eve yaptığım yemeklerden yemiyorum. sebzemi de etimi de haşlayarak yiyorum.normalde günde 4,5 dilim kepek ekmek yerdim bu hafta 3e indirdim.su mutlaka 2.5lt içiyorum.85 altına düşersem sporada başlıyacağım.tebrikler canım süpersin
ne yapıyorsun anlatsana biraz,nasıl başardın?
başar benim değil file76 nınInanamıyorum nasil bir basaridir bu
Tebrik ediyorum
Yanlış okumuşum canım şimdi farkettim ödemi, adet okumuşum pardonYok canım kullanmayı düşünmüyorum kendi haline birakiyorum
sağol canımTebrikler canim haftaya eminim daha iyi olacaktir
Yeter ki bozmayalim
harikasıngünaydın arkadaşlar erkenden misafirler gelecek şimdiden yazayım kilomu.
geçen hafta 89.300
bu hafta:86.500
Bbencanım genelde paylaşmaya calışıyorum ama daha dikkat edicem
İnşallah canım evet kaçamaklara rağmen demekki kaçamak yapmasam 2kilo gidecek bende seni tebrik ederim tatlımCok guzel canim arada kacamaklarina rag men sonuc bu
Aynen devam canim haftaya gelsin 70 li kilolar
Evet canım bende aynıyımdır en fazla 1hafta rejim yapabilirdim sizlerin sayesinde hala çok azimliyimBen normalde diyet hiç yapamam 2 hafta kaçamakli da olsa kendimi tutmam çok iyi birşey bunu da biraz sizlere borcluyum arkadaslar cok iyi destek ve ornek oluyosunuz :) cok tesekkurler herkese, azimlerinize :)
ay hesabi olarak yapacaktim eksik olacakti.tamam canim senin dedigin gibi yapayim hem daha fazla vakit olurcanım bır ayın dolmasına daha bır hafta var
başlangıç kılomuz sayılmıyor cunku
sımdıye kadar ıkı bıldırım yaptık yarınkiyle 3 olucak haftaya carsamba tam bır ay olucak
tamam canimBencede kırmızı balıkkaç haftaya 1.yi belirle haftaya tam 1ay oluyo
ne sinavlariydi canim. Ee artik yag miktarin cok az vermek zorlasiyorMerhaba kizlar uzun suredir giremiyorum bende sinavlara girdim ve diyet feci bozuldu artik bugünden itibaren yeniden basladim burada menu paylasimini aksatmamaya caliscam.
Su son kilolari bi veremedim gitti
kesinlikle öneririm canim.ben bugun yemin ettim.iyi oluyor atak yapmis oluyoruz ve motive artiyo :) kahvaltiyi fazla yaptim yatana kadar su cay ve iki bardak süt haricinde yemeyecem bugun .belki yarinda yemin ederim.Sana söz veriyorum canım . Bu hafta hıc kacamak olmayacak.
Hatta kırmızıbalikkac gibi ben de bu bir hafta yemin ediyorum sizlerin huzurunda ve kaçamak yok bana ceza olsun
DAHA DİKKATLİYİM DERKEN CANIM BEN DAHA OLMADAN 2 GÜNDE KİLO ALDIM ÇİYAKKKKKKKKKKKK200 gr vermişim 61,800 olsun önemli değil zaten malum günümdeyim onun sıkıntısı da var artık dah adikkatliyim
psikolojik baskı hissetme canim bunu utanmadan yaziyorum demenden anladim. Önemli olan umudunu yitirmemek. Ayrica bu 4 ay bitiminde uzatirizda gerekirse . Benim hedefimde büyük. Yemin çok işine yarar. Be de senin gibiydim 85 lerde iken bebegimde 5 6 aylikti iki gun dikkat etsem sonra bi daralma psikoljk sıknti geliyordu yiyordum gicikligina yiyordum ama şu 80 den asagi indimya 79 kiloyi gordukten sonra çok degistim.bu hafta senin haftan olsunBen kilomu hiç ama hiç utanmadan yazoyorum çünkü biliyorum ki ödem
geçen hafta 87.5
bu hafta 89
Maalesef kilo aldım am yemin ettim artık kaçamak yokkkkkk
lütfen müsait olunca bu hafta bu kiloyu nasil verdigini bizlere özetlegünaydın arkadaşlar erkenden misafirler gelecek şimdiden yazayım kilomu.
geçen hafta 89.300
bu hafta:86.500
Gayet idealkilo bildirimimi yapayım geçen hafta 53.2 bu hafta 52.8 :)
Geçen hafta 71.3 ve bu hafta 70.3 hafta 1 kg en ideali
Günaydın;
Geçen hafta:61,9
Bu hafta:62,2
Kilo almışım maalesef. Ne güzel geçen hafta 61'leri gördüm diye sevinmiştim.
Eki Görüntüle 1391087
Gecen hafta 73.4
Bu hafta 72.4
Vucut analizim berbat kizlar
Yag oranim tavan yapmisama bundan sonra kontrolum altinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?