kırılma noktası varmış devam et kilolar ergeç gidecek sen kilolardan daha inatçı olkızlar ağlıycam sinirimden ya 3 hafta oldu daha adam gibi kilo veremedim bir de kaçamak falan da yaptığım yok bu ne ya isyana geldim resmen kilomda fazla olduğu için ilk başta hızlı gitmesi gerekmiyor mu ben niye yerimde sayıyorum. neyse yılmak yok
geçen hafta 93.9 bu hafta 93.4
ben 1 ayda 4 kilo veririm diyordum ama daha 1 kilo bile olmadı.
Canım bence biyerde yanlış yapıyorsundur sanırım sen menü paylaşmıyon paylaşsan fikir verebiliriz hem sende daha çok motive olursunkızlar ağlıycam sinirimden ya 3 hafta oldu daha adam gibi kilo veremedim bir de kaçamak falan da yaptığım yok bu ne ya isyana geldim resmen kilomda fazla olduğu için ilk başta hızlı gitmesi gerekmiyor mu ben niye yerimde sayıyorum. neyse yılmak yok
3 haftada 8.5 kilogünaydın arkadaşlar erkenden misafirler gelecek şimdiden yazayım kilomu.
geçen hafta 89.300
bu hafta:86.500
canım genelde paylaşmaya calışıyorum ama daha dikkat edicemCanım bence biyerde yanlış yapıyorsundur sanırım sen menü paylaşmıyon paylaşsan fikir verebiliriz hem sende daha çok motive olursun
Canim olsun yine 500 gitmis bu kilolari 1 gun de almadik yavas da olsa gidecekkızlar ağlıycam sinirimden ya 3 hafta oldu daha adam gibi kilo veremedim bir de kaçamak falan da yaptığım yok bu ne ya isyana geldim resmen kilomda fazla olduğu için ilk başta hızlı gitmesi gerekmiyor mu ben niye yerimde sayıyorum. neyse yılmak yok
Tebrikler canim haftaya eminim daha iyi olacaktirgünaydın bayanlar ben de bu hafta malum dönemdeydim (yani bahanem var)
28/01/2015.....68.200(-400)
Masallah canim guzel bir sonucHayırlı günler kızlar.
Geçen hafta 74.6
Bu hafta 73.3
Giden -1.3 kg.:)))
Canim toparlan ve sifirdan baslaBen kilomu hiç ama hiç utanmadan yazoyorum çünkü biliyorum ki ödem
geçen hafta 87.5
bu hafta 89
Maalesef kilo aldım am yemin ettim artık kaçamak yokkkkkk
Tebrikler TatlimEki Görüntüle 1391087
Gecen hafta 73.4
Bu hafta 72.4
Vucut analizim berbat kizlar
Yag oranim tavan yapmisama bundan sonra kontrolum altinda
Cok guzel canim arada kacamaklarina rag men sonuc buGünaydın kızlar hafta içi bir kilo almama rağmen -1 geçen hafta 81 bu hafta 80 ile oley oley oley
Inanamıyorum nasil bir basaridir bu3 haftada 8.5 kilo
nasıl yaptın ya
tebrikler canım süpersingünaydın arkadaşlar erkenden misafirler gelecek şimdiden yazayım kilomu.
geçen hafta 89.300
bu hafta:86.500
1 ocak ta başladım canım 95 kiloyla.aslında aralık başındada bu kiloyla başlamıştım ama boğazımı tutamadım verdiğim 3,4 kiloyu tekrar aldım.bu ay iyi gittim geçen hafta 2,3 gün kendimi kaybettim ama çabuk toparladım.3 haftada 8.5 kilo
nasıl yaptın ya
inş canım ya gitsin kilolar :) inat ettim zaten bu sefer kilo veremiyorum deyip vazgeçmiycemkırılma noktası varmış devam et kilolar ergeç gidecek sen kilolardan daha inatçı ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?