4 Aylık kilo verme yarışması

tebrikler canım süpersin
ne yapıyorsun anlatsana biraz,nasıl başardın?
eve yaptığım yemeklerden yemiyorum. sebzemi de etimi de haşlayarak yiyorum.normalde günde 4,5 dilim kepek ekmek yerdim bu hafta 3e indirdim.su mutlaka 2.5lt içiyorum.85 altına düşersem sporada başlıyacağım.

sabah:2 bardak ılık su
1 dilim kepek ekmek
az lor peyniri (bim den alıyorum kızlar lor peyniri tuzsuz oluyor içine bolcada pul biber döküp yiyorum)
bolca maydonaz
az şekerli türk kahvesi

Kahvaltı;
1dilim ekmek
Ekşimikli yumurta
3dilim peynir şekersiz çay
Kilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum veremeyen arkadaşlar sizde sakın üzülmeyin birdahaki haftalarda bizde kilo verimi yavaşlarken sizde hızlanacaktır azimle yola devam unutmayın yarışma 4ay sürecek

69kg.. Sadece 200 gram vermisim bunu da goz ardi edebiliriz bu hafta spor yapamamistm soguk alginligimin etkisiyle acaba o yuzden mi veremedim .
Tuh ya canim tatli da cekiyor .d köşeye sıkıştım resmen

Ben normalde diyet hiç yapamam 2 hafta kaçamakli da olsa kendimi tutmam çok iyi birşey bunu da biraz sizlere borcluyum arkadaslar cok iyi destek ve ornek oluyosunuz :) cok tesekkurler herkese, azimlerinize :)

Ben normalde diyet hiç yapamam 2 hafta kaçamakli da olsa kendimi tutmam çok iyi birşey bunu da biraz sizlere borcluyum arkadaslar cok iyi destek ve ornek oluyosunuz :) cok tesekkurler herkese, azimlerinize :)
Evet canım bende aynıyımdır en fazla 1hafta rejim yapabilirdim sizlerin sayesinde hala çok azimliyim

canım bır ayın dolmasına daha bır hafta var
başlangıç kılomuz sayılmıyor cunku
sımdıye kadar ıkı bıldırım yaptık yarınkiyle 3 olucak haftaya carsamba tam bır ay olucak
ay hesabi olarak yapacaktim eksik olacakti.tamam canim senin dedigin gibi yapayim hem daha fazla vakit olur

Bencede kırmızı balıkkaç haftaya 1.yi belirle haftaya tam 1ay oluyo
tamam canim

Merhaba kizlar uzun suredir giremiyorum bende sinavlara girdim ve diyet feci bozuldu artik bugünden itibaren yeniden basladim burada menu paylasimini aksatmamaya caliscam.
Su son kilolari bi veremedim gitti
ne sinavlariydi canim. Ee artik yag miktarin cok az vermek zorlasiyor

Sana söz veriyorum canım . Bu hafta hıc kacamak olmayacak.
Hatta kırmızıbalikkac gibi ben de bu bir hafta yemin ediyorum sizlerin huzurunda ve kaçamak yok bana ceza olsun
kesinlikle öneririm canim.ben bugun yemin ettim.iyi oluyor atak yapmis oluyoruz ve motive artiyo :) kahvaltiyi fazla yaptim yatana kadar su cay ve iki bardak süt haricinde yemeyecem bugun .belki yarinda yemin ederim.

Slm kızlar
Geçen hafta 61.8
Bugün 60.3
-500
Daha fazla bekliyordum
60.9 görmüştüm çünkü kilo alacak şeylerde yememiştim

Kahvaltı
Çok Saçma ama dün akşam yiyemediğim küçük bi kase makarna salatası
Garnitürünü yemedim
Bi bardak Çay
Bi dilim kaşar

Ben kilomu hiç ama hiç utanmadan yazoyorum çünkü biliyorum ki ödem
geçen hafta 87.5
bu hafta 89
Maalesef kilo aldım am yemin ettim artık kaçamak yokkkkkk
psikolojik baskı hissetme canim bunu utanmadan yaziyorum demenden anladim. Önemli olan umudunu yitirmemek. Ayrica bu 4 ay bitiminde uzatirizda gerekirse . Benim hedefimde büyük. Yemin çok işine yarar. Be de senin gibiydim 85 lerde iken bebegimde 5 6 aylikti iki gun dikkat etsem sonra bi daralma psikoljk sıknti geliyordu yiyordum gicikligina yiyordum ama şu 80 den asagi indimya 79 kiloyi gordukten sonra çok degistim.bu hafta senin haftan olsun

günaydın arkadaşlar erkenden misafirler gelecek şimdiden yazayım kilomu.
geçen hafta 89.300
bu hafta:86.500
lütfen müsait olunca bu hafta bu kiloyu nasil verdigini bizlere özetle

kilo bildirimimi yapayım geçen hafta 53.2 bu hafta 52.8 :)
Gayet ideal
Geçen hafta 71.3 ve bu hafta 70.3 hafta 1 kg en ideali

Günaydın;
Geçen hafta:61,9
Bu hafta:62,2
Kilo almışım maalesef. Ne güzel geçen hafta 61'leri gördüm diye sevinmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…