4 Aylık kilo verme yarışması

slm kızlar ben geldim söylemiştim annemlerdeydim.kaçamak yok demiştim dediğimi de yaptım ve yarınki bombaya hazır olun.sizler nasılsınsınız neler yaptınız.işlerimi yapayım biraz geçmiş okurum.

Merhaba kizlar uzun suredir giremiyorum bende sinavlara girdim ve diyet feci bozuldu artik bugünden itibaren yeniden basladim burada menu paylasimini aksatmamaya caliscam.
Su son kilolari bi veremedim gitti

Eklentiler

• 20150127_182740.webp
    63,6 KB · Görüntüleme: 81
Merhaba kizlar cok yazamiyorum internetim bitiyor o yuzden :)
Aksam 4-5kasik barbunya
Yogurt
Bi porsiyon kazandibi ile dibe vurcam galiba veremedim kilo. 200 gr verdiysem vermisimdir yarin buyuk gun
Yesilcay limonlu, 2 bardak

Ah ah o büyük gün heyecanı kal.adi bende kızlarayniyim yine yaaa dikkat edemiyorum

Ah ah o büyük gün heyecanı kal.adi bende kızlarayniyim yine yaaa dikkat edemiyorum
Neyaptın canım sen hani rakiptik hadi bi toparlan bak 7li rakamlara inmeme az kaldı hadi sende tut kendini biraz bıkmadınmı kilolarından Yaşından büyük göstermekten yaz gelecek çocuklarınla parklarda güle oynaya eğleneceğini düşün kilonu düşütmeden alış veriş yapacağını düşün hadi hadi toparlan olmuyo deyip salma kendini

Feci moralim bozuk kızlar + 500 gr şuan
Kilo alacak şeylerde yemiyorum ama çatlıcam yaa midem çok Şiş
Her yediğimi paylaşıyorum eksiksiz sizce kilo alınır mı ki
Herşeyden tadımlık yiyorum ama neden böyleki anlamadım

Bendede bi şişlik var canım şunda +çıkmamız normal biz yarın sabah bakalım aç karnına

Az once 30 dk egzersiz yaptim
Sguat bacak ac kapa mekik vs vs
Artik 10 dk olsa bile egzersiz yapicam
Bakalim yarin ne olacak

Canim suan tok oldugun icin arti cikman normal
Moralini bozma yarin eksi cikarsin
Ha fazla mi ciktin yine uzulme cok yememissin odem falan olmustur gider

Sana söz veriyorum canım . Bu hafta hıc kacamak olmayacak.
Hatta kırmızıbalikkac gibi ben de bu bir hafta yemin ediyorum sizlerin huzurunda ve kaçamak yok bana ceza olsun

Sana söz veriyorum canım . Bu hafta hıc kacamak olmayacak.
Hatta kırmızıbalikkac gibi ben de bu bir hafta yemin ediyorum sizlerin huzurunda ve kaçamak yok bana ceza olsun
İnşallah canım ümitsizliğe kapılma sakın ben geçen hafta Çarşamba 81geldim ama sonra ipin ucunu kaçırdım 82oldum cuma günü ama kendimi çok sıktım biraz dün kaçtı ama çok yürüyüş yaptım oda kalmamıştır diye düşünüyorum bakalım sabah kaç gelecem merakla bekliyorum

Inşallah eskilerde olursun canım.
Ben de toparlanan iyi olacak yaz geldi artık. Demek ki bana hergün tartılmaktan iyi geliyor yoksakilo aliyorum

Kızlar bu arada ben de felaket ödem var ya
bebeğim 7. Ayına girdi daha 2 gün önce ama ben hala adet olmadım.
Bana ödem sokucu ne önerebilir siniz

Kızlar bu arada ben de felaket ödem var ya
bebeğim 7. Ayına girdi daha 2 gün önce ama ben hala adet olmadım.
Bana ödem sokucu ne önerebilir siniz
Bence adet sökücü kullanma olursun zamanı gelince
Oğlum neredeyse bir yaşına kadar olmadım sonra gayet düzenli oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…