Aof canim:)ay hesabi olarak yapacaktim eksik olacakti.tamam canim senin dedigin gibi yapayim hem daha fazla vakit olur
tamam canim
ne sinavlariydi canim. Ee artik yag miktarin cok az vermek zorlasiyor
GÜNAYDIN YA AYAR OLDUM ARKADAŞLAR
GEÇEN HAFTA 69,40 DÜN 70,2 BU GÜN 71,2 ÇIKTI
Ağlamakta haklisin canim. Bu hafta ne et et bir bucuk kilo ver en azindan.kızlar ağlıycam sinirimden ya 3 hafta oldu daha adam gibi kilo veremedim bir de kaçamak falan da yaptığım yok bu ne ya isyana geldim resmen kilomda fazla olduğu için ilk başta hızlı gitmesi gerekmiyor mu ben niye yerimde sayıyorum. neyse yılmak yok
geçen hafta 93.9 bu hafta 93.4
ben 1 ayda 4 kilo veririm diyordum ama daha 1 kilo bile olmadı.
Hayırlı günler kızlar.
Geçen hafta 74.6
Bu hafta 73.3
Giden -1.3 kg.:)))
olsun canim.haftayi zararla hapanmadin sonucta kardasingünaydın bayanlar ben de bu hafta malum dönemdeydim (yani bahanem var)
28/01/2015.....68.200(-400)
Slm kızlar
Geçen hafta 61.8
Bugün 60.3
-500
Daha fazla bekliyordum
60.9 görmüştüm çünkü kilo alacak şeylerde yememiştim
gecen hafta 58.3 bu hafta 57.2 inşallah yagdır gıdenspor spor
Günaydın kızlar hafta içi bir kilo almama rağmen -1 geçen hafta 81 bu hafta 80 ile oley oley oley
kesin çok yiyordur hemde gizli gizliCanım bence biyerde yanlış yapıyorsundur sanırım sen menü paylaşmıyon paylaşsan fikir verebiliriz hem sende daha çok motive olursun
Kizz me guldum alemsin
kesin çok yiyordur hemde gizli gizli
geçen hafta verdikelrimi geri almıştım biraz kaçamaklardan dolayı gelen giden olmuştu bide malum gün olunca fazladan şişlik var yediklerime daha dikkat ediyorum artık canım bundan sonrada edeceğim tatlıyı abur cuburu azaltıyorum ekmek çıktı zaten hayatımdan sabah kahvaltısı dışında akşam kesinlikle ekmek yemiyorumDAHA DİKKATLİYİM DERKEN CANIM BEN DAHA OLMADAN 2 GÜNDE KİLO ALDIM ÇİYAKKKKKKKKKKKK
bozma moralini önce hedefin 79.5 olsun bu rakamı görünce motiven artacak salma kendini değermi kaçamaklar ugruna psikolojmzn moralimizin alt üst olmasina.menü paylasimida yap müsait oldukça sorumlu hisset kendiniGunaydin arkadaslar.
Gecen hafta 81.8
Bu hafta 82.0
Yani +200 g. Aslinda dikaat ediyorum su iciyorum bi de emziriyorum.yanlis olanne anlamadim.cok cabukk moralim bozuluyor.simdi 15 tatiliz diye iyice birakacam kendimi ya.
yavaş değil gayet idealGunaydin kizlar
Geçen hafta 66.0
Bu hafta 65.5
Cok sukur yavas ama emin adimlarla gidiyor bu arada bu kis gordugum en dusuk kilo....
veèe kaldi 5.5 kilo
gayet güzel menün. Canim boyunu ve hedef kilonu tekrar yazar misinkahvaltı
1 tane domates
1 dilim peynir
maydonoz
2 dilim tam tahıllı ekmek
4 tane zeytin
yeşil çay
Evet canım bende aynıyımdır en fazla 1hafta rejim yapabilirdim sizlerin sayesinde hala çok azimliyim
Evet canim gercekten yalniz olsam bu hafta veremedim diye diyeti birakirdim demek ki bana gore degil diye ama pes etmicem tak tik degistircem yeni seyler denicem ama pes etmicem insallahEvet canım bende aynıyımdır en fazla 1hafta rejim yapabilirdim sizlerin sayesinde hala çok azimliyim
canuım ben karatay diyetı yapıyorum amageçen hafta verdikelrimi geri almıştım biraz kaçamaklardan dolayı gelen giden olmuştu bide malum gün olunca fazladan şişlik var yediklerime daha dikkat ediyorum artık canım bundan sonrada edeceğim tatlıyı abur cuburu azaltıyorum ekmek çıktı zaten hayatımdan sabah kahvaltısı dışında akşam kesinlikle ekmek yemiyorum
Aklımdakini yazmışım pardonCCnim 1.5 kilo vermissin yanlis mi hesapladin
Bana 9 zeytin cok gibi geldi ayrıca cevızlı 3 tanede kayısı ara ogun olurmuş gıbı geldi , tabi sen mutlaka bilinçli bir diyet yapıyorsundur ama bunlar bana normal kahvaltı gunu gıbı , rejimlik gelmedı .. sakın kızma :)Kahvaltim buydu kizlar artik basladim
Kilom kotu tabi ki 59.4:/
Bidaki hafta eksileri gorcem artik soz
Burada sabah kahvaltı yapıp öğle yemegı yapmayan arkadaşlar var , ne kadar sık yersek o kadar metabolızmamız hızlanır diyor doktorlar , zaten kahvaltı cok az yapmışsın öğle yemegı yemekte fayda var bence , tabiki benım fikrim yanlış olabilir tatlım alınma sakın , uzun saatler ac kalmaz ısek daha cok kılo verırz bence , tabi sen kendi bünyeni daha iyi tanırsın , öpüldün :)Kahvalti
1 has yumurta
2 kasik menemen
Yesillik
1 kk peynir
1 dlm ekmek
3 zeytin
Doyurucu bir kahvalti oldu
Biraz erken yedim ama acikmadim hala
Oglen yapmiycam
Ara ogun yaparsam yazarim
disaridaydim kar Elimde portakalli beyaz cayim
Cok sukur daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?