstedıgımız kıyafetlerı alıcaz
duzenlı beslenmek gıbısı yok canım tabıkıdeKahvaltiyi gec yapinca Ogle yok
Ara 1 minik havuc
Yarim elma
Yarim avuc leblebi
Yani bir sey fark ettim kizlar
Evde olup gec uyanmak kotuymus
Ben normal zamanda 6.30 da uyanip 7 de kahvalti yaparim 12 de ogle yemegi
Simdi uyan en erken 10.30 da yapiyorum kahvaltimi
Sanki agirlik var uzerimde
Neyse tatil bitip eski duzenime donunce
Daha iyi olacak
Bu arada reglim bitmek uzere tarti dan yinede umutluyum kilo vermis hissediyorum hayirlisi artik
Slm kızlar çok yoğunum yazamadım bir türlü
Misafirlerimle, misafirlikteyiz
Kahvaltı
Normal tost ekmeğinden bi Sucuklu tost
Bi domates
Çay
Ara leblebi kola
Şimdi akşam yemeği
Mantarlı tavuk sote iki yemek kaşığı
Huvuç, turp, mor lahanadan salata
Bi ısırık ıspanaklı Börek
regl olunca kilo alınmıyor muduzenlı beslenmek gıbısı yok canım tabıkıde
bende pazar gunu regl oldum yınede gecen haftaya gore 900 gr eksıdeydım bu sabahregl donemınde de dıkkat edersek kılo vermeye devam edıyoruz canım
Canim regl doneminde metabolizmamiz normalden daha fazla calisir ben normalde gunde bi kere wc ye zar zor cikarken regl ken 3 4 kere cikiyorum birazda dikkat edersek odem atici cay maydonoz vs kullanirsak veririz.ben cikolata ihtiyacimi muzu kakaoya bandirip tukettim mesela tavsiye ederim en gec 3 e kadar olmak kaydiyla :)))regl olunca kilo alınmıyor mu
Gercekten supersin canimSlm kızlar çok yoğunum yazamadım bir türlü
Misafirlerimle, misafirlikteyiz
Kahvaltı
Normal tost ekmeğinden bi Sucuklu tost
Bi domates
Çay
Ara leblebi kola
Şimdi akşam yemeği
Mantarlı tavuk sote iki yemek kaşığı
Huvuç, turp, mor lahanadan salata
Bi ısırık ıspanaklı Börek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?