4 Aylık kilo verme yarışması

eve yaptığım yemeklerden yemiyorum. sebzemi de etimi de haşlayarak yiyorum.normalde günde 4,5 dilim kepek ekmek yerdim bu hafta 3e indirdim.su mutlaka 2.5lt içiyorum.85 altına düşersem sporada başlıyacağım.
süpersin maşallah , azmine gıpta ediyorum ,

Aynen Zbt cım , spor yapmayanlardan bırıde benım

sabah:2 bardak ılık su
1 dilim kepek ekmek
az lor peyniri (bim den alıyorum kızlar lor peyniri tuzsuz oluyor içine bolcada pul biber döküp yiyorum)
bolca maydonaz
az şekerli türk kahvesi
menü cok hafıf , bende alayım lor peynırı Bımden o zaman

Haklisin Tatlim normalde bende suan Oglen yemegimi bile yemis oluyordum
ama malum tatildeyim ve kahvaltiyi 10.30 dan once yapamiyorum esim de evde.
Ogleni leblebi yada meyveyle gecistiriyorum
ama okullar acilinca 3 ana ogunle devam

dayan mutlaka gıdecektır , pes etme sakın

Haklisin Tatlim normalde bende suan Oglen yemegimi bile yemis oluyordum
ama malum tatildeyim ve kahvaltiyi 10.30 dan once yapamiyorum esim de evde.
Ogleni leblebi yada meyveyle gecistiriyorum
ama okullar acilinca 3 ana ogunle devam
evdeysen normal tatlım , bende hafta sonları ancak 2 öğün yiyebiliyorum , ne kadar yanlış aslında .. tatilin keyfini çıkar , iyi tatiller

kızlar selamlar gecen hafta bıldırım yapmamıstım fazlasıyla almıstım gene almıs devam edıyorum ama bıldırecegım kılomu

81,3 geldım kı 83u gormustum genede ıyı bırsey haftaya daha fazla veririm ınsallah ..

kılo veren arkadaslara kocaman tebrıkkkkk dıyorum

Kızlar ben bu hafta spora başlıcam haftaya 79u görmeyi çok istiyorum belkide 78 ayy süper olur öyle çok olmasada günlük en az 15dkklık spor yapcam bakalım haftaya ne olacak
bende başlayacagim . :)

çok şükür atlattik. Üstümden yük kalkti

sende çok hoşsun sporu düzenli yaparsan fayda görürsün.bende baslycgm

canım ben bildirim yaptım 62 den 61,800 oldum

CANIM VÜCUT SU TOPLAMIYOR MU BENIM 1 GUNDE +1 OLDU AKŞAM BEYAZ ÇAY İÇMEME RAĞMEN
Canim tabiki regl oncesi vucut su tutuyor ama regl baslamasi ile birlikte vucut odemi kendliginden atar biraz da desteklersek kilo vermeye devam ederiz demek istemistim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…