4 Aylık kilo verme yarışması

Kızlar ben bu hafta spora başlıcam haftaya 79u görmeyi çok istiyorum belkide 78 ayy süper olur öyle çok olmasada günlük en az 15dkklık spor yapcam bakalım haftaya ne olacak

Kahvaltim buydu kizlar artik basladim
Kilom kotu tabi ki 59.4:/
Bidaki hafta eksileri gorcem artik soz

Eklentiler

• 20150128_124850.webp
    54,8 KB · Görüntüleme: 61
GÜNAYDIN YA AYAR OLDUM ARKADAŞLAR
GEÇEN HAFTA 69,40 DÜN 70,2 BU GÜN 71,2 ÇIKTI

Ağlamakta haklisin canim. Bu hafta ne et et bir bucuk kilo ver en azindan.
Hayırlı günler kızlar.
Geçen hafta 74.6
Bu hafta 73.3
Giden -1.3 kg.:)))

günaydın bayanlar ben de bu hafta malum dönemdeydim (yani bahanem var)
28/01/2015.....68.200(-400)
olsun canim.haftayi zararla hapanmadin sonucta kardasin

Kahvalti
1 has yumurta
2 kasik menemen
Yesillik
1 kk peynir
1 dlm ekmek
3 zeytin

Doyurucu bir kahvalti oldu
Biraz erken yedim ama acikmadim hala
Oglen yapmiycam
Ara ogun yaparsam yazarim
disaridaydim kar Elimde portakalli beyaz cayim
Cok sukur daha ne olsun

DAHA DİKKATLİYİM DERKEN CANIM BEN DAHA OLMADAN 2 GÜNDE KİLO ALDIM ÇİYAKKKKKKKKKKKK
geçen hafta verdikelrimi geri almıştım biraz kaçamaklardan dolayı gelen giden olmuştu bide malum gün olunca fazladan şişlik var yediklerime daha dikkat ediyorum artık canım bundan sonrada edeceğim tatlıyı abur cuburu azaltıyorum ekmek çıktı zaten hayatımdan sabah kahvaltısı dışında akşam kesinlikle ekmek yemiyorum

Gunaydin arkadaslar.

Gecen hafta 81.8
Bu hafta 82.0

Yani +200 g. Aslinda dikaat ediyorum su iciyorum bi de emziriyorum.yanlis olanne anlamadim.cok cabukk moralim bozuluyor.simdi 15 tatiliz diye iyice birakacam kendimi ya.
bozma moralini önce hedefin 79.5 olsun bu rakamı görünce motiven artacak salma kendini değermi kaçamaklar ugruna psikolojmzn moralimizin alt üst olmasina.menü paylasimida yap müsait oldukça sorumlu hisset kendini

Gunaydin kizlar
Geçen hafta 66.0
Bu hafta 65.5
Cok sukur yavas ama emin adimlarla gidiyor bu arada bu kis gordugum en dusuk kilo....
veèe kaldi 5.5 kilo
yavaş değil gayet ideal

kahvaltı
1 tane domates
1 dilim peynir
maydonoz
2 dilim tam tahıllı ekmek
4 tane zeytin
yeşil çay
gayet güzel menün. Canim boyunu ve hedef kilonu tekrar yazar misin mutlaka kacamak yapiyorsundur yada masum zannedip yedigin seyler vardir bazen bir lokma bisey bile iki saatlik hareketini, yaktigin enerjiyi ziyan eder bırakır

selam kızlar
sabah:1 kupa süt,1 kuru incir
kahvaltı:1 haşlanmış yumurta,1 dilim çavdar ekmeği,2-3 çatal peynir,5 yeşil zeytin,yeşillik
30 dk.jillian michaels level 1
aralarda da 5li çay ve 9lu çayımı içtim

Evet canım bende aynıyımdır en fazla 1hafta rejim yapabilirdim sizlerin sayesinde hala çok azimliyim

Evet canım bende aynıyımdır en fazla 1hafta rejim yapabilirdim sizlerin sayesinde hala çok azimliyim
Evet canim gercekten yalniz olsam bu hafta veremedim diye diyeti birakirdim demek ki bana gore degil diye ama pes etmicem tak tik degistircem yeni seyler denicem ama pes etmicem insallah

canuım ben karatay diyetı yapıyorum ama

Öğle yemegım : Cok az tavuk döner + 1 dilim ekmek , salata ( iş yerinde ne çıkarsa bir parça almak zorundayım ,
malesfe bazen fast food oluyor )

Kahvaltim buydu kizlar artik basladim
Kilom kotu tabi ki 59.4:/
Bidaki hafta eksileri gorcem artik soz
Bana 9 zeytin cok gibi geldi ayrıca cevızlı 3 tanede kayısı ara ogun olurmuş gıbı geldi , tabi sen mutlaka bilinçli bir diyet yapıyorsundur ama bunlar bana normal kahvaltı gunu gıbı , rejimlik gelmedı .. sakın kızma :)

Çok hoşsunuz hanımlar ya Çok güzel gaza getiriyorsunuz insanı. Bende bu hafta farklı şeyler denicem bakalım işe yarar umarım. Özellikle de spor yapmaya çalışacağım. Şu sporu bir düzene oturtamadım ya. Bi gün yapıyorsam 4 gün yapmıyorum

Burada sabah kahvaltı yapıp öğle yemegı yapmayan arkadaşlar var , ne kadar sık yersek o kadar metabolızmamız hızlanır diyor doktorlar , zaten kahvaltı cok az yapmışsın öğle yemegı yemekte fayda var bence , tabiki benım fikrim yanlış olabilir tatlım alınma sakın , uzun saatler ac kalmaz ısek daha cok kılo verırz bence , tabi sen kendi bünyeni daha iyi tanırsın , öpüldün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…